Hirdetés
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
kukac7
tag
válasz
kmarci25
üzenetére
nekem ott csak a keszulekbiztositast hozza, ha a szemelyesre megyek.
plusz a reklamanyagot, hogy nagyobb csomagban van utazas biztositas.nem lehet, hogy csak akkor lesz aktiv az utas biztositas, ha kulfoldon vagy?
-
kiskkas
tag
Szeretnék külföldre utasbiztosítást kötni a revolutba, de nem találom hogy hol tudnám ezt indítani. Egyidőbe felajánlotta az induláskori biztosítás kötést minden kint töltött napra, de lehet hogy tévedek és másik app tudja csak. Aki tudna segíteni, megköszönném.
-
Oliverda
félisten
válasz
UberMutant
üzenetére
Valószínűleg megérkezett, csak nem írta még jóvá a szupergyors Erste.
-
-
AcCEsS
senior tag
Cib Visa kártyára is simán működött a pénzküldés, csak az app aggódott, hogy szerinte ez egy EUR alapú kártya, és hogy tuti HUF pénzküldést akarok?
De simán működött. Egyelőre tényleg csak egy kártyát lehet rögzíteni, de ez majd gondolom változni fog... -
hedgehog
senior tag
8.24-beta-501, a Transfersnél nincs kártyára küldés, ellenben azon a helyen megjelent egy Quick Actions rész, ahol a különböző pénzküldési/beszedési módszerekre van menüpont. (International transfer, Send via link, Request via link, Share QR stb.)
-
Drenadar
veterán
Próbálom revolutot feltölteni pénzzel. Mi ez az új hülyeség hogy nem a otp smartbank kell engedélyezni a műveletet hanem mindenféle hülye kódot megadni ? Jön valami smsben de kell valami másik kód is...
-
azbest
félisten
Mást is kidobott az app frissítés után?
Passcodera meg nem is emlékszem, hogy volt e 2 éve.
Nem enged resetnél úgy fotózni, hogy benne legyen a szakállam. Az elkészült kép feltöltése meg sikertelen...
Android 8.23.1, az éjjel frissülhetett -
norrberth
addikt
Akkor ezért jött, hogy adjam meg az adószámom.
Mert Bank lett a Revolut.
És ehhez kell nekik.Hát még gondolkodok rajta.

Most 343Ft van rajta, lefokoztam piti vásárlásokra.Wise on élek.[link]
-
Neck
veterán
válasz
Max1mus
üzenetére
A tízszeresét akartam egyben elküldeni, jobbnak láttam rákérdezni

De igazad van, utána, amikor elkezdtem a folyamatot, tényleg írta, hogy nincs fee. Csak nem akartam ilyen apróbetűs részekbe belefutni.
A support háborgatásával meg úgy vagyok, hogy azért fizetem a legdrágább csomagot, hogy kérdezhessek, ha bizonytalan vagyok

-
ACE-
addikt
Ez a kártyás utalás nagyon tuti, egy pillanat alatt ott volt Vivid-en a pénz, és nincs 100€ feltöltési korlát, sem 200€ max korlát. Én nem tudom ezt hogy csinálják, de mindent bele. Már csak azt kéne elérni hogy 1-nél több kártyát lehessen berakni, és el is lehessen nevezni őket. Nekem ez nem nagyon sikerült.
-
A Revolut esetén felesleges az üfszt ilyen miatt piszkálni, mert amikor a tranzakció végén az oké gombot lenyomod, ott van hogy mibe fog kerülni. Ha ott az van hogy nincs extra fee, akkor később sem lesz.
Én a nyáron egy családtag eur vásárlástól megsegítve napi 2-3k eurt váltottam és utaltam ki, sima ügy.
-
Neck
veterán
Ma kipróbáltam, Revolut Metallal tényleg ingyenes volt a számlára kiutalás, és 1 percen belül a számlámon volt az összeg. Előtte megkérdeztem a supportot, hogy tényleg biztos legyen, mert tized százalékos kezelési költség is sok pénz lett volna, de tényleg ingyen volt. Így egészen nagy összegek váltására is jó a Revolut.

Már csak azt sajnálom, hogy nem kezdtem el hamarabb használni
-
moma
őstag
Még egy ZEN kérdés. Az mindegy melyik országból van csinálva? Curve-nél mondtátok korábban, hogy ha külföldön fogok lakni hosszabban, akkor jobb azzal a címmel csinálni mert akkor nem forint lesz az alap számla vagy valami ilyesmi?
-
starr
őstag
Aki már belépett a bankba:
Onnan sem lehet Kriptóval fizetni?
Ill. az árfolyamnyereség leadózik már helyben, vagy nekem kell itthon bevallani? -
Oliverda
félisten
válasz
JohnnyWeiss
üzenetére
Dobj be róla egy screenshotot plz.
-
anadroid
senior tag
válasz
JohnnyWeiss
üzenetére
Ott csak 3 gyűjtő van: legutóbbiak, barátok, bankszámlák, mindben felsorolva az oda illők.
-
Hovi
aktív tag
válasz
JohnnyWeiss
üzenetére
Nekem sajna nem van ott. De ami késik... remélem....
-
JohnnyWeiss
tag
Én is kipróbáltam magamnál a kártyára utalást: K&H-s debit MC kártyára nem sikerült: Elutasítva
Na másodszorra mégis sikerült 1000 HUF-ot, lehet elsőre túl nagy összeg miatt volt elutasítva.
-
Bogyi007
veterán
Az lenne jó még ha a Revolutos kártyát a Viber Moneytou funkciója elfogadná...
-
moma
őstag
Köszi a válaszokat!
A ZEN az, hogy van, ha csak virtuális kártyám van? Akkor amit váltok ott azt át tudom tenni revolutra, hogy tudjak fizetni a fizikai kártyával? A virtuálissal gondolom csak online lehet fizetni. -
törölt tag
válasz
kmarci25
üzenetére
OTP-nél régóta van kártyák közötti utalás, amit a saját OTP-s kártyáid közötti atvezetesre találtak ki. Pl ha van külön webkartya. Viszont simán tudtam haver kártyájára küldeni, ő is OTP-s.
De ez jó feature. Kíváncsi vagyok hitelt felvenni majd mikor és milyen feltételekkel lehet majd.
-
modflow
veterán
Hogy is tudom a Revolutról visszatenni az OTP számlámra a forintot?
-
vilga
tag
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Oliverda
üzenetére
" ... az ügyfél egyértelmű beleegyezése nélkül kötnének szerződést ... "
Akkor szerinted is "csak" ennyi? Vagyis Te sem látsz benne semmi negatívumot?#32417 vmarci21
" ... az adóazonosító jelet, Revolut Banknak viszont már úgy tűnik muszály megadni."
Igen, úgy tűnik ez az egyetlen "komoly" hátrány. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
hedgehog
üzenetére
" ... mindenki jön a "én aztán nem lépek át" szöveggel... nem értem én ezt."
Remélem nem rám utaltál, mert én ilyet nem mondtam, csak próbálok óvatos lenni.
Nekem nem áll össze, hogy ha ez ennyire tuti, és ezen csak nyerni lehet, akkor miért nem tesznek át mindenkit automatikusan? -
válasz
CptAdamica
üzenetére
Tud, úgy hívják hogy Curve.
-
hedgehog
senior tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Dehogy tudok, csak le akartam zárni a fölösleges polémiát. Aki biztosabbnak érzi a pénzét egy bankban mint egy payment institutionban az átlép, aki nem az nem.
Az a fura egyébként, hogy eddig az volt a sírás, hogy jajjaj, nincs biztosítva a pénzed, most meg amikor lehetne, mindenki jön a "én aztán nem lépek át" szöveggel... nem értem én ezt. -
anadroid
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Fognak. A kamat jelenleg, mint ahogy az a leírásban is szerepel, 0%. Ezt már holnaptól kapod.
-
zsamiatt
őstag
meg van a válasz az MNB mai híre alapján:
"A Revolut bankként is megkezdte magyarországi tevékenységét, így az ügyfelek betétbiztosításban is részesülnek, ha upgrade-elik szolgáltatásukat. Az MNB azért megjegyzi: ha gond van, Litvániában kereshetnek jogorvoslatot az ügyfelek."
-
-
hedgehog
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Engedd el. Nem lesz előnyöd.
(ahogy fent is írták ezerszer, ahhoz hogy _majd később_ be tudja vezetni pl. a kamatozást a Revo, ahhoz kell a bank. _most még_ nem kamatozik.)
-
<Adamsky>
nagyúr
Tudom, hogy még meglehetősen friss ez a Revolut Bank dolog, de azért megkérdem ...
Szóval talált már bárki bármilyen hátrányt, ami miatt ne lenne tanácsos "átlépni"? -
vmarci21
tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Revolut Bank funkciója lesz majd a savings vault egyszer, ami az általad hiányolt kamatfizetés "Revolutos" neve. Nyilván ha nem lépsz át Revolut Bank-ba, akkor a Saving Vaults funkció sem lesz nálad elérhető.
De Revolut Bank-os funkció a hitelfelvétel és a hitelkártya, és valószínűleg az EU-ban még sehol nem elérhető "vedd fel a fizetésedet a megérkezése előtt", meg még az egyik pacon sem elérhető, de már bejelentett "fizesd részletre bármelyik vásárlásodat" funkciók is az EU-n belül vélhetetően Revolut Banank által nyújtott funkciók lesznek majd valamikor.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Ps5 slim digital bontatlan 2 év MM gari!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

francba.
De simán működött. Egyelőre tényleg csak egy kártyát lehet rögzíteni, de ez majd gondolom változni fog...