Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
narancsnn #5294 üzenetére
Az az igazság, ezeknél az ár nem csupán a minőséget jelzi. A 3xxx és a 6xxx széria közt azért van különbség. A 3310 egy tucattelefon, míg a 6310i-ből ugyan van több darab is, mégis drágább. mert más kategória volt. Ott az 5110-9110 is. A 9110 mérföldekkel több , mint az 5110.pedig ugyanakkor gyártották őket, és a 9110 az igazat megvallva gyengébb konstrukció. Ezalatt azt értem, hogy míg az 5110 egy BAR formát kapott, a 9110 meg kinyithatós, a két részt ugye csak a zsanérok tartják egybe, a véletlen kinyílás ellen meg egy műa. farkasfog véd, de az se a legjobb minőség. visszatérve a 3310-6310i vitára: a 6310i drágább, mert okosabb. a 3310 még csak a naptárról se hallott, nem hogy a BT-ről. a 6310i könnyebb is, hiszen abban BPS akku van (Li-pol), a 3310ben meg BMC (ni-mh). utóbbival több a baj, gyengébb, silányabb, nehezebb, régibb. a 3310 egy alapfunkciós telefon, a 6310-est viszont üzleti célokra találták ki anno. a következő szint, azaz ezeknek az új generációja a 6230(i), és a 6020. eltér a két telefon célközönsége. igazából a lényeg, hogy szerintem nem egy súlycsoport, nem nagyon lehet őket egymás ellen beállítani. trabant kontra opel astra....
-
Magnum_
nagyúr
nem értek vele egyet. ott könnyebben törhet a hátlap. a 6310 középrésze és akksija (mint hátlap) massziv műanyag, nehezen karcolódik, inkább fényesedik, de az is hosszú idő alatt. az enyémen a gombsor eredeti (sok éves gombok), kopás nélkül.
a 3310 nehéz teelfon ahhoz képest, hogy műanyag, a 6310i meg pillekönnyű. -
zorzy4
addikt
válasz
Öcsielvtárs #5289 üzenetére
Nálam mind működik!!! Köszönöm.
-
Öcsielvtárs
aktív tag
Üdv,
Ki az aki nincsen megelégedve a kapott R310-el???
-
ligeti8
csendes tag
Kizárt hogy elkezdenék gyártani a 6310 est. Az ellenkezne az elveikkel...
-
narancsnn
senior tag
Na mind1 a mobilos megpróbálta megmagyarázni...de bemegyek és leverem rajta, kisajtolok belöle egy új gyári garis 6310i-t
Ha nem akkor meg beperelem
-
narancsnn
senior tag
Hát igen, most jutottam el erre a szintre, hogy irjark, ne csak privátot
Mert az egyik mobil boltba mondta az eladó, hogy elkezdték újra gyártani, a 6310i-t, csak leskelödtem... de ezek szerintem sem, de után olvasok, hátha!
Viszont az árát elég szépen tartják, föleg a 6310i!
Hát már meg van rendelve az iphone, ugyhogy egye fene
de tényleg átfutott rajtam, hogy nem kell nekem semmi hanem ezt restauràlom...Szép napot mindenkinek
-
narancsnn
senior tag
Hellósztok!
Ez az elsö hozzászólásom...
Megosztom veletek, a hatalmas örömömet ami múlt héten ért
Most rendeltem meg az iphone-t, de természetesen ehhez mindenemet el kellett, hogy adjam
Ès addig kaptam kölcsönbe egy 6210est...
Hát emberek, megértem miért dícsérték agyon akkoriba ezt a telefont, közel 10 éves a gép, gonoltam kéne venni bele egy uj aksit, hamár nálam van(ahogy érzem ez nálam is marad) de kiprobáltam mondom hátha még 1, vagy két napot elmegy, az meg elég leszés emberek 4-5napot bir!! Azt hittem hanyatt vágom magam
Na és igen az a jó öreg nokia tune, minden ember felkapja a fejét az utcán hogy ki ez az állat aki ilyen telefonnal járkál...
Ès elökapom a telefon,és böszkén telefonálok vele
Már csak az utód kellene(6310, 6310i)De állítólag az 6310i-t elkezdték ujra gyártani! Mit tudtok erröl?
Minden jót!
Köszi
Üdv
-
Stimpy001
aktív tag
Jó reggelt mindenkinek! Milyen volt a tali? Látom volt kirakodóvásár..
Csak ennyien vitték a telóikat? Hányan voltatok összesen?
-
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #5264 üzenetére
Jók a képek srácok, jó lehetett a tali. Már egész közel voltam hozzá hogy megyek, mert ma és holnap bp-n melózom....
ligeti8: bazz... holnap odamegyek az igazgatóhoz, megkérem nyissa már ki a fiókját, hátha van benne valami nekem való
nem tudom mit szó'na
szerintem szerdán már nem kéne mennem
-
Magnum_
nagyúr
nokia 8800 kinek van és ki szeretne?
-
KSparrow
őstag
-
Magnum_
nagyúr
7110 miatt ne írjatok többen, elkélt.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
ligeti8 #5249 üzenetére
én hiszek neked, de hogy jön a történethez az első sor, hogy üzletelgetsz, nemcsak telefonokkal? mert szerintem teljesen független a 6650 történetétől, vagy összefügg?
ill a régi 6650 vagy az újabb 6650 fold?amugy megjött ma a 8800-hoz a hangszóró, de megvárom a beszerelésel az új házikót.
-
ligeti8
csendes tag
válasz
Pastika #5247 üzenetére
Simán .
Ha valaki olvassa a következő soraimat biztos azt fogja gondolni hogy kamuzok. Pedig nem.
Elég sokat üzletelgetek, nem csak telefonnal hanem minden mással. Ma éppen a munkaadómnál voltam megbeszélésen. Odahív az asztalhoz, hogy megmutatson valamit a monitoron. Nézem nézem , erre a figyelmem egyszer csak az íróasztal fiókjára téved...Figyel benne 2 6650 es. Kérdezem . Szabad megnézni ?
Persze?
Látom hogy zsírak, egyik fóliás másik nem.
Kérdezem: Esetleg nem akar egyiktől megvállni ?
Nem ! Tedd le gyorsan !
5 percel később újra megkérdeztem, kivette az egyiket a fiókból, körmondattal: Ez úgy sem megy ! Vigyed ! (ingyen)
Kérdezi: Boldogság van ?
Mondom: Félorgazmus.Hazahozom, sajnos nincsen hátlapja, és egy karctól eltekintve makulátlan.
Belerakom a 3310 akkut rá a töltőt, Bekapcs : Nincs sim !
Köszönöm Istenem ! -
Pastika
aktív tag
MEGALOLLL!!!
-
meroly
veterán
Srácok!
Fotókat merre találunk a taliról?
-
Magnum_
nagyúr
lenne egy Nokia 7110-em eladó bagóért, de szigorúan alkatrésznek, mert kapott az élettől (tőlem) rendesen. érdekel valakit, vagy toljam vaterára?
-
KSparrow
őstag
válasz
ligeti8 #5236 üzenetére
én a 6810ért irigyellek...
nekem az egyik akku elindult, a másik kettő meg kinn pihen (nem fogom behozni őket amíg mocskosak, azaz egy pár napig még kint lesznek, de ez bírja..a legrozzantabb de legtisztább van benn, sz állt fel hálóra a talin is, csak azért hoztam el. most tölt, aztán majd ha feltöltöttem az akkkut, vacakolok a többivel is kicsit.
-
ligeti8
csendes tag
Irigyellek titeket!
Én sajnos a Budafoki Bor és pezsgőn szívtam
Úgy néz ki jönni fog egy 6810es. -
zorzy4
addikt
Na feladtam hirdetésbe mert innét senkinek nem kellet. [link]
SAint 8910es feketébe, vagy szürke, szerintem a fekete a szebb. Az egyetlen 8xxx amit bevállalnék. -
Magnum_
nagyúr
lehet, hogy nem fogok bírni magammal és a 8850 árából rendelek egy 8910-est.. majd még meglássuk, hogyan alakulnak a pénzügyek.
-
KSparrow
őstag
na megvolt a tali, rendbe volt...
képeket csináltam párat, meg Pszili is (ahohgy láttam
)
de majd egy pár nap múlva teszem csak ki őket... most nincs időm sorry. -
csoda120
aktív tag
De irigylem azt aki megvette
Ebben a fekete házban még gyönyörűbb mint az ezüstben
Na mi ez a pangás???Mindenki talin van??? -
csoda120
aktív tag
válasz
Magnum_ #5223 üzenetére
itt a link
Ezeket már elkapkodták és azért nem találja a kereső,de a rendszerben még benne van.A 6800,3300,N-gage,2db 5510-et én vittem el,de a 7600-ről és a 9210i-ről lecsúsztam -
csoda120
aktív tag
válasz
Magnum_ #5221 üzenetére
Jó oké amit már úgy ír,hogy nincs töltő,emiatt nem tudja az elég sanszos,hogy hibás!DE
6800 5k
3300 4k
N-gage kijelző nélkül 2k
9210 3k
7600 6k
7710 1,5k
8210 1,7k
6610 1,7k
5510 1,3k
Ha bele gondolsz szerintem nem sok értük!Főleg,hogy sok ritkaság,még alkatrész ként is megéri sok darab (magánvélemény) -
csoda120
aktív tag
Kivásároltam magam,így mutatok egy oldalt ahol egy eladó szerintem elég olcsón ad telefonokat!Vannak igazi ritkaságai is!Minden féle fajta
okia,Ericsson,Alcatel,Siemens,Sagem,Motorola stb...
zsibvasar.hu -
sgsm
tag
50 db retromobil,eladnám ha valaki esetleg.....igazán egybe de db is ha megfelelő az ár.
Siemens s6 (szine új karcmentesek 15db) nokia 1610 , 5db, nokia 2110 ,6db, 3110, 3db,nokia 2010es , 3db,Motorola startec 5200 , 1db, 7200, 1db., Motorola cd920(flippes) , 1db, M3888 , 1db,alcatel vegyesen, one touch, easy,club,kicsi,nagy, 8db,panasonic g450,2db, panasonic, gd90, 2db, motorola d160 , 1db,Philips fizz, 1db, siemens s10 ,1db, ericsson 628, 1018 ,1-1 db.
-
csoda120
aktív tag
válasz
Magnum_ #5209 üzenetére
Jogos!
A felajánlott telefonoknak én is kifizetem legalább a postaköltségét,de volt olyan,hogy azt sem kellett
(#5210) pszili8 Gratula hozzájuk.
Az egyik "banánod" esetleg elcseréled?
#5207) KSparrow Az lesz,de szerintem amilyen gyönyörű állapotban van látszik,hogy vigyáztak rá nem az lesz a gond
#5214) KSparrow Én nem tudtam
#5217) Saint_ Teljesen igazad van!Ingyen odaadod,meg még Te fizess is érte...
2 hete egy srác felajánlott egy 6220-at.Mondom posta utaljam vagy borítékban elküldjem?Elkezdi meghívott a postáraEz tetszett nagyon
-
pszili8
aktív tag
válasz
Magnum_ #5211 üzenetére
Persze,hogy működik,lehet,hogy eladó lesz,mert van 4db.Kéne mostmár egy szép 8110i előlap...Valaki tudja a megoldást--> 8110-nek mikor feltolom a flipjét,jobb oldalon azt írja mailbox,bal oldalon meg számot akar hívni azt írja bal,de ha megnyomom a C-t rendesen előjön a menü,memória felirat?Persze nem annyira zavaró csak na.
-
pszili8
aktív tag
Srácok ma reggel megérte felkelni,és a sárban vásározni!Vettem egy Nokia 1011-est,aminek ugyan berepedt a plexije és a gombjai is kopottak,de feláll hálózatra!!!Valamint vettem megint egy szinte új állapotú banán nokiát(ez a 4. db
),magyar,független,és egy Sagem MW3026 Load-A Game verziót.Ez utóbbi eladó mert sajnos külföldifüggő de működik,töltője is van!Szvsz jól kezdődőtt a nap reméljük délután a folytatás is jó lesz!
JA ha van valakinek egy aránylag szép(pici gombkopás megengedett)Nokia 1011-ese azt megvenném,ha nem működik az sem baj!
-
Magnum_
nagyúr
srácok, akkor azért tisztázzunk valami. nem gondoltam, hogy itt ez előferdül, de ezekszerint mégis.
ha felajánlok egy telefont, hogy elvihető ingyen, a lakhelyemen átvehető, akkor az nem azt jelenti barátok között sem, hogy Olcsó Jánosnak én a saját költségemen el fogok juttatni.
Kaptam privát üzenetben tegnapi kisbarátomtól, hogy ajánlottan feladva X összeg, ennyit csak ki tudok fizetni
Ki ám, többet is szerencsére, de ez nem így működik. Ha ingyen felajánlottam egy telefont, még ha semmi értéke nincs is, nem fogok azért fizetni, hogy máshoz kerüljön. A minimum az, hogy a postaköltség ára a bankszámlámra kerül ls akkor elküldöm olcsójánosnak.eszem megáll, mit gondolnak az emberek.
-
Algieba
őstag
Ugyan már nem foglalkozok retro (régebbi telefonok) gyűjtésével, de a Nokia 7650 örök kedvencem marad(t).
Ezért is van belőle kettő.
-
csoda120
aktív tag
-
KSparrow
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Futás, futópályák
- DOOM - The Dark Ages
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest