Hirdetés
- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
kell valakinek egy Nokia 8800 alkatrésznek? átszereltem rá a fekete sirocco házat. de nem ment se a hangszóró se a mikrofon. szétszedtem, hátha nem érintkezik, mostmár a pin kódomat se tudom beütni, nem müködik a 9-es gomb, a letevős és a törlés gomb se...
10.000Ft postával együtt, csak a ház volt 7.000Ft. adom hozzá a dokkolót, töltőt, az űj ház rajta és a régi házat + szerszámokat, ami kell a szereléshez. vaterán leütöttem egy mikrofont, azt is odaadom mellé.
kell a zsé, mert valszeg költözöm Bp-re.
-
Pastika
aktív tag
[link]
Volt itt ilyenje valakinek? -
-
meroly
veterán
Hát igen, iszonyat lassú volt. Állítom percekbe tellett mire beolvasta a simet. Dehát diák voltam így pénz nem gyakran volt rajta, általában engem hívtak vagy én csörgettem, úgyhogy nem zavart a lassúság.
Ő volt az utolsó nem nokiám, aztán jött a 8210 és a rózsaszín felhő
-
twine
veterán
T28 "utáltatta" meg velem az Ericsson-t
Nem akartam egy "gazdag" ismerősnek(akik megjelenéskor meg tudták venni) sem hinni hogy szar meg lefagy,,meg lassú,,,meg,,meg,,meg...mikor a második jelentős áresést megkapta a pannon-nál megvettem mert álmaim netovábbja volt a flippjével 
Aztán már nem csak elhittem hane tapasztaltam is a hibákat....Urban legendek azért szóltak hibátlan darabokról is
-
twine
veterán
HOgy ne csak off legyen:
NOkia 3110 az első mobilom...Imádtam mert akkoriban mikor megjelent ez kis méretűnek számított

A család első mobilja meg a motorolla 5200-es volt...ami arról híresült el, hogy egy délelőtött is alig birt ki az aksija! SMs-t tudott fogadni de küldeni nem! Viszont flippes volt ami igazán "menő" volt

-
Stimpy001
aktív tag
Kezd megint OFF irányba menni a topic, igaz én kezdtem, sorry. Annyi más N8-E7 téma van, ne offoljuk szét ezt az jó topicot is.
17 alkalmazás egyszerre?
A 8850-en ilyen gondunk nem volt
-
twine
veterán
Ha megengeditek hogy "idegenként" csatlakozzak a beszélgetéshez:
Galaxy S nekem is a vágyam,ha egyszer anyagilag elérhető közelségbe kerül.... "száz éve" windows mobilozom ami a hibái ellenére hozzám nőt...(most épp Samu i900-al)Android baromira jó és kényelmes...tetszik, szeretnék....Symbian-t soha nem használtam mert soha nem is tetszett...
Mindezt, csak azért előljáróban hogy ne tartsatok elfogultnak...de:
Azért ez az E7 b@szom jól néz ki,,(bár ez szubjektív)főleg hogy ráadásul még fém is...hát elég megnyerő külsőleg...A belső pedig(Symbian^3)....nekem elég volt az amit olvastam....16 alkalmazás futott a háttérben, és gond vagy nyekkenés nélkül inditották rá a 17.-et....
Azért aki tényleg "power juzer" és valóban használja is (nem csak telefonálásra) annak ezek eléggé meggyőző adatok...
Videókat screenshotokat elnézve pedig egész tetszetős ez a Symbian 3...
Annak ellenére hogy "ömlengtem" róla mégsem venném én sem....de valahoyg azt érzem hogy nem lesz ez bukás...lesz ennek bőven piaca szerintem....(nem "frankót" mondtam meg csaka személyes véleményem
) -
pszili8
aktív tag
válasz
Stimpy001
üzenetére
Nekem nagyon tetszik a galaxy s,az iphone qva drága,nekem kell a gps ezért n8,de megvárom az 1. tapasztalatokat.Az N8 ban van rendes hangos gps,xenon vaku a kamerához,stb.Nem vagyok elvakult nokiás,egyre jobban utálom mostanság.Ha valakit érdekel egy 2 hónapos SE X10 mini az írjoon privit!
-
zorzy4
addikt
Ez már symbian 3 lehet hogy nem olyan rossz. Szerintem a symbian 2 vel sincs semmi gond. És időt állóbb telefonok lesznek mint a mindenféle csili vili android és társai.
-
Stimpy001
aktív tag
Ennek a 3 telónak kb 1-1.5 éve kellett volna kijönnie, akkor még azt mondtam volna hogy ejha, de ma már semmi extra nincs benne, ezt az elavult Symbiant meg már rég kukázni kellett volna. Remélem magához tér a Nokia, nagyon nem szeretném ha eltűnne a süllyesztőbe mert azért régebben nagyon jó telói voltak...
-
Pastika
aktív tag
Komolyan kezdelek utálni titeket
Egy hónapja mindenki 8850 lázban égett és örültem hogy van. Most te is Saint is, ligeti8 is jöttök itt a 8910zel
olyan meg nincsen és kezd megint bűntudatom lenni, és az lesz hogy vennem kell majd egyet 
Jövő hónapban legyen mondjuk a 8250 a musthave
-
pszili8
aktív tag
válasz
Pastika
üzenetére
Én nem telefonálok annyira sokat vele,napi 15perc hívás átlagban.Szerintem nem kopik a mechanika,mert én még csak egy hete használom,de akitől vettem annak is fő telefonja volt,és szép lassan nyílik ahogy kell.A 8910i-be legalább polifónikus csengőhangot belepaszírozhattak volna
Most 2 nap volt az üzemidő de most egész délután össze volt kapcsolva a BT kihangosítóval,kíváncsi vok mennyit bír ha nem használom a bluetooth-ot.Egyébként meg zárt tokban tartom,ha megyek valahová. -
fullextra
tag
valakinek nincs eladó, működő szép 7650ese?

ha van szóljon pls!
-
KSparrow
őstag
-
Pastika
aktív tag
válasz
pszili8
üzenetére
Hu, ha a 8910 a főtelód akkor azzal rendesen megnézhetnek

Soha nem mertem használni mindennapra, féltem hogy hamar kikopik, de téged így kérdeznélek hogy mennyire kopik a mechanika ilyen szinten használva?
A szifontól ne félj, én is paráztam de rohadt jó. Vagy ez vagy android, a symbian érintősben nem kellene már, elég keserű szájízt hagyott az n97.. -
pszili8
aktív tag
válasz
csoda120
üzenetére
Nekem 2db cmd-x1000-esem is volt de eladtam az egyik gyűjtő kollégának egy ezresért.Egyébként ezt is használnám csak meg kéne forrasztani a hangszóró kábelét.Ekkor még nemtudták mi az a szalagkábel.
Pastika: Nekem most a 8910-8910i a főtelefonom,van egy 5800-ám azt el akarom adni aztán lehet ,h veszek egy N8-at.De ha nagyon drága(bár a Nokiát ismerve,ki tudja
) lesz akkor tuti nem,meg megvárom az első felhasználói tapasztalatokat.ha szar lesz az N8 akkor galaxy s-t veszek.Am tetszik a szifon is csak nem merek belevágni. -
Sziasztok!
Ma az egyik aluljáróban láttam Két régi SE telefont.Ilyen földre leterített bazár jelleggel.Egyszer hátha találok egy ritkaságot,mert sűrűn cserélődnek ott a dolgok.
De igazából azért írtam ide,mert sim csere volt az egész családnak és a régi siemens Me45 másik szolgáltatóhoz tartozik.Tud valaki segíteni távolról,vagy ez valahol helyben kellene megoldanom sötétebb helyeken?

-
csoda120
aktív tag
válasz
ligeti8
üzenetére
Egy ideje én is már csak Nokiát és azok közzül is a különleges kialakításúakat (3300,3650,7650,N-gage,N-gage qd,6800,5510,7600,7710,9110,9210)
#5548) Pastika E50.Amire kell nekem elég
(#5549) KSparrow Az nekem is nagyon szokatlan volt,folyton nyomtam volna középre

(#5550) pszili8 Sony CM-DX-1000 esed van?Én mikor megláttam Durva kockás formavilág,SIM-et felül kell belerakni,egy toll hegyével be kell tolni egy kis pöcköt és az nyomja ki a SIM helyét.Billentyűzár pedig a hangszórónál van egy felcsúszó rész.

-
KSparrow
őstag
az enyémen össz egy repedést találtam, de nem vészes. sztem kicsit túl lett hózva a csavarm és amiatt megrepedt. de egyáltelán nem gáz. de ez nagyobb, mint hittem... komolyan...

képen már láttam, hogy nem sokkal kisebb egy 6310i-nél, de hogy 6610 akku helyett 3410 akku kelljen bele...

-
zorzy4
addikt
ligeti Általában az összes 6800 amit láttam tele van repedésekkel, mintha elfáradt volna az anyag.
pasti de bemutatták a nokia e7et, én máris szerelmes vagyok. Ja és e63mat használok. -
pszili8
aktív tag
válasz
csoda120
üzenetére
Köszönöm
Én szeretem ezeket a régi tuskókat,tudom én hogy nem tudnak semmit szinte telefonáláson kívül,de nagyon érdekes menüszerkezeteke,kezdetleges megoldásokat lehet találni.A Motorola 3200-nak ha 1 napot legalább bírna az akksi akkor használnám.
A régi siemensek közül szinte mindet lehetne használni,ezeknek a legjobb az akksijuk. -
KSparrow
őstag
válasz
csoda120
üzenetére
na ma sikerült elmenni a 6800-ért. megvan, fasza. nagy a boldogság. kicsit fura, hogy a joy nem megy be középen (olyan, mint a 3200, h. csak 4 irnyú...
) de amúgy szuper darab. végre kihasználom a 200 ingyen sms-t.
anno nekem is kellettek a szarok, de ki azért nem dobom őket.
Pastika: én nálam változó. eddig Benefon ESC volt, most lesz a 6800, mellé van egy Nokia 3200, de azt is cserélem, vagy 7250i, vagy 9110, vagy 6680, vagy akármi..
az egyetlen biztos pont, az az 5310, csak azzal meg nem telefonálok, mert csak egy félig lejárt (hívást már nem indít, nem fogad, de feltölthető) 30-assal használok, zenehallgatési célra. (mert én szegény gyerek vagyok, nekem nem tellik Mp3 meg MP4 lejátszóra. én kénytelen vagyok 3 telefont használni...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Pastika
aktív tag
Én kezdetben csak 8xxx-et, aztán kicsit sokba került... Mostmár ami kapok, illetve olyat veszek meg ami számomra különleges vagy nagyon jó árban van.
Egyébként mivel olyan jó kis társaság lett itt kiváncsi volnék, hogy a retro mellett napi szinten, főleg munkára mit használtok?
Nekem az iPhone van mindennapra. A net meg a mailek miatt nekem elsőosztályú.
( majd ha egyszer az iphone is retro lesz, én meg vén f*sz)

-
Pastika
aktív tag
Nem volt ma semmilyen S series bemutás a Nokia Worldön...

Majd holnap hátha, érdekelne már az a rohadt kémény
-
pszili8
aktív tag
válasz
csoda120
üzenetére
Én szabadulnék a néptelefonjaimtól amikből kezdőként bevásároltam,de ma már tudom mi mennyit ér,érdemes-e megvenni stb.
A weboldalamra feltettem a fórumtalálkozós képeket,aki akarja nézze
Csoda120: Nézd meg a weboldalam főoldalán a képeket ott látszik az enyémek mennyi helyet foglalnak,az ágyneműtartómat le sem fényképeztem inkább,bár ott csak töltők,tartozékok,alkatrészek vannak,meg olyan telók amiből van több db,vagy nem méltó arra hogy a polcra tegyem(A35,A40
) 
-
csoda120
aktív tag
Próbálkozok

(#5531) pszili8 Tele a 3 polc + van egy doboz amibe még van vagy 25-30db...Mikor eladtam a 30db-ot,na mondom lesz egy kis helyem.Persze,meg se látszik

(#5536) KSparrowSzivesen
És gratula
Majd muti képeket(#5542) ligeti8 Gratula a 6810-hez.Nagyon szép
Széthajtva,bekapcsolva teszel fel képeket? 
A témához m,eg hozzászólva szerintem a 6800-6810-6820 szinte egy helyen áll a ritkaság témában.Inkább a 6822 amihez piszok nagy szerencse kell,hogy találjon az ember. (működőt)
Ma reggelt elutaltam a 7710-ek és a 7600 árát.
Elvileg ma feladta a srác a 7710-eket és holnap már meg is kapom

-
ligeti8
csendes tag
ez a 68xx séria nem volt soha nagy show itthon,mivel nagyon drága volt és nem lehetett kihasználni, ráadásul pont akkortájt jelent meg kamera nélkül amikor már ilyen áron kamerásat is lehetett .
Nekem azért ért meg ennyit mert tudom hogy így dobozzal Itthon soha nem fogok kapni ráadásul egy karc van rajta... -
ligeti8
csendes tag
Végre nekem is jött valami izgalmas, sosem fogtam még kézbe, csak láttam kirakatban...
30euroért jött...
hmmmm... -
KSparrow
őstag
na sikerült rászánni magam, meglesz a 6800. már csak időt kell szakítani, hogy elmenjek érte.

Tetszik a Telefongurun a leírása alján a státusz...
-
Magnum_
nagyúr
fekete nokia 8850 fekete dokkolóval megrendelve. (tudom, nem gyári szín.. oszt'?)
-
csoda120
aktív tag
válasz
ligeti8
üzenetére
Nem csak a Nokiákat,hanem a többi kb 10%-a is marad

Egy hete eladtam 30db telefont és meg se látszik...
Pszili8 kolléga már érdeklődött is.3db telót írt ami kéne neki,de pont beletrafált,mert a 3-ból csak 1 van amitől megválok.
#5528) meroly Gyakorolja Emese gyakorolja

Már egy jó ideje csak Nokiákért adok ki pénzt.Néha becsúszik más is,de az csak üzlet...Jelenleg egy 6210-et és 6310-et próbálok cserélni.Mind a kettőnek be van törve a kijelzője,de szép állapotban vannak.
-
ligeti8
csendes tag
Szerintem nem ér 10k-t semmiképp, hacsak nem zsír dobozos...
Én 6.500 ért vettem dobozosan,
-
csoda120
aktív tag
Gratula hozzá

SMS írást gyakorolod?

Jut eszembe!Anyagi okok miatt nem tudom megvenni a 6800-t ezért,ha valakit érdekel,akkor írjon PÜ-t és megadom az eladó e-mail címét.5k+postáért adja.
Plusz gyűjteményemből a Nokiákon kívül a többi telefon 90%-a eladó.500-1000ft között/db
Érdeklődni szintén PÜ-ben -
KSparrow
őstag
lenne egy 3315, 3000ért. megvegyem, vagy ne? mert érdekel, de az eladó nem akarja olcsóbban..
márpedig az nekem sok. 
-
meroly
veterán
Megvan a 3650, fenn van az oldalamon.
Igen király
pszili8: ha jó állapotban van a 7200 simán megér 10k-t, nagyon ritka telefon.
-
Stimpy001
aktív tag
A 7200 ami szőnyeganyaggal van bevonva? Pár éve volt a kezemben, annyira nem nyűgözött le. Most már ez is ritkaságnak számit? Vagy miért olyan különleges?

-
Magnum_
nagyúr
szerintem pillekönnyü teló a 8850, de súlykülönbséget nem éreztem. a krümozás, illesztések teljesen rendben voltak az én utángyártott házas telkómn is (najo, azért a gyári 8850 nagyon penge) ill. a szine kicsit sötétebb volt meg picit durvább volt rajta a festék felülete. na ne smirglire gondolj, csak egymás mellett észrevehető.
-
twine
veterán
válasz
Magnum_
üzenetére
Köszönöm....olvastam hogy volt a kezedben mind a kettő egyszerre (gyári vs. ebay)
Súlyban van különbség? Amennyire az emlékeimben él méretéhez képest volt sulya a kis telónak....tehát nem volt sokkal könnyeb vagy ilyesmi a "felujitott"?
Egyébként pedig miben látszik egymás mellet? Szinben? Vagy a króm nem olyan szép mint a gyárin a kijelző körül? Vagy a hézagok? Vagy mindez egyszerre? 
-
twine
veterán
Sziasztok!
Az van, hogy kb négy évvel ezelőtt szert tettem egy 8850-re, gyönyörű állapotban! (Egy telefonszerelő barátomnak elvittem, mert valami kis pöcköt elcsesztem rajta pár napon belül,neki pedig még volt alkatrésze hozzá! Mondta, hogy évekkel ezelőtt nem találkozott már ilyen megkímélt darabbal) Borzasztó boldoggá tett a tudat hogy van egy ilyen a tulajdonomban, mert mint sokatoknak(beütöttem a topic keresőjébe a 8850-et és átolvastam minden hozzászólást) nekem is az eddig kiadott legszebb telefon! A hülye fejemmel viszont pár hónapon belül anyagi megfontolásból (új "modern" telefon vásárlás) eladtam!
Azóta bánom, és még mindig erőss bennem a "tulajdonlási" vágy egy ilyen készülékre!
Nem vagyok gyűjtő, ráadásul PDa-zok évek óta, de szeretnék egy ilyet! Nagyon! Megtaláltam ebay-en azokat,az árusokat ahonnan mint láttam ti is rendeltek....A kérdés....:Ha az ember nem szőrszálhasogató gyűjtő, pusztán csak szeretné azt a fémes érzést a kezében, és a tudatot hogy van egy ilyen készüléke....(néha használja,,vagy csak családi kapcsolattartásra pld.) Arra egy ilyen "hong-kong-i minőségű" megfelel valóban? Nem lesz keserű az ember öröme? Műanyag, lötyögős érzés, vagy hasonlók? Látom hogy nem olyan hatalmas összeg mert kb10 rugóbol itt van...de én inkább csak a csalódástól félek....remélem értitek...nyugtassatok meg
Esetleg valaki pesten akinek van ilyen "ebay-es" 8850-e? Egy sörre, vagy csokira a vendégem ha megtapizhatom a telefonját 
üdv
twine
Basszus ez jó hosszú lett igy "kiütve" elnézést érte
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motoros topic
- Apple asztali gépek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RX 6700 XT 12GB , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 750GB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pedig nekem is de tetszett a Luna,csak butácska szegény
Nálam a rózsaszín felhő a 6510-essel kezdődött és az 5800-nál múlt el

Én még munkaidőben notin se futtatok 17 alkalmazást, nemhogy telefonon ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Most úgy néz ki lesz egy faxa 8210-esem,nem akarok már venni(8910-es után is ezt mondtam) de úgyis találok vmit occón aztán megveszem
Egy hónapja mindenki 8850 lázban égett és örültem hogy van. Most te is Saint is, ligeti8 is jöttök itt a 8910zel