Hirdetés
- Nyomtató topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED TV topic
- RAM topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunkomen
aktív tag
Pénteken ismét meglátogatom a nagy várost. Most azon gondolkodtam hogy elnézek a józsefvárosi piacra. Ez esik útba. Itt van esély régi telókat találni? Egyáltalán nyitva van az még? Mert hallottam hogy bezár, aztán mégse, aztán mégis
-
MurdR
veterán
Szerintem akad. De nem szép.
-
Dr Dee
tag
Valakinek van 6210- ese boontásra? Előlap,bekapcsoló gomb+ az piros műanyag?
-
MurdR
veterán
Rosszabbak vagytok mint az ájfonosok
-
KSparrow
őstag
válasz
arkades #27965 üzenetére
nem az emberrel van bajom, a termékkel. Nagy hype, mindenkinek a legújabb kell... pl 4S-re kiadták az iOS 7-et, ami meghajtja a procit, annyira, hogy besárhul felette a kijelző. Hát kösz, ebből nem kérek. A symbian az nekem tökééletesen elég. Volt. Most, hogy kivettem a BB z10-est, egyszerűen oda vagyok meg vissza. Nem mondom, zenére lehetne jobb, de arra ott a 808 amúgy is. Szóval asszem megvan az utód. Még kipróbálok 1-2 típust, de ez nagyon bejön, kamerára is (bár gépen még nm láttam) kijelzőre, felhasználói felületre. és nem maradok le semmiről, mert mennek a droid appok.
-
zorzy4
addikt
Nekem még mindig a jó öreg symbian a legjobb, de ha android, akkor a dolgok jelenlegi állása szerint csakis ez. Vagy az új full hd kijelzős utódja.
-
golya32
senior tag
Nekem most note 2 van, z1et akarnék csak még drága.
-
stufen2
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
válasz
stufen2 #27975 üzenetére
Jogos, új árakkal ők is szépen elszállnak. Én mindig használtan veszem a telóimat. Iphone 3g-t cseréltem HTC HD2-re. Akkor olyan 55ért vettem. Csodaszép képe volt az iphone-hoz képest. Nagy kijelző, android, sok újdonság. Álom volt. Aztán gondoltam váltok Sensation-re, amiből Sensation XE lett 70ért beats fülessel full dobozosan fóliásan garival. Ismét csoda kijelző, csoda sebesség ámulás bámulás. Le sem cseréltem volna, ha nem találom meg ezt: [link]. 50-be elment a HTC (füles nélkül, ami ér 15-20 ezret) és ez jött 53-ért újonnan 4 magos procival, hd kijelző, 1.5gb ram, szokásos földi jók és egy nagyon jól eltalált házban felkínálva mindezt.
Nos ezért vagyok én jó véleménnyel a HTC-ről
De most már aztán rengeteg lesz ez egy retro fórumban.
-
stufen2
aktív tag
válasz
bunkomen #27973 üzenetére
3x fizettem 180 körül a htck-ért, a legelső 2006 ban volt, nem ért egyik se annyit max a felét, így utólag átgondolva, szerintem nem volt pénztárca barát egyik se
. A One szériából azért nem vettem, mert a sensation után nem lett volna valami nagy kunszt, arról nem is beszélve, hogy a sensation méreténél nagyobb nem kell nekem, túl nagyok, pedig lapát kezem van
-
válasz
stufen2 #27972 üzenetére
Nekem a One S nem produkált komoly problémákat.
Apróbb fagyások voltak csak. Bár azok kissé bosszantóak voltak, de még az a kategória volt, amivel együtt lehetett élni.De ilyen téren valóban eléggé lutri a droid. Vagy jó vagy nem.
A WP-nél, iOS-nél vagy a BB-nél nincs ilyen. -
bunkomen
aktív tag
válasz
stufen2 #27972 üzenetére
Androidnál a HTC a legjobb ár/érték arányban. Nekem is volt 2, barátnőmnek is 2. Most áttértünk a kínai piacra mind a ketten és egyáltalán nem bántuk meg. Következő telefonom is kínából lesz, Xiaomi Mi2s néven, ha sikerül mostanában váltani. Ha nem, akkor az még a jövő zenéje. Ha az iphone6 nő egy kicsit 4.3 colra akkor nagyon erősen el fogok rajta gondolkodni. Nagy nekem ez a mostani 4.7.
-
stufen2
aktív tag
3 Htc után nem lesz még egy, de droid se az is biztos, barátnőmnek iphone 5öse van lassan egy éve, 30ért vette lehet befizetek egy 5s re én is 30ért, de egy biztos, szídom én is hogy szifon, de működik nem úgy mint a droid, lassan már falhoz vágom a htc-t, de más gyártó terméke se egy csoda, vagy megvárom az új bb-t. De droidot soha, de soha többé, még a winmobile 6.5 is jobb volt annál.
-
válasz
Earl_Muttley #27968 üzenetére
Én egyszer az Optimus 7-emet merítettem le pár óra alatt teljesen.
-
Earl_Muttley
őstag
-
MurdR
veterán
Ma befutott hozzám egy Nokia 9300 Oldmobil kolléga jóvoltából
-
KSparrow
őstag
válasz
T0rnad0 #27960 üzenetére
a 808 örök darab
Kivéve, ha gariban cserélik 1020-ra. Akkor keresek másik 808-ast a 1020 mellé
De nem tervezem, a WP annyira nem tetszik. a Blöki igen. Apple-re kíváncsi vagyok, szidom, de legalább tudni fogom, mit. Nem hiszem, hogy beállok birkának
A droidra kíváncsi lennél, de amit tapasztaltam apa Optimus G-jén, az annyira nem jön be... fura. a Blökit asszem megértettem, van, amiben hasonlít N9-re. De lehet azt nyittatom ki, az olcsóbb
-
válasz
Earl_Muttley #27952 üzenetére
tényleg nem rossz, bár az M8-cal kissé mellélőttek szerintem.
Mondjuk nekem a HTC-k közül a Desire HD tetszik úgy igazán. -
zorzy4
addikt
válasz
Dr Dee #27946 üzenetére
Úgy szoktam, ha valami boltürítésből valók vannak csöviknél, akkor veszek egy marékkal 200ftokért. Vagy mint pl. most az alca 853hoz, úgy hogy vettem két gagyi telót 400ftért és kivettem, a jó állapotú akkut. De amúgy lehet hogy pont egy ilyen moto akkut fogok venni a gigába, mert annyi telóba kéne, amivel pár napig nyomúllni akarok.
-
Sucuka
senior tag
-
LaciGSM
aktív tag
Siemens CL75 mennyire ritka?
-
HuMarc
veterán
N97 mini nem hiányzik véletlenül valaki gyűjteményéből?
-
zorzy4
addikt
Vettem piacon 2000ért egy full dobozos gyönyörű siemens cf62-őt. De sajna itthon kiderült, hogy pannonos, így nincs maradása. Ha kel valakinek, viheti beszerzési áron.
-
Dr Dee
tag
válasz
Earl_Muttley #27916 üzenetére
ez az:-)
-
Dr Dee
tag
válasz
Earl_Muttley #27914 üzenetére
Majdnem,de ilyesztòen közell voltál. 11.50:-)
Nyertél 10db Ma Baker zabszelettet! -
Dr Dee
tag
válasz
Earl_Muttley #27912 üzenetére
Németországból,és független. Már ki is fizettem!
Bár nem tudtam überelni a full dobozos Nokia 6110-esemet,amit 10 ójróért vettem,mindennel együtt:-)) -
Dr Dee
tag
Most nyertem egy Full dobozos Nokia N90, potom pénzért
Tippeket elfogadok -
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy Nintendo 64-hez hol lehet szerezni Exp Pack-ot (RAM-ot)?
(lusta vagyok külön topicot keresni csak ezért, azért itt kérdezem.)
-
Sucuka
senior tag
válasz
arkades #27907 üzenetére
Én simán lepattintottam az elejét, csak egy régi elhasznált, érvénytelen bankkártya, vagy telefonkártya kell hozáá, ezzel kell szépen szétfeszíteni, és garantáltan nem okozol kárt semmiben. Persze előtte az antennát ki kell venni a helyéről.
Próbálkozz csak, menni fog. De mondom, csak műanyag kártya, semmi fém!
-
-
MurdR
veterán
válasz
korcsillio #27899 üzenetére
Már csak tartó kéne
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Nyomtató topik
- Könyvajánló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest