Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferret77
aktív tag
Ha van köztetek szolnoki, akkor itt egy 5110 ingyen. [link]
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
Stylewars_kp #25396 üzenetére
Az alaplap kell nekem csak belole
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Earl_Muttley #25391 üzenetére
Nincs valami jó állapotban az koma!
-
bunkomen
aktív tag
Ilyen és ehhez hasonló leírásokat nem tudtok? Magyarul és hasonlóan tömören. Amik még ezen a honlapon voltak, azokat felhasználtam, de hát rengeteg típushoz kéne még. A kis excel táblázatomat bővítgetem további funkciókkal
-
Earl_Muttley
őstag
Az apródos 1500ért hirdetett 7110-est ne nyúljátok le légyszi, már beszélek az eladóval. Köszi
-
imi290
aktív tag
Sziasztok ! Nem tudjátok honnan lehetne szerezni eredeti előlapot Nokia 3210-3310-3410-re ? Van rajtuk előlap de olyan gagyi...Amúgy Ledet honnan lehetne szerezni pl. 3310-be ? Nézegettem,nem lenne nehéz kicserélni,de akkor olyan formájú kellene,mint az eredeti.Köszi
-
Dr.Zoo
őstag
Basszuskulcs, most elkezdtem mazsolázni a 7110-ket....
(mennyit lehet érte kiadni max? Leltem egyet Budán, 4500 ért)
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
Stylewars_kp #25385 üzenetére
Gondolom mert a ház is sötétebb, ezért a ledek se égessenek alapon... Ha lesz egyszer épkézláb 7110-em, azt tuti kékre megcsináltatom
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Earl_Muttley #25384 üzenetére
Piros az már morbid.
Kékben nagyon jó lehet a 7110. Nem is értem miért csinálták azt zölden.
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
Stylewars_kp #25382 üzenetére
Én 7110-et, meg 3310-et láttam piros leddel. 7110-nél még tetszett is. Mondjuk én abba jégkéket tennék...
-
zorzy4
addikt
Valakinek van philips spark akkuja kölcsön?
-
MurdR
veterán
válasz
bumbalaci55 #25379 üzenetére
Lehet, volt is egyszer egy kék. Na azóta sem láttam. Én meg nem tudok cserélni.
-
stufen2
aktív tag
hogyan lehet a 6300-t függetleníteni? turbo simmel müxik?
-
stufen2
aktív tag
MurdR: 6300 szilikonban
Stylewars_kp: igen túl böszme a hasitasiba az 5210 mellé, kisebbet akarok de csak is szilikon tokosat amit földes kézzel is tudok használni, ezért gondoltam a 6300-ra
-
Earl_Muttley
őstag
Egy jóárasított széppel valaki engem is megdobhatna, sajna anno eladtam a karcmentest...
-
stufen2
aktív tag
Én meg alig várom, hogy végre lecseréljem
-
MurdR
veterán
válasz
bumbalaci55 #25364 üzenetére
Aztán január másodikán is jön egy
-
MurdR
veterán
válasz
bumbalaci55 #25362 üzenetére
Rád való tekintettel említem csak meg hogy holnap veszek még egy 6310it is
-
MurdR
veterán
Holnap hoznak egy 6810est és egy 6820ast, az lesz anyóséktól a kariajim
pénzt adtak rá hogy vegyek valami ''hülye telefont'' -
Stylewars_kp
őstag
válasz
bumbalaci55 #25359 üzenetére
Ha van egy jó megvásárolnám Én is.
Sok vállalkozó ismerősöm mai napig ilyet használ. A jó öreg 6310i-t.
-
bumbalaci55
tag
válasz
Stylewars_kp #25358 üzenetére
Annyira megszerettem, hogy kettő is van de kell még egy pár
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
bumbalaci55 #25353 üzenetére
Annyira tökéletes telefon, hogy nem nagyon kell több. Esetleg 7110.
-
zorzy4
addikt
Akar valaki ajándékba egy marék dect telefont. Lehet belőle összelegózni egy két jót. Csak az írjon aki egyből elviszi.
-
KSparrow
őstag
válasz
bumbalaci55 #25353 üzenetére
Nekem a 808 teljesen bevált. Nagyon megszerettem a Belle gombsort (nem a refresh-t!) már egész jólé megy. Most épp olyan bajban vagyok, hogy mit használjak másodtelefonnak. Eddig X7-00 volt, de szerintem bevállalok egy 5110-est
-
bumbalaci55
tag
válasz
Stylewars_kp #25352 üzenetére
+1
6310i +iPad Mini
kb. egy hónapja így tolom. -
arkades
senior tag
Az a baj, hogy a mai napom tuti, szabad de a szombati még nem biztos. Úgyhogy most elmegyek úszni egyet, aztán irány a körút. Egyébként nem eladni akarok. Szeretnék használni egy E66-ost de sajnos T-mob függő, ami nekem nem jó. Ez ügyben akarok beszélni egy hozzáértővel. Itt Csepelen három szervizessel is beszéltem de valami állítólagos szerver leállás miatt nem tudták megcsinálni. De köszi az ajánlatot, legközelebb összehozzuk és iszunk egy kávét.
-
KSparrow
őstag
válasz
Dr.Zoo #25340 üzenetére
Nekem is van, karcmentres fullos. És nagyon jó árban is vettem. Mondjuk épp az állapotát megóvandó, illetve T-mobile függőségéből adódóan csak itthoni használatra van. (Meg őpersze a gyűjteményem darabja.) Amúgy kinyitva nagyon kényelmes a billentyűzete, amúgy sima Belle refresh.
-
arkades
senior tag
Mit gondoltok, holnap kinyitnak a kisebb gsm boltok a városban? ( olyanok ahol javítást is végeznek) A körútra és környékére gondolok.
-
egyébként WP-n is nagyon jó a virtuális billentyűzet.
-
MurdR
veterán
Ja persze, symbian. És szép amoled kijelzője van
-
Dr.Zoo
őstag
Akkor gondolom ezen még a simbian megy..
Első okostelefonom egy ájfón 3G volt, azt imádtam, a tapikijelzője is jó volt, mindent oda tett ahová én ütöttem, a sanyinak egy esemes megírás (nekem) 5 perc, mert vagy ki akarja találni mit írok, (kikapcsoltam) vagy javítgat, (eztis) vagy szimplán nem arra a bötűre megy, amit én kinéztem... Kiidegel.
(kimaradt: nem, már nem szeretnék ájfont, mert mindenkinek az van, vagy annak a klónja, oszt kivagyok attól is.
hiába no, öregszem..)
-
válasz
KSparrow #25331 üzenetére
még fogok a felületen csinosítani, de az alapja maradni fog (legalábbis nem tervezem, hogy jelentős mértékben változtassak rajta.)
Most még kevés dolog van, ez igaz, de folyamatosan tolom fel a tartalmat, csak idő kérdése.más: valaki közületek ért a HTML-hez?
csak mert jó lenne ennek a webes változatát elkészíteni. -
bunkomen
aktív tag
ILYEN nincs valakinek pluszba teljesen véletlenül?
Vettem egy Nokia 9000-et 3000ft-ért, szép állapotban van és elvileg működik is. De enélkül nem nagyon tudom feltölteni. -
stufen2
aktív tag
megtaláltam mögötte szétszedés közben az eredetit egy fekete karton volt előtte, na de mindegy berakom az újat, kinyomtatom mindkettőt aztán megnézem melyik lesz szebb
-
stufen2
aktív tag
Van egy e7 dummym amiben nincs kép, melyik néz ki jobban, az állított vagy a fektetett kép? Mert akkor azt teszem be, mert nem akarom az eredetit fektetve betenni, mert olyan van egy szürke színűmben.
-
MurdR
veterán
Szerintetek mennyit ér egy szép állapotú, de hibás nokia 6108?
-
MurdR
veterán
Pörögnek a topicok, csak itt van csend
-
orion1025
őstag
Tegnap voltam használt telefonosban és láttam egy szép 6310i-t 12000Ft-ért.Meglepő volt ismervén a helyi kínálatot.
-
-
MurdR
veterán
Egy szép kis Ericsson gyűjtemény
[link] -
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
-
MurdR
veterán
Boldog karácsonyt :-)
-
ferret77
aktív tag
-
novinyul
veterán
Kezdődhet a nagy zabálás! Kellemes karácsonyt kívánok mindenkinek!!! :-)
-
bunkomen
aktív tag
Kellemes ünnepeket!
-
T0rnad0
addikt
Boldog Karácsonyt!
-
Dr.Zoo
őstag
Jaja, boldog karácsonyt mindenkinek!!
-
válasz
Earl_Muttley #25301 üzenetére
Köszi. Neked is!
-
Earl_Muttley
őstag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- További aktív témák...
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest