- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Ötlettől a megvalósításig: használjuk a nyelvi modelleket új ötletekhez!
- Nem veszik el az Activision Blizzardot a Microsofttól
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Kevesebb bevételét adja át az OpenAI a Microsoftnak
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
addikt
a ház 2/3-a kong az ürességtől
Költői kérdés: akinek a ház kétharmada az ürességtől fog kongani, az miért venne nagytornyot? Nagytornyot az vesz, aki azt telerakja.
Utánanéztem, ezt a házat (és különféle klónjait) mid-towerként és full towerként reklámozzák. Ez a ház egyszerűen egy átverés, egy scam, fogalmatlan emberek lehúzására.
-
Dr. Akula
félisten
Főleg akkor érdekli az alkatrészeket a hűtés, ha beleférnek a házba, és nem maradnak ki rögzítési lehetőség híján.
"Mi tart vissza, hogy 5000 forintért vegyél egy 1 méteres tornyot?"
Leginkább az hogy már nem gyártanak ilyet.
"de a leadáskor már tudtam, hogy jössz majd méltatlankodni a nem létező problémán.
"
Viszont nem én jöttem vele, direkt nem írtam be elsőnek. Látod, másnak is hiányzik.
"Jó is, amikor a ház 2/3-a kong az ürességtől, de a helyet azért foglalja, tele van olyan beépítőkeretekkel, amikre száz emberből egynek van szüksége"
Az enyém is kong az ürességtől, pedig modern(nek mondott) ház ez. Ha raknának még 5.25" helyeket a házakba, sokkal kisebb ház is elég lett volna nekem, így a kongó ürességet is meg kellett vennem pár rögzítőhelyért.
"tele van olyan beépítőkeretekkel, amikre száz emberből egynek van szüksége"
Víztartályra, épített vízhűtésre 100-ból hánynak van szüksége? Én úgy látom ez a supermariós korszak már lényegében véget ért, az emberek többsége nem akar minden alkatrészcsere előtt vízvezetékszerelőset játszani. Max egy AIO ami belekerül általában, de még a léghűtés is masszívan tartja magát, mert félnek mindenféle kiömlő víztől. A többségnek a víztartály se sokkal fontosabb mint az 5.25" hely.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az átépíthető O11 Dynamic EVO kapott egy 38 százalékkal nagyobb testvért, amiben három 420 mm-es radiátort foghatunk munkára.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest