Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pikari

addikt

válasz Synthwave #6 üzenetére

a ház 2/3-a kong az ürességtől

Költői kérdés: akinek a ház kétharmada az ürességtől fog kongani, az miért venne nagytornyot? Nagytornyot az vesz, aki azt telerakja.

Utánanéztem, ezt a házat (és különféle klónjait) mid-towerként és full towerként reklámozzák. Ez a ház egyszerűen egy átverés, egy scam, fogalmatlan emberek lehúzására.

• Dr. Akula

félisten

válasz Synthwave #6 üzenetére

Főleg akkor érdekli az alkatrészeket a hűtés, ha beleférnek a házba, és nem maradnak ki rögzítési lehetőség híján. :)

"Mi tart vissza, hogy 5000 forintért vegyél egy 1 méteres tornyot?"

Leginkább az hogy már nem gyártanak ilyet. :)

"de a leadáskor már tudtam, hogy jössz majd méltatlankodni a nem létező problémán. ;]"

Viszont nem én jöttem vele, direkt nem írtam be elsőnek. Látod, másnak is hiányzik. :)

"Jó is, amikor a ház 2/3-a kong az ürességtől, de a helyet azért foglalja, tele van olyan beépítőkeretekkel, amikre száz emberből egynek van szüksége"

Az enyém is kong az ürességtől, pedig modern(nek mondott) ház ez. Ha raknának még 5.25" helyeket a házakba, sokkal kisebb ház is elég lett volna nekem, így a kongó ürességet is meg kellett vennem pár rögzítőhelyért.

"tele van olyan beépítőkeretekkel, amikre száz emberből egynek van szüksége"

Víztartályra, épített vízhűtésre 100-ból hánynak van szüksége? Én úgy látom ez a supermariós korszak már lényegében véget ért, az emberek többsége nem akar minden alkatrészcsere előtt vízvezetékszerelőset játszani. Max egy AIO ami belekerül általában, de még a léghűtés is masszívan tartja magát, mert félnek mindenféle kiömlő víztől. A többségnek a víztartály se sokkal fontosabb mint az 5.25" hely.

Új hozzászólás Aktív témák