Hirdetés
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
pudingstyle
tag
válasz
gonorrea
üzenetére
Igazából, ha nem sikerülne az SP, akkor nem hajlanék szívesen a cserére, más telefon közeli árfekvésben nekem nem jön be, akkor már szívesebben használnék egy hibamentes GXI-t.
Keeperv85
Egyébként én is csodálkozok, hogy még mindig szó nélkül cserélik őket, kíváncsi leszek mikor tűnik fel nekik, hogy ez így nem éppen gazdaságos a számukra.

-
tonyqa23
senior tag
válasz
gonorrea
üzenetére
Leszedtem ezeket én is, mostmár működik rendesen ha TC-vel kitörlöm, akkor appdrawerből is eltünik. Nincs root explorerem, de úgy emlékszem van vagy egy ezres. Arra lennék kíváncsi, h ha pl térképet is törlöm, utána visszatelepítem play-ből, akkor már nem fogja rendszeralkalmazásként kezelni és a greenify látni fogja? Mert a térképet akarnám hybernálni, de nem látja a greenify.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
gonorrea
üzenetére
Csak a kernelt, a romok forrását nem, azt sem mindre még. A CodeAurora-féle forrásokat többnyire kiadják idővel részben, de az Intel lapkára más írta a kernelt
Az Intel MID forrása elérhető, de az csak egy alap kernel, nem tartalmazza az eszközök drivereit, illetve a board kódjait.
-
Samus
addikt
válasz
gonorrea
üzenetére
Megoldottam, a helyreállítást a ZTE beépített appjával csináltam, de letöröltem és újratelepítettem a Fancy-t és az unlocker-t is, és két másodperc alatt feloldotta. Nekem nagyon bejött, egy ideig a kalózverziót használtam, de amikor áttértek erre az unlockeres megoldásra, megvettem, annyira megszerettem.
Tehát, Macedón ROM on board, kíváncsi vagyok. Viszont ezt az akkuhasználatos lapot hogy lehet előkaparni? Nekem csak a T-s gyári ROMban lévő látszik...
-
atillaahun
veterán
válasz
gonorrea
üzenetére
Igen, régebben esett róla szó.
Egyébként jó hogy mondod, mert épp valamelyik nap akartam megírni, hogy ez a remegés nálam a régi 1 mm-ről, kb. 1 cm-re emelkedett, és még csak nem is csillapodik, amíg fel nem engedem.
Aztán észrevettem, hogy ha lehúzom a töltőről akkor megint csak nagyon picit remeg.
Aztán az is feltűnt, hogy ezt a gyári töltővel nem csinálja, csak egy másik Samu-sal (van egy az asztalomon, meg az ágyam mellett is).Ebből kiindulva szerintetek lehet valami maradandó baja, ha nem a gyári töltőt használom - ezen a tüneten kívül - ?
-
Winchester95
őstag
válasz
gonorrea
üzenetére
Ezek csak szoftveres gondok.
Feltennék rá egy JB-t és kész.
De azon gondolkodom hogy érdemleges előrelépés csak a processzor lenne.Megér az +11000Ft ot?
Úgy hogy nem is lesz akkor 32gb os memkarim+ 0,1" al kisebb képernyő+kisebb felbontás+ super amoled plus beég majd a képernyőbe.....?
Cserébe alapból 12gb tárhely+jobb kamera+jobb proci+gpu?
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De nem fólia függő a dolog!