Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
válasz
Aethelstone
üzenetére
2.1-es droiddal kezdtem (fél év). 2.3-at használtam utána másfél évig (itt váltottam GXIN-re), eleinte csúcs volt a sebessége (és a felbontása, vagyis a kijelző) a GT540hez képest, de mára az idegesítő bugok miatt frászt kapok tőle. A Screen Off Wifi Off megoldja a képernyőfagyást, ez jó, de a hangom ugyanolyan hulladék, mikor rájön az öt perc, a hívás hangerejének szabályzása a telefon számára ismeretlen (néha akármit csinálok, a beszélgetés teljes hangerőn indul, ahonnan hangosítani lehet (a csúszka a minimumon van), halkítani nem), a Wifi most a program miatt 10/9 alkalommal minimum jelet mutat az állapotsávon (ez mondjuk nem érdekel, csak ne fagyjon). A vibramotor iszonyat gyenge, cserébe jó hangos, így legalább meghallom...Az érintőpanel iszonyat hulladék, szemét, gyenge.....inkább nem fokozom. Volt szerencsém barátnőm Xperia SP készülékét tapizni, és Anyám LG F6 telefonját is, ég és föld. Körülbelül akkora ugrás, mint a GT540 rezisztív panelja után a GXIN kapacitív panelja. És abba is hagyom...
Szóval nem az ICS-el van bajom, hanem az optimalizálatlanság teljes hiányával, a gyenge driverekkel, és a gyenge minőségű hardverrel...és itt nem a SoC-ra gondolok.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Aethelstone
üzenetére
Én kimondottan imádom. Igaz, 2.1-en és 2.2-n nőttem fel (Blade).

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Milyen alaplapot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Filmvilág
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó remek állpotú iPhone XS Max 64GB
- Samsung Galaxy A51 Dual kártyafüggetlen dobozában karácsonyra is! :)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest