- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonorrea
senior tag
válasz
atillaahun #11588 üzenetére
Én használtam egy régebbi nokia adatkábelét töltésre (izmosabbnak tűnik mint a gyári), az esetleg jelenthet gondot? Bár elvileg ugye az összes egyben adatkábel is!
Tegnap meg asszony xperia u töltőjével használtam, remegés utána is megvoltEgy kis off és tudom hogy nem is idevaló: xperia u van hogy hívás közben restartol az baj?
Ez lehet régi sim-től (kb. 7 éves)? Kártya csere nálunk nagyon bonyolult azért van benne még mindig a régi!
Bocsánat a nem ide tartozó kérdésért!! -
Robbertho
aktív tag
válasz
atillaahun #11588 üzenetére
Nekem sajnos pont, hogy a gyári töltővel elég durván csinálja.
Tesóm Sony töltőjével viszont egyáltalán nem, és egy Blade 3-as töltővel sem annyira.Ettől függetlenül nagyon zavaró tud lenni az a kis remegés is, amit töltő nélkül produkál. Google fordítóban a rajzolós bemenetnél jól látszik, hogyha úgy húzogatok függőleges vonalakat, hogy éppen csak érzékeli, akkor elég durva kiugrások vannak.
Kipróbáltam ugyanezt Blade3-mal is, arról nincs képem, de nem volt semmi ilyesmi, bárhogy is próbáltam.Keeperv85 esetleg ezt te is megnézhetnéd, ha fent van a fordító. Amennyiben neked itt sem produkál semmi olyat, mint a képen, akkor lehet nekem rossz, vagy én csinálok rosszul valamit
Mint látszik, a jobb alsó sarok elég kritikus pontja az érintőképernyőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest