Hirdetés
- Autóhifi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- RAM topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
andikaaa
aktív tag
-
w333
félisten
válasz
bododani
üzenetére
Ezeket nézd meg : ZTE Grand X IN Tesztképek "rizso" kolléga képei

-
gerii
addikt
válasz
bododani
üzenetére
Szerintem a Go egy hulladék annyi pénzért. a kijelző egy vicc a felbontásával együtt, a kamera sem egy nagy szám, őszintén szólva én még a Blade III-at is elöbb venném meg, a mostani Blade-emről meg nem is váltanék arra. 2.3-as rendszer 2013-ban???
GXI-t fogok venni én is, csak nyisson ki a T holnap, néztem LG L9-et is, meg Sony-kat de ilyen áron nincs értelmes versenyző. Samsungokról meg nem is beszélve. Vagy olcsó sz@rok vannak, vagy 130 feletti vágódeszkák.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
bododani
üzenetére
Ne félj tőle, az appok töredéke nem megy rajta, meg szerintem ezek java része simán kiváltható mással. Proci-ügyben bőven hozza az Xperia Go teljesítményét a telefon, sőt... A kijelzőt meg nem is merném egy lapon elmíteni a Goéval, feltörli vele a padlót. 3,5" - 320x480 vs 4,3" 540x960 (165-256 ppi).
Új hozzászólás Aktív témák
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mert én Xperia Go -ról váltottam vagyis feleségem megkapta a Go-t, nem rossz kis telefon de teljesen más kategória, mondhatnám azt is hogy ég meg a föld a kettő közti különbség a ZTE javára