Hirdetés
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ggeleven
üzenetére
Végre megérkezett a tok, amit rendeltem!
Csináltam pár képet, hátha megtetszik valakinek!

A "sajtófotókat" azért tettem fel, mert lámpafénynél fényképezve nem látszik az igazi színe. Élőben egy az egyben olyan, mint azokon a képeken!MF Soft TPU Cover Case - ZTE Grand X
A hozzá kapott fólia szerintem rendben van, bár összehasonlítási alapom nincs (fentebb említett Vikuiti cv8, Nillkin tokhoz adott, 3M). A felrakása nem volt nehéz, pontosan illeszkedik és nem ront az érzékenységen!
Ma az egyik munkatársam kézbe vette a telefont, hogy megnézze és mondta, hogy tök jó, hogy a házat védi a tok, de mi védi a kijelzőt, mert hogy fólia az nincs rajta! Mondanom sem kell, hogy addigra már rajta volt, de sikerült egész jól feltenni és érezni sem lehet, h fóliát tapogat az ember...
Szóval nagyon rossz nem lehet! 
Szerintem megéri az árát, ajánlom!
Egy
hátránymegszokni való dolog van: a fizikai gombokat kicsit nehezebb megnyomni és nem lehet érezni a nyomáspontjukat...de ez minden szilikon toknál így van, szóval...
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Google Pixel 8 Pro szinte új állapotban kis hibával 12/128GB
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Szóval nagyon rossz nem lehet!