- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
bododani
senior tag
Boldog új évet kívánok mindenkinek!

-
TotO'
aktív tag
Köszi, tegnap még nem volt jó, de most már jó, egy zöld H betű jelenik meg és tudok netezni kikapcsolt wifi-vel. Lehet mára aktiválták.

@Csapoati: Köszi, azért voltam kíváncsi mert ahogy olvastam itt a fórumban mintha nem lenne mindegy a fólia, mert nekem előző telón (gt540) egy egyszerű 500ft-os fólia amit egy maszek műhelyben raktak fel
(úgy vágták méretre egy nagy hengerbe tekert fóliáról)Más: Szeretnék feltenni custom romot (NeXt_v1) itt ugye leírjátok szépen a lépéseket, de ha szeretném visszaküldeni szervizbe esetleg, akkor vissza illik ugye tenni az eredeti b04-et, ahhoz pedig gyári recovery kell, ami ha jól gondolom a 2-es opció a Recovery_install.exe-ben, de hol van a gyári rom? Van ehhez tutorial valahol?
Telepítés:
● A letöltött tömörített állományt (Grand_X_IN:
eXt_v1.zip) kibontás nélkül másold be egy üres SD kártya gyökerébe. - ez kötelező, hogy üres SD kártya legyen? Nincs másik kártyám, és nem formáznám azt ami benne van.
Most backupoltam SD-re, meg áthúznám TCM-ben a romot a kártya gyökerébe és jónapot, gt540-nél elég volt ennyi, de az régen volt már, ahogy látom itt nem kell formázni a boot/system/data/cache partíciókat
-
andikaaa
aktív tag
Most az történt, hogy csak úgy magától feléledt a telefon, azt hittem, jön egy SMS vagy valami... De nem jött...

-
Keeperv85
nagyúr
válasz
apeelme
üzenetére
Ki kell sírnom valahogy a CWM-hez a forrást és meg is lesz oldva ez egy jelentős időre. Túl nagy baja már nem lehet, csak a boot nem 100. Mert ugye nem lép ki a reco alól. De a backup megy, meg megcsináltam az USB kapcsolatot is. Mondjuk ettől még az adb nem akarja tudomásul venni, de a gép legalább már látja.
-
apeelme
addikt
válasz
Keeperv85
üzenetére
Only for hungarian users...origi reco vissza(exe-vel, v. img-vel), SD-ről update.zip fel...
B3-nál se jobb a helyzet...kb. 13 országban jelent meg, ezekből ~6 különböző PRODUCT NAME fut, ami a gyári firm esetén assert-en el is bukik.
...és látod a szignót nem is tudom egyelőre. -
golyós
addikt
válasz
apeelme
üzenetére
Gondolod más is lessz ilyen suta mint én?

Úgy nézem sikerült, bekapcsolt és még sms-t is kaptam.
Visszaált a Grand X in felirat is!Végre nem Samsungként látja minden.Köszönöm a segitséget mindenkinek!

Bocs a bénázásért de saját kárán tanul az ember!

Köszönöm és Boldog új évet mindenkinek!
-
miresz
veterán
Boldog Újévet Mindenkinek! -
-
atillaahun
veterán
Megnéztem pár filmet az elmúlt napokban, és baromi jó a fogyasztása a gépnek. Kb. közepes fényerőn 1 órás sorozat MX Player-el, a hozzá való kodekkel HW+ dekóderrel mindössze 20%-ot eszik.
Úgy veszem észre maga a videólejátszás alig fogyaszt valamit, csak a képernyő viszi a kakaót, ami nagyban függ a fényerőtől.Viszont most nálam is jelentkezett másodszorra a felébredős képernyőbefagyás. Képernyőzárat nem használok, Vibert se, meg nem tudom még miket írtatok, egyelőre csak pár program van fent a Next_v1-en.
A WiFi állandón van, és fix az IP kapcsolat. Kb. olyan fél perc alatt tért magához, a WiFi-t le is dobta, és nem mászott vissza rá, amíg nem kapcsoltam ki-be.
Nálam szerencsére nem jelentkezik túl gyakran, de erre is ránézhetnének a ZTE-nél, mert valami gáz biztosan van a modullal, vagy a beállításaival. -
philoxenia
MODERÁTOR

-
golyós
addikt
válasz
Keeperv85
üzenetére
Milyen személyes adatra gondolsz?
Reggel raktam újra a telót,azóta nem hiszem,hogy került rá valami.
A címjegyzék meg a többi meg szinkronizálva van igy az gondolom visszakerül.Zsolt 72
Köszönöm!
Akkor most ezt a recoveryt bezárhatom?
Vagy mindegy addig nyitva is lehet.
Ha megvan a kártyára másolás akkor nyomjam a reboot system nowt? -
golyós
addikt
válasz
apeelme
üzenetére
???
Levettem a Nextről a build.propot ahogy Cooler96 javasolta,bemásoltam a régi helyére.újraindítottam és nem indul.Zsolt 72
Recoverybe ,hogy kell??
Ha kiveszem az aksit és visszarakom akkor 1-2 pillanatig narancssárga az értesítőfény majd felvillan egy negyed pillanatra zölden és ennyi.
-
andyTM
őstag

B.U.É.K. mindenkinek!

-
Samus
addikt
Most mentek mindent, újrarakon a gyári B04-et. letöltöttem a pakkot, van benne a furcsa nevű zip, azt átneveztem "update.zip" -re, nem kell wipe, vagy ilyesmi telepítés előtt?
-
kelzsoca
félisten
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!

-
tPedro_
őstag
Mennyire tipikus, hogy a fotos alkalmazasok nem mukodnek SD kartya hianya miatt?
Eloszor csak par alkalmazasnal talalkoztam ilyennel (Photoshop Express, Panorama, Instagram), de peldaul tegnap a FB alkalmazas se engedett kepet kesziteni, mondvan "Cannot find or use any writable storage". (FB sajat kamera szoftvere).
Igy egyre inkabb beigazolodik a sejtesem, hogy ugyanezert nem tudok Foursquare-rel se kepet kesziteni. (Gyari android kamera program, itt irtam mar rola: [link1], [link2]
Mivel a Foursquare support se emliett semmit az SD kartyarol, tovabba egyik alkalmazasnal se talalkoztam ilyen megkotessel, elkepzelheto, hogy telefon specifikus a hiba? Sot mivel senki mastol nem olvastam hasonlot, elkepzelheto, hogy nalam van a gebasz?
Vagy tenyleg csak SD kartyaval mukodnek ezek a programok? -
salieri.
őstag
Szerintetek mibe érdemesebb beruházni,tudom,hülye kérdés a topicjában
Egy grand x -be
vagy
vagy esetleg garancia nélkül egy ilyenbe -
Cooler96
aktív tag
válasz
andikaaa
üzenetére
cask segíteni akarok,nem kell ilyen bizonytalannak lenni.A sima grand x és a grand x in között külsőre semmi különbség,szóval nyilván kompatibilis.Kínából a cuccok meg minimum másfél hét alatt jönnek attól függetlenül hogy melyik oldalról rendelsz
Golyó: nézd meg a system settings-ben hogy a telefon tulajdonsáainál minek látja a telót.Ha ott is samu,akkor a build.prop lett átírva,2 perc alatt megoldható probléma
-
golyós
addikt
Telefon újratelepítés után és teljes sd kártya formázás után is Samsungnak látja a root checker a telefont.
Miért? -
andikaaa
aktív tag
Erről mit gondoltok? Mikor érne ide, hogy kell innen rendelni?
és BÚÉK Mindenkinek! -
Robbertho
aktív tag
Jobb, gyorsabb és egyszerűbb lett volna ezt egy titanium backup-pal vagy a gyári ZTE-s biztonsági mentés alkalmazással megoldani
Nem tudom, hogy így működni fog-e, de elvileg kéne neki... A libekre is figyelj viszont.ragnar69 és Doosa
Tegnap hívtak rokonaim Svédországból, csak hogy jó messzi példát mondjak. Első próbálkozásra nem hallottak semmit belőlem, én tökéletesen őket. Második próbálkozásnál pedig tökéletes volt a kapcsolat, jobb is mint a GSM (és mennyivel olcsóbb
). Jobb minőség alatt a talán kicsit szélesebb sávú átvitelt értem, tisztább volt a hang, mint GSM esetén, de ezt Vibernél hamarabb is észrevettem már.Skype esetében tapasztaltam furcsát csak, bár ez valószínűleg a progi hibája. A telón 25/5 MBit-et mérek, és emellett a Skype-os videochat közben csak szaggató pacát láttam és alig hallottam a túloldalt. Ennek ellenére (valszeg egy iPhone 5 volt a túloldalon) visszajelzésük alapján tökéletesen láttak és hallottak. (Szintén Svédország
) -
golyós
addikt
-
ux1
addikt
Amúgy meg BUÉK mindenkinek.

-
madmike
őstag
Az imént egy elég érdekes hibába futottam bele. Összevissza érzékelt a kijelző. Megnyomtam valahol és egyszerre több pontotot is érzékelt.
Újraindítás után jó lett. -
gonger
senior tag
Átlagos használat mellett bír 1 napot a Grand X? Nem telefonálok sokat, de mobilnet megy + itthon wifi és már egy ideje nem bír többet 10 óránál a Bladem :-(
-
Doosa
aktív tag
válasz
Winchester95
üzenetére
Van ismeretségi körben advance és grand X én az utóbbira voksolnék, kivéve ha nőnek lesz, akkor inkább Advance.
Meg attól is függ hogy mennyire szereted a samsung féle androidot. Amúgy nem tartom kizártnak azt, hogy ha majd egyszer valamikor a távoli jövőben (amúgy ígéret van Q1-re) megjön a samura a JB akkor veri majd a ZTE-t, de jelenleg jobban bejön nekem a Grand X főleg a kijelző ami észrevehetően jobb, viszont a touch meg észrevehetően rosszabb, kinek mi a fontos és ha már ezen a tájékon járunk akkor ott van a Gorilla glass kérdése amit ugye a ZTE nem kapott meg. Fogásra abszolút a ZTE nyer, de az Advance-hez meg van millió fajta tok, amivel a hátrány behozható, az előbbire a legnagyobb meglepetésemre nagyon nagyon kevés és snassz van. Aztán ott a garancia kérdése amibe a samsung megint verhetetlen, úgyhogy nehéz döntés, de én a mai napon Grand X IN-t vennék ha választanom kéne. De szerencsére van egy S2-m 
-
Doosa
aktív tag
Tapasztaltatok már olyat, hogy a viber-ben titeket rosszul hallanak, mintha nem lenne elég a sávszél. Normál hívásnál nincs gond, de a viber-ben mindig ez van. A sávszélességgel természetesen semmi gond sincs.
Ötlet? -
golyós
addikt
Feltettem az allwinnerst,hogy tudjak játszani egyes játékokkal.Persze ugy sem mennek , de hiába törlök mindent a Play ès a root checker is Samsungnak látja a telefont.
Valami ötlet?
Vagy csak a gyári beállitás vissza segít? -
Winchester95
őstag
Üdv.
Szerintetek melyik a jobb választás? ZTE GrandX IN LG Optimus 3D vagy Samsung galaxy S Advance?Használt már az említett 3 telefon közül valaki kettőt legalább?
vélemény hasonlóság különbség.rendszer,forma,érzékelés stb...? -
t181
senior tag
Előzmény: MTP-módban valamit csináltam a kártyámon, már nem is tudom mit, a lényeg, hogy csak úgy magától formázódott...kegyetlenül ideges lettem..
A hátlapot le akartam venni, hogy a kártyát olvasóba rakva getbackdata-val valamit visszaállítsak...amit tudok.
Hát egy negyed órát szenvedtem, nem sikerült.
Aztán megpróbáltam egy ötforintossal. Pont úgy belelehet passzítani, hogy aztán mellé odaférjen a körmöm, és simán lebírjam venni..
Szóval a hátlaplevétel kulcsa az ötforintos!
Közben végzett a getbackdata, és sikerült 60MB-nyi adatot visszaállítania, amiből számomra egy db bit sem hasznos. ööö...nem vagyok boldog.
-
TotO'
aktív tag
Sziasztok, akarok majd rendelni egy Nillkin tokot, kíváncsi vagyok, hogy a fólia ami jár hozzá az mennyire jó, illetve ha nem jó, akkor milyet éri meg venni ?
Illetve kaptam egy SMSt a T-től, hogy karácsony alkalmából aktiváltak 300 Mb díjmentes belföldi adategyenleget. Próbáltam ezzel csatlakozni a netre, de nem nagyon sikerült, Data enabled be van pipálva a Mobile network settingsnél, illetve ki van véve a Use only 2G networks, mit kell még állítani? Sose mobilneteztem, Wi-Fi powa

Köszi!
-
Samus
addikt
Tudom, ott a leírás, de valaki le tudná nekem írni szájbarágósan, hogy hogy tudom újraflashelni a telefont, a gyári B04-es ROM-al? Illetve a Custom (Nextv1) telepítését is leírhatnátok, akár bele is kerülhetne az első hozzászólásba, elég fontos dolog...Sürgős lenne, és rettentő fontos...Köszi

TBG: azért az Alcatel nagyon nem egy kategória. Mérföldekkel gyengébb, én is örülök, hogy megvártam a GXI-t. Bár lett volna még mit csiszolni rajta...
-
TBG
senior tag
Annak idején Alcatel OT-995 és GrandX IN között vaciláltam...nagyon örülök, hogy ezt választottam...amit a népek összeszívnak "odaát".......

-
bala6120
senior tag
-
devpetx
csendes tag
Ma volt alkalmam kipróbálni a GPS-t éles használattal.
Itthonról mivel 10 emeletes házak vesznek körül soká 1-2 perc alatt találja csak meg a jelet, viszont nyíltabb terepen(ez most a tesco parkoló volt) hamarabb befogta a műholdat mint a program betöltött.
Szóval egész jó. -
Canonfan
senior tag
válasz
üzenetére
Nekem semmi bajom eddig a GXI töltőjével, sőt szerintem is sokkal jobb ez mint pl a Skate-é, ott a töltőből lifegő usb csatlakozó nekem kifejezetten gagyinak tűnik (unboxing videók alapján) így töltőt nem kell vennem másikat szerencsére

A kábelnél nekem is repedt mindkét csati bár nekem még nem mállott le (még...
) de erősen reped nekem is, (úgyhogy szigetelőszalag) ha így lesz akkor én is veszek valami normálisabbat, hasonlóan a füleshez, de legalább hosszú, így simán elég akkor is, ha a gép hátsó usb-jébe dugom.Más:
Ti tapasztaltatok olyat hogy csak úgy nem megy a T-s mobilnet? Csak kíváncsiságból érdekelne, nekem épp ma volt ilyen, jelezte a telefon hogy be van kapcsolva a mobilnet, de adatkapcsolat nem volt se a böngésző, se a play nem hozott be semmit. Arra gondoltam első körben hogy T-s hálózati hiba, de újraindítottam a telót és utána már nem volt gond...

-
Canonfan
senior tag
t181 (#6768), andikaaa (#6770):
Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Rocksztár lehet a ChatGPT-ből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- iPhone 13 Pro - 128GB - Sierra Blue
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

és hogy lehet megtudni, hogy melyik lehet az?

eXt_v1.zip) kibontás nélkül másold be egy üres SD kártya gyökerébe. - ez kötelező, hogy üres SD kártya legyen? Nincs másik kártyám, és nem formáznám azt ami benne van.
...és látod a szignót nem is tudom egyelőre.

Hozzátenném...valakin az sem segítene. 

Öcsém kedvenc keyboardja.
) de erősen reped nekem is, (úgyhogy szigetelőszalag) ha így lesz akkor én is veszek valami normálisabbat, hasonlóan a füleshez, de legalább hosszú, így simán elég akkor is, ha a gép hátsó usb-jébe dugom.