Hirdetés
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
Danny750 #377 üzenetére
Minek kell mindenhol az iPhone 5-öt ócsárolni???
Miért, hol ócsároltam még?(irigy vagy a tulajokra??)
Nem, nem vagyok irigy, ismerősi körömben van 4 db IPhone 4S is és meg vannak elégedve vele, de attól még nekem nem kéne mert a cég se szimpatikus alapból sem, + más nevesebb gyártótól (Pl. Samsung, HTC) is max ugyanannyiért jobb telefont lehet venni, sajnos nincs annyi keretem hogy 200K-ért vegyek telefont, de ha lenne akkor is egyértelműen Samsung S3-at, vagy HTC One X-et vennék, és nem IPhone-t.Nem tudom mi köze van a Zte-hez??
Csak annyi hogy hogy azt később hozták be, és már kapható, mi meg már mióta várunk, a hozzászólásom amire válaszoltál, is nagyrészt erről szólt az IPhone-t is ezzel kapcsolatban említettem meg, és csak pár mondat erejéig.+ ökörségeket se írjál........
Az, hogy az Apple cuccoknak rossz az ár-érték arányuk a konkurens termékekhez viszonyítva, az sajnos nem ökörség, hanem tény...Bocs, ha felidegesítettelek ezzel, nem volt szándékom senkit megsérteni, csak a véleményemet írtam le.
Emellett elnézést kérek a többiektől is, hogy újra felhoztam ezt a témát, csak reagálni akartam Danny750 hozzászólására, részemről ez a téma véglegesen lezárva!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt, Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest