Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
ertem, koszi!
ez jol hangzik
gondolom az eredeti gyari rendszert vissza lehet tenni valahogy alternativ telepitese utan is, ugye?amugy az a tervem hogy a Zasszony a gyari rendszerrel kapja, de az altalad leirt kartyas megoldas nagyon erosen megnovelni latszik a lehetosegeket es igy a hasznalhatosagot, en meg raknek ra valami jo kis nekem valo, 'kocka'-Linuxot, parancssorral, mc-vel, mplayerrel, ja es persze airodump/airocrack-kel, mar csak a poen kedveert is
-
zdanee
őstag
Nem egészen. Létezik egy EZ2S (és IZ2S) shell nevű megoldás, valójában ez a Zipit inc. által támogatott linux, ilyenkor a zipit eredeti kernelét használod (benne a gyári alkalmazással és a mára kicsit túlhaladott wifidriverrel), és a memóriakártyára csak a root filerendszer egy része kerül, annyi, amennyivel egy bash futtatható. Ha ezzel a memóriakártyával indítod el a Z2-t, flashelés nélkül kapsz egy működő linuxot. Az évek során sok mindent megoldottak erre a rendszerre is, és mivel nem nyúlsz bele a gyári programba, megmarad a garanciád is, és nem tudod vele hazavágni a Z2-t, de erős kötöttségei vannak, ügye a kernel és a bootloader fix ilyenkor. Valójában ezt a funkciót használjuk amikor flasheljük a Z2-t, ugyanis ez a shell indul el és hajtja végre a flashelést elvégző scriptet. Ugyanez az oka annak, hogy a legtöbb disztrót csak gyári Zipitre lehet flashelni az alap scripttel, utána saját megoldás kell, ha rendszert akarsz váltani.
-
doc
nagyúr
a gyári linuxot is ki lehet egésziteni
ez mit jelent pontosan? leforditom a programomat a toolchain-nel, es siman felmasolom magara a zipitre, aminek a filekezelojebol elinditom? vagy ennyire azert nem tamogatott? -
Saccco
nagyúr
Most véletlenül figyeltem fel a cikkre. Érdekes egy micsoda ez.
Jó cikk grat. -
zdanee
őstag
Útra kelt a második adag is:
Class: Priority Mail International Parcels
Service(s): International Parcels
Status: International DispatchYour item left the United States from ISC CHICAGO IL (USPS) at 3:19 am on January 13, 2011. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later.
Detailed Results:
- International Dispatch, January 13, 2011, 3:19 am, ISC CHICAGO IL (USPS)
- Arrival
- Electronic Shipping Info Received, January 11, 2011 -
doc
nagyúr
-
doc
nagyúr
szerintem szamitastechnikai eszkozokre nincs vam
de az amugy sem nagy tetel, AFA-t viszont szinte biztosan fognak ra szamolni (es igen, a postakoltsegre is)
ezert is gondolkodtam azon hogy kulon rendelek kettot, ami azert meg atcsusszan, de nem lett volna szamottevo kulonbseg -
Cruiserke
tag
Elvileg Linuxal kompatibilis, akkor elméletileg mennie kéne, ha felhúzok rá vmi linux átiratot.
-
doc
nagyúr
válasz
Cruiserke #178 üzenetére
modemtipustol fugg, ha van hozza nyilt forrasu driver, elvileg semmi akadalya
bar hogy mit kezdesz 320x240-en a nettel, az mas kerdesbongeszesre hasznalhatatlan
(az olyan browser ami segit valamennyit, mar nem fog rajta hasznalhatoan futni), de ha pl. ssh-ra kell, arra tokeletesen megfelelBabetta-X: most mondta hogy meg meg sem jott az orszagba
-
Cruiserke
tag
Szerintetek meglehet valahogy oldani, hogy menjen majd rajta pl az Invitel féle Net & Go
ez ugyebár egy kis net modem ami 3G-n HSPDA-n stb csatizik, csak mindenképp fell kell telepíteni. Valakinek van ötlete, hogy lehetne megoldani? -
zdanee
őstag
No, közben elment a második megrendelés is, gyakorlatilag az összes maradék Z2-t felvásároltuk
-
zdanee
őstag
válasz
#13260800 #171 üzenetére
Androidhoz újra kell írnod a DavlikVM JAVA-jában. Bármelyik Z2 disztró alatt egyszerűen egy cross-compilerrel lefordítod ARM-ra és megy. Ha a Z2sid-et rakod fel, akár magán a Z2-n is fordíthatod (van olyan perverzió, mint 386-oson kernelt fordítani), amire figyelni kell, hogy a grafikus részeket át kell méretezni a 320x240-es kijelzőre. Legtöbb programban bele se kell nyúlni, máshol szintén 2 paraméter átírása az egész.
-
_Orbi_
aktív tag
-
Cruiserke
tag
Lesz 2. körös rendelés?
mert nekem is kellene 1 darab
Ha intézi valaki kérem írjon privit. -
_Orbi_
aktív tag
Meséltem a kollégáknak bent a munkahelyen az érkező kis Zipitről és az egyik srác felvetette, hogy miért nem teszünk rá Andriodot linux helyett.
Tehát a kérdés:
Lehet rá Androidot tenni? Egyáltalán érdemes lenne (tudom, hogy kevés a ram meg a tárhely, de nem tudom, hogy milyen igényei vannak az Androindak)? -
doc
nagyúr
engem az erdekelne, hogy a wifi kartyajat lehet-e monitor modba rakni, errol tudtok valamit?
-
törölt tag
válasz
#13260800 #161 üzenetére
lejárt az időm azért írok újat
a listát a HUP -ról szedtem a progik 1/3 teszteltem eddig kb.
http://hup.hu/node/88026 -
törölt tag
én azon meditálok, hogy a PUPnGO ami csak 10 megás és karakteres vígan elfutkosna eme kis jószágon. Ezek után csak a frankó karakteres eszközöket kellene használni. GUI nélkül lényegesen gyorsabb lenne. Én erre felé fogok kapirgálni ha megérkezik a cumó
elinks - browser
mutt - a vilag legjobb levelezokilense
abook - address book
transmission-daemon - torrent kliens
gcalcli - google calendar kliens
antiword - ms .doc viewer
s3cmd - amazon s3 cli
finch - IM, pidgin => textmode
mplayer - media player
fbi - kepnezegeto (fbgs => pdf wrapper)
pjsua - SIP kliens
pdftotext/pdftohtml - amit a nev sugallnekem ezek elegek is lennének
-
kros54
csendes tag
Nemcsak beszerzés-gyakorlati és szervezési, hanem más munka is indult, kéretik sokszor odanézni:
Zsola [a témaindító] a Puppylinux.hu egyik alapító tagja, a magyarítások jó nagy részének gyártója.
Ha valakinek tapasztalata/megjegyzése van, ott jelezze. -
zdanee
őstag
Darabja 15$, de erre még jön a szállítás is (az esetleges vámról még nem is tudunk). Attól függően, hogy mennyit rendelünk, ez 5400 Ft körül jön ki, nyilván mint az előző alkalommal ha többet rendelünk, olcsóbb.
Arra kérnék mindenkit, aki rendelni akar, hogy félkövérrel jelezze, mennyit akar. Aki az egyik fórumon már bejelentette igényét, ne kérjen a másik fórumon is! Mindenkit, aki jelzi, hogy rendelne, privátban megkeresünk a megfelelő fórumon. Sajnos a boltnak erősen korlátoltak a készletei, így érkezési sorrend van, addig megpróbálom elérni, hogy a maradékot tegyék nekünk félre.
Az előző rendelésnél első körben csak egy foglalót szedtünk, azonban ekkora mennyiségnél már nem tudok befektetni mégegyszer egy több hetes intervallumra, tehát a rendelés lezárásakor (hétfő délután 14:00) összesítünk, beszedjük a pénzeket, és amikor mind megérkezett, elküldjük a megrendelést. Termlészetesen ha a rendelés meghiusul, vagy elfogynak a Z2-k, a kimaradók visszakapják a pénzüket. A fizetés mikéntjéről még tárgyalunk, de hamarosan az is kiderül.
-
doc
nagyúr
nekem kellene 2 db
viszont azon gondolkodtam, hogy erre tuti fognak AFAt, meg lehet hogy vamot is fizettetni. lehet hogy erdemesebb lenne ugy beloni a rendelesek meretet, hogy picik legyenek a csomagok, amit jo esellyel nem kapnak el a vamon (persze igy a postakoltseg is kevesebb fele oszlik)
franc tudja hogy jonnenk ki olcsobban... -
kros54
csendes tag
Sziasztok!
Idő közben az is kiderült, hogy a készlet igencsak véges. Zdanee-val is felvettem a kapcsolatot, hiszen neki van tapasztalata az ügy szervezésében. Arra jutottunk, hogy egyesítjük erőinket [Puppylinux.hu+Logout] (a beszerzés terén most) és az innen kimaradtakkal együtt indítunk rendelést. Az is lehet, hogy egyszerre 2 csomagot rendelünk (pl. 20-20 db-ot) ugyanis ma kb. ennyi az ideírt igény, másfelől, a bolt készlete vészesen lecsökkent, úgy tudjuk, 50 db.
Ehhez a következő szükséges: legkésőbb hétfő du 2.00-ig írja ide mindenki az általa áhított és megfinanszírozni szándékozott darabszámot. Természetesen az eddig beírók az általuk igényelt darabszám erejéig - előjoggal rendelkeznek.
Ne felejtsük el, hogy az ár 5 dolcsival felment! (ez kb. 1000 HUF). -
zdanee
őstag
Elhagyta az USÁt a csomagunk
Status: International DispatchYour item left the United States from ISC CHICAGO IL (USPS) at 4:46 am on January 07, 2011. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later.
Detailed Results:
- International Dispatch, January 07, 2011, 4:46 am, ISC CHICAGO IL (USPS)
- Arrival
- Electronic Shipping Info Received, January 04, 2011Tapasztalataim szerint kb 3 nap múlva ér a vámra, ahol is beleugrik a majom a vízbe, miszerint a baszogatási értékhatár alatt vagyunk-e vagy sem...
-
Szabaka
tag
A lábkiosztást a Zdanee által is említett linuxos oldalon találtam, csak be kell regelni, hogy minden tartalom elérhető legyen....
Szintén a cikk szerzője által említett Mozzwald honlapján láttam először az usb-s modhoz kapcsolódó videót, leírást. Ő mondta, hogy lehet húzni a procit is... Mondtam neki,hogy alakulóban van egy Puppy Linuxos társulás is, és nagyon érdekli a dolog"Very cool! Keep me posted on the Puppy Distro."
A végén még valami nemzetközi Zipit társulás fog kialakulni itt
-
zdanee
őstag
Mikrofon nincs, de bal oldalt a Jack csatin van neki láb és a rendszercsatin is tud elméletileg fogadni. Aktív hűtés természetesen nincs, de a gép nem melegszik, maximális terhelés mellett is szobameleg marad, hosszú idő után is. A kijelző 180 fokig nyílik. Nekem last.fm ébresztőórának van befogva, a dclock megy előtérben, este egy script lecsavarja a fényerőt, hogy éppen lássam a sötétben, reggel ezt visszaállítja, az ébresztést a cron alapján a lastBASH végzi (last.fm kliens), az inboxomat pedig negyed óránként átnézi egy másik script és ha a whitelist-ben szereplő feladótól jön valami, mpeg123-al lejátszik egy jelzőhangot.
-
zdanee
őstag
válasz
HalfDemon #148 üzenetére
Ez a szép a SoC-ban, maga a chip fel van készítve mindenre, még akkor is, ha csak egy kenyérpirítóban kell dolgozzon. Ha a kenyérpirító oprendszere nyitott, mint a mi esetünkben, akkor arra is implementálható minden funkció, amit a SoC ki tudna szolgálni
Hmm... kamerás kenyérpirító... nézi, mikor nem figyelsz oda és akkor lövi a plafonra a kenyereket
Azért ezt megcsinálni nem lenne gyerekjáték, ha a hardver már megvan, még mindig kell a kernelbe egy modul a kamera kezeléséhez... Mondjuk kamerát kb bármelyik régi mobilból ki lehet venni, csak tudni kell annak is a lábkiosztását.
-
Szabaka
tag
Kicsit lehet, hogy össze-vissza lesz, de az első láb a csatlakozón MIC bemenet. Szóval sztem gyárilag nincs benne, de megoldható bütyköléssel (akár fixre beforrasztani egyet).
Aktív hűtés tuti nincs. Kép
A töltő szerintem szabványos. a képen a fehér kábel.
Remélem segítettem
(leendő tulaj
)
Pin Number Pin Name Description
1 MIC_IN Microphone input
2 ANALOG GROUND Ground pin connected to Audio chip analog ground plane
3 LOUT_FILT Left Output 1(Line or Headphone)
4 ROUT_FILT Right Output 1(Line or Headphone)
5 HPDET_CON Headphone Plug-In Detection
6 HP_ANALOG Headphone Remote Control Signal
7 DOC_INT# Docking Station Detect
9 DC_DOCK Docking Station Power Input (5V 1A (5W))
10 DC_DOCK Docking Station Power Input (5V 1A (5W))
12 VBUS USB Charge Input Voltage
13 USB_C_D- USB Bus Data -
14 USB_C_D+ USB Bus Data +
16 V1_8_MEM 1.8V Power
17 V3_3_IO 3.3V Power
18 V3_3_IO 3.3V Power
20 CIF_PIXCLK Camera Interface Pixel Clock used by the quick capture interface to clock pixel data into the input FIFO. Cannot exceed ¼ of CIF_
21 CIF_CLKIN Camera Interface Programmable Clock Output used by the imaging sensor
23-30 CIF_DO-D7 Camera Interface Data Bus
31 CIF_STANDBY Camera Interface Power Management
32 CIF_RST Camera Interface Reset
33 PXA270_SDA I2C Data – Serial Data/Address bus
34 PXA270_SCL I2C Clock – Serial Clock
35 CIF_VSYNC Camera Interface Frame start or alternate synchronization signal used by the sensor to signal frame readout or for external Vertical Sync
36 CIF_HSYNC Camera Interface Line start or alternate synchronization signal used by the sensor to signal frame readout or for external Horizontal Sync
8,11,15,19,22, 37-40 DIGITAL GROUND System Ground -
doc
nagyúr
basszus, csak most talaltam meg az irast
gyorsan irtam is a puppylinuxos forumra rendeles-ugybenerdemes lenne osszeszedni az otleteiteket, hogy mire hasznalhato a kis draga a gyakorlatban, hosszutavon
pl.: digitalis kepkeret, ebresztoora ami reggel friss hirekkel var, stb. mivel foglalkozom Linuxos fejlesztessel is, ha esetleg van hasznos, epkezlab otlet amire nincs kesz program, akkor a megvalositasban is tudok esetleg segiteni
ja, par kerdesem lenne az eszkozzel kapcsolatban: van-e benne mikrofon, illetve aktiv hutes? (gondolom mindkettore nem a valasz, de azert jo lenne ha egy tulaj megerositene ebben) a kijelzo mennyire dontheto hatra?
a toltocsatlakozo (marmint ami a gepbe megy) mennyire egyedi ill. szabvanyos? -
parkasz
senior tag
No, úgy látom ez a kis bigyó rendesen felkavarta az állóvizet.
-
kros54
csendes tag
Sziasztok! Felpezsdült a kicsike miatt a Puppylinux.hu is...
Mi is szervezünk egy csomaghozó közösséget. zdanee máris sokat segített, elérhetőség, stb. Felmerült egy erre készítendő Puppy Linux verzió (ezt hívják nálunk pupletnek) erre való fejlesztése is. Azt gondolom, hogy erre inkább már az eszköz megérkezése után kerülhet sor. Puplet-jelölt azonban máris van, hiszen a Turbopup42-alpha3 alapból 10 MB RAM-mal beéri.
http://www.murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?t=40477Ezt egyébként innen lehet letölteni:
http://puppyisos.org/isos/2009-01-to-06/turbopup4.2/turbopup42-alpha1.isoMagamtól és előre persze úgy gondolom, hogy az eszközre készített saját OS nyilván igen jó lehet...
-
Szabaka
tag
Jó reggelt leendő Zipit tulajok, és érdeklődők!
Tegnap írtam Mozzwald kollégának, hogy lehet-e húzni a procit, és bizony lehet
"Szabolcs,
You can overclock the Zipit to 416mhz if you are running a newer kernel (2.6.35 and up) which requires you to have also upgraded the bootloader to u-boot. I doubt divx movies will play on the zipit, especially without converting them. But, noone has tried that I'm aware of.
-mozzwald"
Szóval az AVI-k lejátszása kérdéses, de a procit lehet birizgálni...
Remélem tovább fokoztam a várakozást
További szép napot!
-
zdanee
őstag
Inernetrádiót linux nélkül, a dobozból kivéve is lehet rajta hallgatni. Mivel a gyári szoftver sokkal felhasználóbarátabb, mint a legtöbb linux-diszto, amit rá lehet heggeszteni, kezdő felhasználóknak inkább ez a mód javasolt. Viszont remélem hifire kötve gondoltad, mert a beépített 1W-os (valószínüleg annyi se) csipogó max a füledhez tartva ér valamit.
Aki a mi rendelésünkből kimaradt, még próbálkozhat az éppen szerveződő puppy linuxos közösség rendelésével, náluk is összejött már egy tucat.
-
-
sephirot
tag
Sziasztok.
Érdeklődve olvasom a topicot és a cikk is nagyon tetszett, csak sajnos későn leltem rá, így lecsúsztam a rendelésről. Esetleg ha lesz újabb rendelés, vagy ha vki Veszprém környékéről szeretne rendelni akkor én is beszállnék.
Kíváncsian várom ki mit tud majd kihozni a készülékből. -
zdanee
őstag
Visszanéztem kiváncsiságból a valexonlinera, és a Zipitek ára 10$ helyett ímmár 15$. Ez még mindig piszokolcsó, viszont jelzi, hogy alaposan leapasztottuk a készletet
-
zdanee
őstag
Megkerestek a puppy linux hazai fórumárol is a rendelésünkkel kapcsolatban, komolyan érdeklődnek arrafelé is a Z2 iránt, lehet, hogy pár hónapon belül egy felhasználóbarát Z2 puppy is napvilágot lát
-
HalfDemon
csendes tag
En mondjuk meg vagyok gyozodve rola, hogy a "kepernyonek megfelelo avi"-kat siman le tudja majd jatszani. (3650-esemre is volt "avi lejatszo"
Szoval, mint a cikkben is irva volt, ez mindenre jo, csak kicsit kenyelmetlenul, es kompromiszumokkal.
(Es mire nem eleg a szamitasi tejesitmeny, azt megcsinalja a othoni ssh-val elert gep. -
HalfDemon
csendes tag
En remelem hogy meg egy "magyar Zipit" forumot/lapot is osszedobhatunk.
Mert biztos van, akinek jol jonne akar forditasok kepeben a segitseg. Jo marketingel ez a kutyu lehetne "a magyar valtsagban a IT megmento."
Es ha megsem, ebresztooranak, amire ra lehet kotni a hifit, meg midig elmegy. -
Szabaka
tag
Ha megcsináltam szerintem tudok
Teljesen amatőr vagyok én is
De nagyon be vagyok lelkesedve.
Ez alapján fogom csinálni: [link]
Zdanee mondta, hogy egy MS zune adatkábel kell hozzá, így olyat rendeltem...
A szoftveres résznek meg természetesen előtte vagyok még.
Ja és olvastam, hogy valaki SDHC-vel 8GB microSD-vel használja. (kibővülnek a lehetőségek
)
"I am currently using a 8GB SDHC (Kingston) microSD card I got at supermediastore.com
Since I saw this, I loaded it up heavy, I have 2 partitions a 1.1GiB vfat F32 with a music folder and the fatroot.zip stuff loaded and the rest of the card ~6.4GiB as ext3 with the base-image all the ipkgs and ~5.4GiB of data off of my laptop.
I had md5sums of all the files generated on my laptop and checked on the zipit2 It took quite a while but every file checked as valid so I was using 858M/1.1G and 5.9G/6.4G with the files verified on the zipit.
So Yes SDHC works with micro/mini SD adapter cards to at least 8G."
Tényleg érdekel, hogy lehet-e húzni a prociját addig, hogy vigye az AVI-kat....
Tudom, hogy kicsi a kijelző, meg minden, de akkor is hasznos tud lenni egy buszos úton, ha a laptop már lemerül.... -
Szabaka
tag
Teljesen leült a topic
Remélem, ha megjön a pakk felpörög újra
Én már az USB modhoz is megrendeltem a cuccokat e-bayről
-
zdanee
őstag
Meg is érkezett az USPS első levele:
Status: Electronic Shipping Info ReceivedA sorszámot nem postolnám be ide, ki tudja, milyen módon lehet visszaélni vele...
-
Szabaka
tag
Most szaladtam végig a "Sigmarion III - Tenyérnyi mindenes" cikken, és a hozzászólásokon... És eszméletlen, hogy mennyire lehet húzni... Vajon tényleg lenne ebben is annyi tartalék? Tuti, hogy jobban melegedne, meg pillanatok alatt megenné az akkut, de azért nagyon elgondolkodtató.
Végén még tényleg lehet rajta avi-kat nézni konvertálgatás nélkül.
Köszi mégegyszer, hogy megrendelted nekünk, zdanee !
-
zdanee
őstag
Ezt a videót már láttam, de még mindig ilyesztő, milyen életszerű a mozgása...
-
zdanee
őstag
Üdv, mindenki! Elment a megrendelés, 26db Z2 jön erre. Spórolnunk is sikerült, a vége 4120Ft lett a csomagnak fejenként, tehát aki már elküldte a foglalót, 2120Ft-ot kell magával hozzon, amikor a csomag megérkezik (10-20 nap, de a csomagkövetést folyamatosan küldöm majd be ide). Páran kértek postát/futárt, velük PU-ben egyeztetek majd a részletekről. És akkor még egyszer, a rendelés lezárva.
-
Szabaka
tag
válasz
#13260800 #117 üzenetére
Ez ugyanazon az oldalon található... Kép
Már csak az a kérdés, hogy vajon ebben az USB HUB-ban van-e belső áramforrásnak egy elem... mert ez elég jónak tűnik így...
A pendrive támogatás mindíg jól jön, az usb-s egér meg ehhez kellene: videó
Nem egyszerű, de úgy tűnik, viszi a youtube videókat is... [link]
-
törölt tag
itt MS Zune csatlakozo használtak http://mozzwald.com/node/53 nekem a videó alapján nem úgy tünik mintha forraszgatás lett volna.
-
Szabaka
tag
Az usb modot próbáltad már egyébként?
Ha jól olvasom, akkor 2 megoldás van. Az egyikhez szét kell kapni, mert mikor akkuról megy, akkor csak 3,3V megy ki a csatlakozóján keresztül, és belső forrasztgatásokkal lehet ezt kikerülni.
A másik megoldás, hogy egy saját táppal rendelkező usb hub-ot kötök rá (forrasztgatással, egy zune kábelhez)Ami nem tiszta, hogy akkor is csak 3,3V jön ki a csatin, mikor tápról megy? Tehát, ha nem akarom szétszedni és USB-t akarok hasznáni (Zune kábelre forrasztva), akkor mindenképp olyan usb hub kell, aminek külső tápja van, vagy ha csatlakoztatava van a Zipit az adapteréhez, akkor kiadja az 5V-ot a csatiján és nem kell külső adapteres USB HUB-ot használni?
Remélem érthető a problémám
Ja, gondolom csak 1.1 USB nyerhető belőle...
-
Szabaka
tag
Így fog kinézni az usb switch...
akkor lehet, hogy nem fixre fogom tenni, hanem inkább mindíg nálam lesz... Már pendriveról pendrivra másolás is nagyon hasznos tud lenni néha....
Egy átalakító is filléres dolog....
Nagyon megjött hozzá a kedvem...
-
zdanee
őstag
Igen, USB-hos modhoz kell linux, igen, miniSD, tehát szükséged lesz az átalakítóra, és szerintem nincs annyi hely, hogy usbswitchet rakjál a fenéklemez alá. Esetleg a képernyő mögött elférhet, ha az USB-csatlakozókat leforrasztod és csak a NYÁK-ot tartod meg mindkettőből.
-
Szabaka
tag
Memória mien megy bele? MiniSD, ugye? Mert microSD-m van. És akkor rendelek egy miniSD átalakítót is...
További kérdésem lenne, hogy az usb host mod-hoz kell alapból rajta legyen már egy linux, ugye?
Azon gonlokoztam, hogy lenne-e elég hely egy usb switch-nek és egy pendrive-nak egy esetleges kisebb akku melett alul, a hátlap alatt.... Vagy nagyon kicsi ott a hely?
-
JanFe
aktív tag
Tetszik a kutyu, koszi a bemutatot
-
Itt nem írnak nemzetközi szállításról! Ti honnan rendelitek?
-
Amcsiba tényleg 10dodó. Ennyiért kéne is!
-
zdanee
őstag
Üdv, PUben elküldtem a részleteket, olvasd el kérlek! Vihor, neked is!
Időközben Kedd lett, úgyhogy most már új rendeléseket nem veszek fel (ugyanis a foglalót nem tudnátok időben elküldeni), aki pedig módosítani szeretne a rendelései számán, nagyon gyorsan tegye meg. Eddig összesen 26 Zipit Z2-re jött megrendelés, valamint lamazonia és öt veszprémi társa egy másik rendelést is elindított, nem tudom, ahhoz lehet-e még csatlakozni. Páran még nem utalták a foglalót, velük PU-ben felveszem a kapcsolatot, páran pedig hezitálnak, ők kérem nagyon gyorsan döntsenek! Délben indítom a rendelést, addigra remélhetőleg rendezünk mindenkivel mindent, valamint összesíteni lehet, mennyit spóroltunk a szállításon. Jó éjszakát mindenki!
-
Dhampir
félisten
Az előző hozzászólásban nem emeltem ki: 1 darabot szeretnék.
-
Dhampir
félisten
Szeretnék 1 darabot rendelni én is! (Budapest)
-
törölt tag
megmutattam haveromnak a cikket
Naná , hogy neki is kell
Nagyon kapos a cucc
-
Swinkx
csendes tag
Meg nehogy lecsukjanak az előre be nem jelentett "tüntetés" miatt a pályaudvaron.
-
The DJ
addikt
Hát gyerekek... most már attól kell rövidesen tartani, hogy nem is lesz nekik raktáron annyi, amennyit zdanee kolléga rendelni fog
-
vihor
csendes tag
Szerintem én is benevezek 1 darabra, megtetszett a kicsike
-
Misy
tag
Jóféle! tetszik és az írás se rossz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest