Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
TomPack #14525 üzenetére
Hadd OFFoljak egy kicsit: ha már említetted az A3 2017-et. Milyen a 2 készülék egymáshoz képest a napi használatban? (Felmerült bennem is az a Samsung mint lehetőség, de az ára miatt - és a 2GB RAM miatt - helyből kiesett. A 2 év gari és az Amoled viszont erős érv mellette.)
Más: MI-fiókot érdemes létrehozni az új teló belakásakor? Ad valami pluszt egy "átlag" júzernek? (A teló használati utasítását letöltöttem, és abból próbálok ismerkedni - a számomra eddig ismeretlen - androiddal / MIUI-val. Van rá még egy teljes napom - szabin vagyok a héten.)
Megint más (attól, aki esetleg WP-ről jött): az MS-fiókomat hogyan tudom majd migrálni erre a rendszerre / készülékre? Megszoktam, belaktam, az Onedrive nagyon szükséges számomra - a munkámhoz is.)
-
mpo
veterán
válasz
TomPack #11684 üzenetére
Kijelzőméret, DPI ügyben.
Ha jól tudom neked is ez van:
Android 7.1.2 N2G47H
MIUI Global 9.1 stabil
9.1.1.0 (NAMMIEI)Kipróbáltam a Chromeban és a Firefox 57.0-ban is.
Én M betűméretet használok, most XS-re tettem.
Mindkettő böngészőben eltűnik a header rész, ha lassan lefelé gördítek és elég sok szöveg lesz látható.
Az asztali verzió szerintem itt használhatatlan.Gondoltam, hogy az Egyszerű üzemmód be van kapcsolva nálad, szétkerestem magam a beállításokban és már nem találom. Megszűnt?
A Nougat oldalán ezt találtam, csuszkával lehetne méretezni a kijelzőt, a 4X-ben nem találom, biztos nincs.
[link]Így kell használni.
Ha valaki megtalálja a Global 9.1 stabil-ban szóljon.
[link] -
Ájvé
veterán
válasz
TomPack #11688 üzenetére
Hát érdekes, szíved joga alapvetően. Nagyon tanácsot nem tudok adni, régen lehetett valahol változtatni az ikon rácson (4x4 és 5x5 vagy ilyesmi volt), nem tudom hogy benn van-e még, de nem is láttam hasonlót beállításokban. Mondjuk az értesítési sávban a gyorskacsoló régebben se volt állítható szerintem.
-
Ájvé
veterán
-
Ájvé
veterán
válasz
TomPack #11270 üzenetére
Mit frissítettél? Ha nincs probléma akkor nem kell csinálni semmit. Nekem mindegy hogy használod, döntsd el magad.
"Egyébként a beállítások menüből gyári beállítások visszaállítása az egyenlő egy resettel?"
Igen.
"Vagy van erre valami billenytűkombinációs megoldás?"
Nem tudok róla, menüből vagy recoveryből lehet csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Poco X7 Pro 512/12GB Fekete pár napos 2év garanciával eladó
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- iPhone 16 Pro 128GB Black Media Markt garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest