-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Black_Raven
veterán
válasz
Armagedown #18842 üzenetére
Elvileg csak a 64gb nem tud b20-at. Bezártak a magyar webshopok?. Rendelj az Eustockról magyar garival. Sajnos nem használok tokot, így a nevüket sem jegyzem meg. Global verzió kell neked+b20, mag138 a modelszáma.
zsoltex70: kapcsold ki a kijelzőt amikor nem megy a QR, majd bekapcsolás után bökj a QR kódra újra, nekem így elindult.(nem az otp appal, másikkal)
-
Black_Raven
veterán
Valószinű olvasta az elhajlott mobil esetét amelyik foltos lett.
az enyémen is vannak néha nagy rusnya foltok.[kép]
-
Black_Raven
veterán
válasz
bunnyhu #18670 üzenetére
Pedig nem fogja, a múltkor én is 1 verziót akartam visszalépni de nem engedte. Pedig régebben Dev romon simán ment.
Davs: kapcsold be az Usb hibakeresést, utána OEM feloldást, aztán home gombbal lépj ki és azonnal kapcsold ki a telefont, majd rakd fastboot módba és így próbáld az Unlockot.
-
Black_Raven
veterán
válasz
Bogyó bá' #18607 üzenetére
Amiket felsoroltál egyik sem garis hiba és mindenki tudja. Itt egy kijelző sárgulásról van szó ami elég gyakori hiba, más telefonoknál is, és általában nem az miatt van hogy elgörbült a telefon. Csak azt a legegyszerűbb ráfogni..
Bass: így van, ezeket kell megtenni, minnél hamarabb. Az időhúzás itt nem előny.
-
Black_Raven
veterán
Pont ebből indulj ki, rögtön ráírták hogy a telefon görbe, fizikai behatás érte, azért hogy ne kelljen kijelzőt cserélni ingyen a kolléga telefonján.
mindenki tudja mit csinál és hogyan használ valamit. Ha azt mondja nem görbitette el valószinű úgy van.Nem hiszem hogy egy hazugságra tanácsot kérne a topikban. A szerviz természetesen próbálkozik..
A szervizbe küldés előtt pont a levédésük miatt csináltam én is képeket és videót a telefon állapotáról. -
Black_Raven
veterán
válasz
#69059072 #18597 üzenetére
A szerviz alapból hazudik. egyszer volt dolgom velük, gyorsak voltak 1 hét alatt visszakaptam a telefont, de amire berágtam , a munkalapra ráírták: használt, karcos, maszatos, usb aljzat szennyezett. Igen használt, mert ami 1 napos az használt.De a többi hazugság de vastagon. Biztos hogy azért írják hogy előnyben legyenek. Az anyag deformálódáshoz pedig nem kell farzsebben hordani. Akinek meg 20k nem pénz, az hagyja a francba. Én nem tenném!
-
Black_Raven
veterán
válasz
#69059072 #18578 üzenetére
Semmiképpen ne hagyd magad. Azt mondom, az a kis ember aki annak érzi magát. És jól mondja szazbolha fórumtárs a vásárló van előnyben. A békéltető testület igaz, oda kerül az ügy ha nincs megegyezés. Simán nyerhetsz csak ne add fel. Saját zsebből fizetni bármikor lehet, nem azzal szokás kezdeni.
-
Black_Raven
veterán
válasz
Styleair #18571 üzenetére
Ez nem így van. Sokszor elég csak elinditani az eljárást és csodát tesz az ügyben. Nekem egyszer volt rá szükségem egy szép nagy Bankkal szemben, és az első elutasitó, lekezelő levelük után érdekes módon 1 hónap múlva én nyertem, pedig az eljárás nem fejeződött be.
Csak forduljon hozzájuk, de előtte közölni kell a Szervizzel hogy mi fog következni..
-
Black_Raven
veterán
És még azt mondják hogy mi telepitgetjük az új romokat. Barkácsoló banda.
-
Black_Raven
veterán
válasz
manchester99 #18506 üzenetére
a ghost team csinál official romot, ezért használ ghost kernelt ami official mert ők a ghost team.
-
Black_Raven
veterán
válasz
manchester99 #18504 üzenetére
Milyet vársz a ghost kernel helyett??
-
Black_Raven
veterán
válasz
andrás47 #18385 üzenetére
Elég a téma váltás is, de pl nekem tetszik a mostani témám, akkor kinézek egy egy olyat aminél tetszik az Állapotsor+függöny>>letöltöm, DE nem aktiválom. Bemegyek a Téma szerkesztőbe és felrakom csak az Állapotsort, más minden marad ami tetszik. De összeválogathatsz 1 témát 6 másikból is. Ahogy neked tetszik.
-
Black_Raven
veterán
Már megint emelte az órajelet a Littlen.
-
Black_Raven
veterán
válasz
mdraco #18256 üzenetére
Biztos megy gps, BT, mobilnet, meg egy halom app. Így persze többet zabál. Nálam ez iszonyat rossz időnek számit, de ezek nem mennek együtt. Viszont a 9.2.4.0 nálam is többet evett vagy 20%-kal.
mpo: nekem már egy hete 9.2.5.0 van, de letöltöttem és frissitőből felraktam.
-
Black_Raven
veterán
válasz
DG790401 #18226 üzenetére
Full reset előtt törölni kell az ujjlenyomatot, pin/minta/jelszót, kilépni a Mi fiókból, és törölni a google fiókokat. Ezután a törlés recoveryből és kapsz egy szűz rendszert.
Bogyó bá': céges telót rootolni, barkácsolni, minek?
nem fogod elhinni, de én már ezt sem fogom. Így marad eladásig, hiszen rendesen működik és nem érdemes időt energiát ölni az egészbe. Majd a másikat..
-
Black_Raven
veterán
Ha előtte nem én írtam és linkeltem volna több variációt a problémája megoldásához, akkor se érteném hogy mire föl vonsz felelősségre a válaszomért. A kérdés az volt hogy, ÉN hogy csinálok képernyőképet? A válaszom arra irányult. Ha azt kérdezte volna, hogyan kell vagy miként tudna csinálni képet, biztos lehetsz benne hogy leirom neki részletesen.Mindig én sem érek rá kitalálni hogy valaki mire gondolt.
tobias40: az ujjlenyomat mindig kell, ha kikapcsol a kijelző. A telefon bekapcsoláskor először a Pin kód kell, utána, csak a screen felébresztésekor ujjlenyomat.
-
-
Black_Raven
veterán
válasz
orso0355 #18129 üzenetére
1.Naponta azért mert éjszakára kikapcsolom és töltöm, ha nem töltöm akkor is kikapcsolom. 2. másik netcsomagot vettem, újrainditás az aktiválás, vannak olyan appok amik igénylik az újrainditást telepitéskor a hibátlan működés érdekében. Kikapcsoltam az imitált sd optimalizálást, újrainditás szükséges, kikapcsoltam a memória optimalizálást, kikapcsoltam a miui optimalizálást-mindegyikhez újrainditás szükséges, különböző témákat próbáltam(szerkesztettem) újrainditással derül ki nem bugos e, meg a fene tudja folyamatosan mit találok ki..remélem kielégitő a válasz.
-
Black_Raven
veterán
Neked ha jól tudom van vagy volt ilyen gondod. Mi lett rá az élhető megoldás?(3g ha jól emlékszem). Mindenkihez: Most Stabilon vagyok én is, igen marad kilépés után a frekvencia, ez már nem kérdés. A legjobb/legegyszerűbb megoldás a kérdés.Egy biztos, ha nekem ilyen gondom lenne felhívnám a Wayteqet, hogy ugyan mondják már meg, mi a megoldása ennek a helyzetnek, mert az hogy automatikusan nem vált a telefon frekvenciát nem házi barkáccsal kéne megoldani, mert ez az ő feladatuk lenne..
-
Black_Raven
veterán
Utoljára ezt szept-október körül néztem dev romon, és akkor már kilépés után visszaállt az eredeti állapotba. Olyan meg hogy 4g vonalszakadás nincs, mert az Volte hívás lenne. A probléma hogy nem vált vissza rendesen 3g/gsm-re. Ez a minden restart után állitgatás véleményem szerint nem élhető. Egyszerűbb vagy 3g-re állitani vagy a fentebb leirt e-robotos megoldást választani. Vagy a szerviz véleményét kérni ezzel gonddal kapcsolatban.
-
Black_Raven
veterán
válasz
#73029888 #18083 üzenetére
Ez szép volt! Válaszoltál magadnak.
Tehát csak a futárnak fizeted a telót. Ha most rögtön megrendeled, (holnap 12.00-ig),pénteken megkapod. Átutalás/személyes vásárlás kizárva. Gondolom most is a Wayteq Europe(Budapest) a szerviz. Ja itt az új topikod[link] én már napok óta ezt nyálazom..
-
-
Black_Raven
veterán
-
Black_Raven
veterán
Stabil romon lévőket kérdezem: nektek van zárképernyő? Mert nekem rögtön a Pin kódos oldal jön be, gombnyomás után.9.2.5.0 van most, de 3.0-án még volt, aztán végleg eltünt...
-
Black_Raven
veterán
válasz
tillatrilla #18024 üzenetére
Miért nem próbálod ki most? Esetleg még nézz rá a Képernyőzár és ujjlenyomat>>Haladó beállitások>>Zsebmód
-
Black_Raven
veterán
válasz
tillatrilla #18022 üzenetére
A Telepitett alkalmazásokban koppints rá a Zene appra és az Egyéb engedélyeknél kapcsold ki a Rendszerbeállitások módositását.
-
Black_Raven
veterán
válasz
arnyekxxx #18008 üzenetére
Hogyne lenne, tud mentéseket csinálni a dolgairól, aktiválhatja az Eszközkeresést, szinkronizál több mindent és Témákat tud felrakni amilyet akar. Ezek Mi fiók nélkül nem működnek. Ez semmi?(ettől függetlenül nekem sincs aktiválva) De ha ezek közül bármire szüksége van kénytelen lesz regelni.
-
Black_Raven
veterán
-
Black_Raven
veterán
válasz
koshmar #17905 üzenetére
Nagyon berágott rád.
pedig nem raktál fel Oreot sem.
Többiek: akinek jobban meriti a 9.2.4.0 rom, miért nem próbálja meg downgradelni. Letölteni a 9.2.3.0-át aztán frissitőből, Rom telepités kiválasztása, betallózni a romot aztán go. Ha nem tetszik neki, úgysem engedi.
nekem is, volt amikor engedte, volt amikor nem. De általában 1 verziót engedett. Mentés azért legyen, de nekem minden megmaradt, nem törölt semmit.
-
Black_Raven
veterán
válasz
bodnar10261 #17863 üzenetére
Ez jó! "Minden töltést jelző led eltűnik egy idő után" nem azért mert beállitható a töltés hány %-ig töltsön? legalábbis nálam így volt. 100%-ra állitottam és nem tünt el.
-
Black_Raven
veterán
válasz
manchester99 #17859 üzenetére
Kár pedig ezt vártuk a legjobban.
siddis bocsi akkor rosszul értettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia Akku 100%
- Apple iPhone 13 128/256GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia
- Ritkaság! Samsung Galaxy Z Flip 6 512GB Olympic Edition, 1 év globális garanciával!
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest