- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bass
addikt
Sziasztok
Feleségemnek ma vettünk egy ilyen telefont és az lenne a kérdésem hogy gyorstöltést tud a telefon?"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Bass
addikt
válasz #69059072 #18578 üzenetére
Szia
Hát nekem is úgy tűnik h meg van hajolva ami persze nem biztos hogy feltétlen okozója a hibának de a szerviz részéről sajnos ez logikus és elfogadható eljárás. Itt jogorvoslatot nem fogsz kapni max ha békéltetőhöz fordulsz de én sok esélyt nem látok arra hogy megnyered de meg kell próbálni,hátha. Viszont ebayen 5000ft egy panel,ha zavar akkor ennyiből megúszhatod."The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Bass
addikt
válasz #69059072 #18597 üzenetére
Kár az energiádért. A 2 szakvélemény se mérvadó. A készülék fizikailag sérült(azt fognak rá amit csak akarnak) ,nincs az a testület ami neked adna igazat. Ezzel foglalkozom többek közt.Sajnos a békéltető testület nem sokat ér,de ugye itt teljesen egyértelmű a hiba lehetséges oka. Nem kell ide lézer,szemmel látható a sérülés. Szakértőt csak akkor nem neked kell fizetni ha a Te javadra dönt,egy ilyen értékű dolognál kár vesződni tényleg jobban jársz ha megrendelsz egy új kijelzőt.
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Bass
addikt
válasz Black_Raven #18604 üzenetére
Hát sajnos ezt másik szerviz is ráírja én a Telemaxnál találkoztam ezzel amikor visszakaptam holott a telefonjaimra mindig vigyázok. Levédik magukat ezzel sajnos.
-
Bass
addikt
válasz Black_Raven #18606 üzenetére
Az a baj h az igazság sose fog kiderülni,lehet próbálkozni hátha. De ahhoz septibe kell a testülethez fordulni de ennek előfeltétele a hivatalos reklamáció és a szerviz indoklása írásban.
-
Bass
addikt
Sziasztok
Ha jön értesítés miért nem jeoenik meg a zárképernyőn? Illetve az értesítési sávot nem lehet vastagítani? Túl picik az ikonok"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Bass
addikt
-
Bass
addikt
válasz szazbolha #18658 üzenetére
"Szerintem ez tévhit. A szerviz semmit nem vonhat meg a kötelező jótállással kapcsolatban, mert nem jogalkotó. Rá is a magyar törvények vonatkoznak."
Ezt de ne offoljuk szét a totyikot,várjuk meg mit sikerül intéznie.
-
Bass
addikt
Sziasztok
Asszonynak ma megjottek a vedo uvegei de a szelein kb 3-5mm szeles savban nem fekszik fel. Gondolom nem a kijelzo homoru 😂 Tudna valaki ajánlani valami bevált jó üveget? Eleg vacakul nez igy ki."The gods who light up the sky at the gate of sethu"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest