-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimi57
őstag
válasz
FélénkSAS #30366 üzenetére
Pl. az árukereső ezeket hozza ebben az árkategóriában max. 5,7 colig.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Ahogy picit lentebb is írtam: Ami nem sokkal nagyobb, az a Xiaomi Mi 9 SE, de annak kisebb az aksija, így max 1 napot bír, esetleg Huawei P20, Honor 10, de ezek már lényegesen drágábbak és csak használtan tudod megvenni őket.
Vagy lemondasz a kis méretről és nézel egy Redmi Note 7/8/9-et szintén apróról, vagy az előttem ajánlott Redmi 9-et újonnan. -
albiosz
őstag
válasz
Szia!
Mi az oka a cserének? Feleségem nemrég sajnos pókhálósította az övét, így nálunk is kellett utód. Redmi 9-re esett a választás. 4/64, nagyobb akksi, nagyobb kijelző, modernebb. Jó cucc, de egy tepsi. 6,53" szemben a 4X 5"-os kijelzőjével. Baromi nagy, ami egy nőnek nem feltétlen gond, mert majdnem mindig van náluk táska. Viszont én komolyan nem tudom mit veszek majd, ha feladná a 4X-em. Ez még pont elfér a zsebemben és én nem hordozok táskát, ha elugrok a gyerekkel a játszótérre vagy átszaladok a boltba. Nem tudom ez nálad mennyire szempont. Ha nem, akkor 50 körül elhozható a Redmi 9, pl. innen: [link]
szerk.: ja az lemaradt, hogy ennél kisebbet nem találtam olyat, ami nem visszalépés a 4X-hez képest. Azért lett ez a tepsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magisk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Metal topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest