-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Raven
veterán
válasz
trebrona #8023 üzenetére
Oké nem tudjuk hogy kijelentkezett e fiókból. Viszont már régebben írta valaki hogy lecserélte az Összefoglalós TWRPre mert a Multitoolos nem működött rendesen.Gondolom még nem próbáltad de megkérdezem: TWRP ha már van a telón és root is, akkor Rashr-ból tudok cserélni TWRP-t. Mert másik telefonokkal simán lehetett így PC nélkül is másikat felrakni. Hogy miért nem próbálom ki? Mert egyszerűbb kérdezni mint 1 órát kinlódni a halott telefonnal.
-
Black_Raven
veterán
válasz
trebrona #8008 üzenetére
Szia. Szerinted az hogy van, hogy nincs hozzárendelve a fiókhoz a telefon, úgy hogyha nyitott(volt) a BL. Akkor mihez van hozzá rendelve, a konyhaszekrényhez? Van itt pár érdekes dolog. Meg a Multitoolal felrakott TWRP egy nagy xar úgy látom, ha ilyenek lehetnek amit pár fórumtárs írt itt. Magyarul nem tudnak egy rendes TWRP-t csinálni 4X-hez. Bocs hogy neked irom, de Te vagy itt a szakértő, kiváncsi vagyok a véleményedre.
-
Black_Raven
veterán
válasz
hzsolee #7973 üzenetére
Ez brutál nagyon.
és gombok működnek benne rendesen? ezt hogyan lehet zsebrevágni? ha gumis a széle jól betapad, vagy nem. Én pl.farmerzsebbe, így csupaszon is alig tudom beletenni, mert nagyon kicsi és szük a zseb(meg felszedtem pár kilót.
)de tetszik. Legyen örömöd benne.
-
Black_Raven
veterán
-
Black_Raven
veterán
válasz
orso0355 #7866 üzenetére
Annyiból nem mindegy csak, hogy van aki sok kis részletben csinál 2 nap alatt 8óra SOT-ot, van aki 1 nap alatt letolja, de végül is mindig a végeredmény számít, de a 3 nap az már mindenképp kevesebb SOT-al megy mert 72óra készenlétre már több energia kell. Sztem 6-7óra SOTnál belefér 3 nap üzemidő.
természetesen mindíg átlagos használatról beszélünk, nem napi 50gb torrent letöltéssel mennek ezek az adatok...
-
Black_Raven
veterán
[kép]Ez érdekes mert nekem nem szokott ott lenni a Xiaomi aktiválás.
vince:Nekem minden úgymond tiltva van, vagyiis minden értesités tiltva, minden engedély tiltva, sőt akkumulátornál a kilőhető leállitandó appoknál van. Nincs Mi Cloude, nincs telefonszám, Mi fiók csak a Band email címmel van. Szóval nekem nem tud sms-t küldeni.Szürke minden ilyen..
-
Black_Raven
veterán
válasz
trebrona #7757 üzenetére
Én nem is használom a CM dogokat. Mint írtam nekem SDMaid Pro van, ha takaritani akarok. Vagy 3 éve megvettem a fizetős verziót, azóta is csak ezt használom. Ez még soha semmit nem törölt le, még rootjoggal sem, amire szükségem lett volna.
qge: irtam egy halom különbséget a miui8 és miui9 között neked, de kifutottam az időből és nem jelent meg. Újra meg tuti nem irom le. Meg úgyse azt használod. A Miuihu szuper jó rom. Csak amig nem látod át, és nem tudod mi hol van, ne keress appokat mindenre.
-
Black_Raven
veterán
válasz
trebrona #7746 üzenetére
Neked már nem kell!! De nekünk dolgozik a CM magától is, nem kell noszogatni.
Ömi: nagy terveket ne szövögessél, mert nekem Miui9 van és ugyanolyan mint a 8.2.10.0 volt. De nem volt igazán gáz a video akkor sem. A hang lehetne acélosabb, de szódával elmegy. Ez nem egy profi Videocamera és nem is egy profi Fényképezőgép. Ez egy teló átlagos fotós tulajdonságokkal, ha ez kevés venni kell megfelelő eszközt.
vince: nálam nem, öreg vagyok már bohócnak.
Csaby25: azt használok, szuper stabil Nougat 7.1.2-t.
-
Black_Raven
veterán
-
Black_Raven
veterán
válasz
lócitrom #7739 üzenetére
Sdmaid Pro-t használok takaritásra. Viszont tegnap rányomtam a Biztonság menüben a Gyorsitásra, de nem tünt el semmi. Viszont azt is láttam hogy a többihez egyesével engedélyt kért, tehát a romhoz kérne engedélyt szerintem, aztán a fene tudja. a miui görény, de kedvelem. Ha berágok akkor Lineage jön, ezelőtt úgy sokáig toltam vele.
Ömi ne haragudj a gyalulós hszem Sprinti83-nak szólt!!#7737 próbáld úgy hogy csak eggyel régebbit teszel fel. Nekem Deven működött...
-
Black_Raven
veterán
Leirtam mindent gyalul. Semmi előnye, csak van egy tök jól működő miui9 és android 7.1.2 legfrissebb rendszered, új 7-es funkciókkal, szemben a picit unstabil miui8 6.0.1-el.
vince: szerinted fájlkezelőben annyira összekeverhető a Belső tárhely és az SDkártya? Már csak a mappa struktúráról is lehet látni, főleg hogy 30apk van körülötte, Xposed installerrel, Systemless root stb. Szóval nem, nem kevertem össze.
-
Black_Raven
veterán
válasz
bladerrr #7730 üzenetére
Akkor ott a link fölöttem amit Öminek linkeltem, onnan letöltöd a mostanit és felrakod ugyanonnan a Frissitőből csak a Romtelepités kiválasztása menüpontban, a Fájlkezelőt választod bepipálod a romot(egyből a telefonra töltsd le, a Download mappába teszi) a Download mappát megnyitod, pipa a romra aztán alul oké. A többit csinálja, adatok maradnak.
Sprinti83: igen rátudod tenni. Mindent gyalul, visszajönni elég nehéz, utána kell olvasnod.Nem jön be? Az szinte kizárt hogy visszagyere azért mert nem jön be. Egy kezemen megszámolom hányan jöttek vissza.
-
Black_Raven
veterán
válasz
bladerrr #7719 üzenetére
Még jobbat találtam ki. Egyszerű csak wifi kell hozzá. Tehát, Beállitások>>A telefonról>>Szoftverfrissités(alul)3 pötty jobb felül>>Legújabb verzió újratelepitése, itt adsz neki Wifit, letölti, felrakja neked csak okézni kell, és elvileg az adataid is maradnak.
Trebrona: nekem képzeld, volt egy Dev.romom az SD kártyámra elmentve vészhelyzetre mindig teszek el egyet hogy bármikor felrakhassam. Aztán egyszer felraktam egy ugyanolyat, de úgy hogy bemásoltam Belső tárhely gyökerébe. Innen felraktam, minden oké volt, és 3 nap múlva vettem észre hogy eltűnt az SDről a rom. Ki engedte meg neki hogy bele nyúljon a Külső tárhelyen tárolt adatokba, mert én nem. Ő meg a Belső tárhelyre rakottat telepitette. Ilyet még egy telóm se csinált. Na ezért nem oké minden a Miuival, mert ilyet nem lenne szabad csinálni.
Ömi: próbáld ki. Letöltöd innen[link] és frissitőből felrakod. Ha nem lehet, azt fogja mondani.
-
Black_Raven
veterán
válasz
szabeska #7668 üzenetére
A heti frissitésekhez mérten sok minden változott ill. javitották. Ránézésre van benne sztem 3×annyi munka. a valóságot meg ők tudják csak.
mpo: azért nem használom én is az aut. fényerőt, mert idáig 1 telefonon sem találtam megfelelőnek. Mert alapból mind túl sötét(nekem) az utcán vagy kint meg fölöslegesnek tartom a max fényerőt, amikor 30-on is látom. Ezért ezt is fix kb 15-20% körül van. Ha meg szükségem van a vad napsütés miatt, tolok picit rajta. És így mindig jó. Nem egy sensor dönti el, mi jó nekem.
-
Black_Raven
veterán
Persze lehet mind2 irányba. Nekem mindig átrakta. Simán home és húzom, nem kell hirtelen, nem kell ezerrel, simán áthúzom és kicsi a kép. Neked gondolom a matt fólia miatt nem érzékel rendesen. Amúgy én se használom, csak megnéztem működik e rendesen és igen. Mint minden más.
lócitrom: igen jól mondod, kevés az 1 hét a rendes hibajavitásokhoz, gondolom azért kellett most is 3 hetet várni a "Heti" frissitésre. De megérte mert a jóból, nagyon jót csináltak...
-
Black_Raven
veterán
válasz
SenorGrande #7652 üzenetére
Ez neked nagy dög. átllagos méret 145×72 ez meg 139.5×69.6, tehát kicsi.
-
Black_Raven
veterán
-
Black_Raven
veterán
Az FRP-hez tegyük hozzá, ha rom cserénél, nem jelentkezel ki, vagy elfelejtesz kijelentkezni, semmi gondod nincs belőle addig amíg ugyanazzal a fiókkal jelentkezel be, ami előtte is a telón volt. Lehet több fiók is. Tehát eladásnál persze hogy gond és használhatatlan lesz a teló, mert az új tulajdonos nem a Te fiókoddal fog bejelentkezni, úgy viszont azonnal letiltja. Viszont a Google fiókból kijelentkezés mégis a biztosabb mert attól függetlenül, hiába ua a fiók mégis szivat, mert bekérhet további azonositást(biztonsági kérdést, másodlagos email cím stb)és ha ezeket elfelejtetted, vagy nincs kéznél szintén kint maradsz. Viszont ezt nagyon ritkán játsza el.
-
Black_Raven
veterán
válasz
LyonnaisFan1 #7575 üzenetére
Nekem nem tünt el a widget, ugyanott maradt.
[kép] a sárga..
-
Black_Raven
veterán
Ezzel nem azt mondtam hogy mindegyiken olyan, hanem régebbit tegyél majd rá. Legyegyszerűbb ha előtte informálódsz itt a többiektől hogy kinek olyan, amit szeretnél.Igaz a javitás után nem tudom mennyivel lett jobb, mert én nem használom. Viszont párszor kapcsold kibe az aut. fényerőt+restart, van akinek ennyitől meggyógyult..
-
-
Black_Raven
veterán
-
-
Black_Raven
veterán
Igen értem, de azt is olvastad vajon hogy a Globál Stable és Developer az GYÁRI rom(mind2), viszont a Miuihu custom rom az .eu-val együtt. Azért nem kell BL nyitás, root, twrp, a Stabilról Devre váltáshoz, és azért rakhatod fel a telefon frissitőjéből. Tehát a Devre váltással egy Gyári romra váltasz, nem egy "tákolmányra"..és ezzel megkapod a Miui ún.legújabb fejlesztéseit.
Nem tudod AVGre cserélni. -
Black_Raven
veterán
Nem mindenkié.
Nougat & Pixel.
[kép]
-
Black_Raven
veterán
Így van Stabil, 8.5.2.0-ról közvetlenül megy a váltás Dev 7.9.22-re. Letöltöd a telefonra a Dev romot, Betallózod az Updaterben és Go. De ez mindent gyalul, tehát ha akarsz, előtte mentést csinálj, vagy telepitesz mindent utána. Neked nem kell semmi törlés FR semmi, ő csinálja.
-
Black_Raven
veterán
Ha csak annyit kéne beállitani, meg a maradék 3 helyen.
. az automatikus inditások nekem nem hiányoznak mivel észre sem vettem hogy nincs.
van helyette más ami a Stabilba nincs. Amúgy én is gondolkodtam a Miuihu-n, több ismerős mondja hogy jó. De az a gáz, hogy a Dev is szuper jó, és én is lusta vagyok bl engedéllyel, stb xarakodni.
Palesz22 Összefoglaló GYIK-ban részletesen leirva minden..
-
Black_Raven
veterán
válasz
kriszbon #7044 üzenetére
Szia. Próbálj ki egy rom cserét, Stabilról>> Bétára. Ha a váltás után is fenn állnak a hibák, irány a Szervíz.
Teljesen jogos a felháborodásod. Egy bármilyen áru telefonnak az a dolga, hogy rendesen működjön. Viszont ha nincs kedved romot cserélni, akkor egyből szervíz, mivel így megbízhatatlan. -
Black_Raven
veterán
válasz
Yellow73_a #7038 üzenetére
Jack to Jack kábellel.(Mindkét felén jack csati)
-
Black_Raven
veterán
-
Black_Raven
veterán
válasz
LyonnaisFan1 #7013 üzenetére
Sajnos a Helium se arról híres hogy mindent hiánytalanul ment. Ilyen szempontból a Titanium Backup a legmegbízhatóbb, de az csak roottal.
-
Black_Raven
veterán
válasz
LyonnaisFan1 #7010 üzenetére
Miért nem a Gyári mentést próbálod?
Sajnos nem tudom, hogy menti e, a 3.party appokat is.Sorry. -
Black_Raven
veterán
válasz
egopista #7007 üzenetére
Most is Te döntheted el.Idáig is csak ott dönthetted el a rövid gombnyomást, máshol nem. De ha nem haladsz a korral, akkor térj vissza egy régebbi verzióra. Az Alk. váltó mint írtam a 7-es droid egyik fontos funkciója, az Osztott képernyős mód előhívása miatt dolgozik így. Most akkor ki fejlődik visszafelé? Mert a Dev.rom biztosan nem..Csak már unalmas hogy páran, a saját felhasználói szokásai miatt próbálja lehúzni ezt a teljesen jól működő Dev.romot. Valós hibákat kellene felsorolni legközelebb.
-
Black_Raven
veterán
Elvileg erről már megy direktbe is, ha a Kollégának ez volt a legfrissebb. És igen nem kell bl nyitás, root semmi. Én csak előnyét ismerem, mivel nekem hibátlan. A Stabilos hibákat meg itt írják általában, de nekem olyanok nincsenek, sőt semmi hiba. Nyugodtan próbálhatod egyből is felrakni, mert hibát dob csak, ha nem tetszik neki valami. Nálam teljes gyalu volt, de ezekszerint itt már nem...viszont az újjlenyomatolvasót kapcsold ki előtte+mintát/jelszót is.
-
Black_Raven
veterán
válasz
egopista #6985 üzenetére
Nekem globál Stabíl 8.2.10.0 volt, arról nem lehetett egyből Miui9-re váltani, az újabb verzióról nem tudok nyilatkozni, 1 nap után váltottam, nekem azóta ez van.(1 hóppal ezelőtt) De mivel se te, se a fórumtárs verziószámot nem írt, gondolat olvasó meg nem vagyok, ezért írtam a lényeget.
-
Black_Raven
veterán
válasz
Diopapa #6980 üzenetére
Persze hogy lehet. Gyári frissitőből, Stabilról Devre lehet váltani, egy a lényeg: Stabil miui8-ról, csak Dev miui8-ra lehet váltani. Utána tudod Dev miui8-ról Dev miui9-re frissiteni ami már 7.1.2-es android.
Tehát telóra letöltöd a Dev 7.6.8 romot(miui8) és felrakod a frissitőből. Amikor kész, én be sem laktam, letöltöttem a Dev. Miui9 7.9.22 romot és frissitőből felraktam. Utána belaktam, és 3 hete kifogástalan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- E-book olvasók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Flint 2 OFF topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest