Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnDoeHun
tag
válasz
Black_Raven #8021 üzenetére
A fiók hozzá van rendelve de mivel alapból nyitott volt a bl (global version) így nem is bajlódtam a fejlesztői menüben a hozzápárosításhoz. Multitool azt mondta nyitott bl. Mondom ok. Feltoltam a twrp-t meg a miuihu-t. Ez 2 hete volt. Azóta egyszer már sikeresen frissített a teló menüjéből. Ma szintén frissíteni akartam ugyan úgy ahogy eddig. Le is ment és nem indul a teló. Twrp sincs. A multitool azt mondja zárt a bootloader. A flasher szintén nem frissít sem global sem kínai dev rom-ra. Ez van most.
-
orso0355
őstag
válasz
Már semmi 😃
-
trebrona
nagyúr
válasz
1. Nyitott bootloaderrel ugyanúgy ki lehet jelentkezni a fiókból, másikkal is be lehet jelentkezni akár, a BL attól nyitva marad.
2. Multitool az official TWRP-t teszi fel, múltkor már írtam, hogy miért nem azt tettem az összefoglalóba. Az összes official TWRP ilyen, nem csak a 4X-é. -
Cyrin
addikt
válasz
Sztem meg a multitool-t kéne elfelejteni. Az tuti hogy nem zárta vissza a bootloadert egy rom frissítés, akármit hablatyol a tool... Hacsak nem valami memória probléma van a háttérben, fastboot mindenre elég kell legyen a visszahozáshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- War Thunder - MMO Combat Game
- Xbox Series X|S
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- További aktív témák...
- Samsung S22 Ultra // 256/12Gb // PhantomWhite 45w töltővel
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest