-
PROHARDVER!
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TpS
őstag
válasz
DG790401 #158 üzenetére
Megjött a telefon. Itthoni cégtől rendeltem (puremobile), mert a tinydeal-től rendelt eltűnt valahol útközben, és nyaralás előtt kellett a telefon, nem tudtam túl sokat várni.
A telefon igényesen összerakott, az illesztések mindenhol tökéletesek, minőségi munka. 3GB/64GB-os változat, ezüst színű a hátlap, az előlap sajnos fehér, valamiért így találták ki a tervezők, amit nem értek.
A mérete nekem nem nagy, mert előtte a mediapad x2-nél már megszoktam (sajnos sikerült leamortizálni). 6.0.1-es android van rajta, 7.3.14.0-as global miui-val. Ismeri a magyar nyelvet (bár a területi beállításban nem találtam MO-t), de azért találtam egy-két menüpontot, ami angol, de csak nagyon elvétve. Van rajta play, és a goolge szolgáltatások mind működnek, amit próbáltam. Játékok közül egyedül a real racing 3-at próbáltam, az tökéletesen fut.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független mint az új akku 97%
- samsung galaxy s22
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged