Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoeCockBill
senior tag
Na, egész jól elszórakoztatott a telefon.
Gondoltam megnézem mennyi idő múlva enged bl-t nyitni. Erre kinyitotta Egyből. Namondom akkor ha már így alakult megpróbálom felrakni a xiaomi.eu romot. adb nem akart működni. Több géppel, többféle adb-fel, driverekkel, sehogy. Meguntam. Ekkor eszembe jutott hogy a XiaoMiTool V2 nevű cucc elvileg tud TWRP-t felrakni, ha az megvan onnan már sínen vagyok. Le is futott, kiírta hogy sikerült, minden oké, de hazudott, továbbra is a gyári recovery fogadott. Itt már nagyon untam. Szóval úgy döntöttem visszarakom az EEA romot (jamerthogy global dev-en voltam), úgyis jött hozzá frissítés. Először megpróbáltam a hagyományos módon frissítőből közvetlenül, nem működött. Csak a global stabil ment fel vele. Gondoltam majd biztos arra ráfrissíthetem. Tévedtem. Szóval töltöttem le fastboot romot, és xiaomiflash-sel felraktam az előző EEA-t, majd meg is jött az OTA.
Szóval gyakorlatilag ugyanott tartok mint ha hozzá sem nyúltam volna a telefonhozúj videoklippünk: https://www.youtube.com/watch?v=eg1ZCT_agpU
Új hozzászólás Aktív témák
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest