Hirdetés
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Fürge és gazdaságos üzleti monitorral jelentkezett az EIZO
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Androidos fejegységek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
natë
nagyúr
Nu...megkérdeztem az eu rom egyik készítőjét, változtattak-e valamit a kamera dirveren/libeken a globalhoz képest. Nem.
(#4591) NemMo : a global dev azaz fejlesztői rom és az eu dev rom alapja is a kínai dev azaz a fejlesztői rom. Az eu rom abban különbözik a global-tól, hogy eu igényekre moddolt, illetve egy rakás kényelmi funkció van benne, többek között az alapból aktív face unlock és témák, amikbe külső fejlesztők által kreált romok is tallózhatók ellentétben a global téma appal. Az euban ezen kívül nincs reklám sem.
Azért mondom ez napjában 20x, hogy totál értelmetlen stabilt használni, mert gyakorlatilag egy herélt dev.
Annak jó, aki szeret jó ritkán újdonságokhoz jutni és kb telibe sz@rja, hogy megy-e jól a gcam, vagy van-e pl esti mód. -
Steelers
senior tag
Nálam a fastboot hektikus, és nem értem hogy miert.
Global dev-en voltam és elég problémás volt, ezért újra akartam húzni fastboottal, de folyamatosan hibát dobott és fastbootban ragadt a telefon is. Így inkább feldobtam az eu-t, az összefoglalós módszerrel. Úgy simán ment...
Nem értem mi lehet a gond.Szerk. : Próbáltam úgy is, de nen jött össze. Nem csináltam meg soha úgy, így nem tudom mit és hogyan kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk dokkolókat
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest