- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cimp
senior tag
Ez az új frissítés fel sem megy. "This package is for "cancro" devices; this is a "aosp_cancro."
Más! MiPad -ban eddig is volt FM rádió? MIUI7 óta tűnt fel.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
mizoli #16690 üzenetére
Valami lehet, mert minden második bak rizst kérek ebédre.
(#16691) Tomi_Ohl
Emlékszel. Anno mondtam, hogy Mi3 az kell. Mindig veszek egyet, aztán ha eladom veszek megint.Mi a gyanús a Bambusz hátlapon? Ma kaptam meg és nagyon tetszik. Nem csak nekem, hanem aki ma látta.
Miért mondanám, ha nem lenne igaz? -
Mr.C
őstag
Nemsokára én is csatlakozom hozzátok.
Ha minden jól megy, hétfőn érkezik a MI4 (3/16) LTE -
-
Fejvadi
nagyúr
Megérkezett a Xiaomi Bangkok Bamboo házlap. Nagyon szép és tökéletesen passzol. Kaptam hozzá tapadókorongot is amivel könnyen eltávolítható a hátlap sérülésmentesen.
-
havri1
félisten
5.9.1
Hatalmas frissítés
-
s4tch
veterán
válasz
zolikaDB #16671 üzenetére
Érdekes, nálam ezer éve először jelentkeztek kisebb-nagyobb akadozások, és nem csak a szokásos helyeken (gyári launcher, beállítások app). Ezzel a ROM-mal simán előfordul, hogy a chrome egy nyitott füllel görgetésnél akadozik, a wordpress lassan nyílik meg, a quickpic dadogva tölti be a bélyegképeket, meg ilyen apróságok bevált, régóta jól működő programoknál. Lehet, hogy tiszta telepítésnél más lenne a helyzet, de hétvégéig nem lesz időm rá, akkor meg felteszem tisztán a következő verziót. Amúgy a memóriakezelés jónak tűnik, az akksiidő is korrekt (tegnap 3,5 óra kijelzőidőnél mentem le éppen 50% alá), a dadogásokat meg betudom annak, hogy hónapok óta csak sima cache ürítésekkel frissítem a rendszert.
Azt még tegyük hozzá a MIUIHU 5.8.27-hez, hogy a beállítások - programok - alapértelmezések FC-t produkál; vagyula megerősítette, fordítási hiba, angol nyelvre állítva nincs vele gond. Felteszem, a következő frissítésben javításra kerül.
-
mizoli
addikt
válasz
Amadako #16674 üzenetére
Nem tudom hová kellene bejelentkezni, de feltehetően a Xiaomi felhőszolgáltatásba nem tudsz belépni, amire csak akkor van szükséged, ha használni akarod.
Ha nem akarod, akkor fagyaszd/töröld le, pl. a Link2SD-vel.
(Ez a "sim kártya nincs regisztrálva" üzenet esetén is megoldás).De én még az ősidőkben (v5) élek, lehet, hogy v7-ben egész másról van szó.
-
Amadako
tag
Sziasztok
lenne egy kérdésem.Mobilom folyamatosan azt írja ki,hogy bejelentkezési hiba.Ha erre rámegyek kéri a jelszómat,beírom.Erre meg kéri a xiaomi által generált ellenőrözőkódot.Ezt hol találom meg?
Előre is kösz
-
boken
senior tag
Sziasztok, ma hivtak a szervizből,első pillanatban látták hogy bontva volt a készülék, plusz meg van nyomodva a ház, igy a garancia ugrott, 2500 ft lesz a bevizsgálás díja, utána küldenek árajánlatot. Meglátjuk hogy mi lesz.
-
cikasz
őstag
Érdemes letölteni a MIUIHU 5.8.27 (MIUI 7)-et? Most az 5.8.9 van fent.
köszi! -
Drenadar
veterán
Nézegetem a xiaomi telefonokat ilyen olyan webshopokban... jó árban vannak, aztán elkezdem keresni a 64gigás változatokat, és egyszerűen nincs... mindenütt csak a 16 gigás, abból nem nehéz jó árat adni
-
Amadako
tag
Sziasztok
lenne egy kérdésem.Mobilom folyamatosan azt írja ki,hogy bejelentkezési hiba.Ha erre rámegyek kéri a jelszómat,beírom.Erre meg kéri a xiaomi által generált ellenőrözőkódot.Ezt hol találom meg?
Előre is kösz
-
llaszlo
veterán
Valaki használja itt az xposed rootcloak modult? TVGO-nál akarom tiltani a root ellenőrzést, de eddig nem jött össze. Pedig ezzel többen is írták, hogy jónak kéne lenni. A WSM-ben engedélyeztem.
-
k.kristof
őstag
Morcos leszek, a legfrissebb CM12.1 nightly is kikapcsolt ma egyszer, de nincs kedvem visszatérni MIUIHU-ra addig, amíg nincs 5.1-es alapú belőle.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Keil Walker #16653 üzenetére
Nem a kijelzőt oldja fel, hanem, hogy ha a telefon közelében vagy ne kérjen PIN kódot. Kicsit messzebb mész és valaki piszkálni akarja akkor kéri.
-
Keil Walker
aktív tag
Tegnap vettem egy miband-ot. Többször olvastam itt, hogy ezzel szoktátok feloldani a kijelzőt. Ez csak annyi, hogy nem kéri a kódot (nekem alapból sincs kód beállítva), vagy azt, hogy gombnyomás nélkül is feloldható?
s4tch: gratulálok a kicsihez!
-
Amadako
tag
Sziasztok
Előre is kösz
-
∂яσнυη
senior tag
Win 10 rol hírek?
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
lacora5 #16646 üzenetére
Úgy vettem észre, akkor csinálja, ha úgy kapcsolom be a telefont, hogy le vannak takarva a szenzorok. Erre már múlt ősszel rájöttem és azóta mindig vigyázok bootolásnál, nem is jött elő többször a hiba.
Amúgy a szenzorokhoz való drivereink még Android 4.1-ből vannak, szóval örülhetünk, hogy működnek... -
llaszlo
veterán
válasz
lacora5 #16646 üzenetére
Épp hasonlót akartam kérdezni.
xposed okozhat olyan hibát, hogy a kijelző egy része rosszul érzékel? Reboot után vettem észre, hogy a jobb alsó sarkában l betűt nyomva máshol érzékelt. Előtte egy xposed modult tettem fel rootcloakot. Kikapcsoltam az xposedet majd reboot és most jó. -
lacora5
tag
Tobbszor visszatero problema nalam, hogy mintha nehezebben reagalna a kijelzo a gepelesre, erintesre. Ezen az ujrainditas altalaban segit. Ez adodhat esetleg a kepernyo - folia kapcsolatabol? Masnal is volt ilyen, hallott ilyenrol?
-
cimp
senior tag
Sziasztok!
SMS-t lehet időzítve küldeni? Reggel kellene megbeszélés szerint egy sms-t küldenem, hogy az illetőt emlékeztessem, hogy nehogy elfelejtsen egy bizonyos műveletet végrehajtani. Na az én életemben a most a biztos! Meg az, hogy ezt reggelig elfelejtem. Tehát az lenne a megoldás, ha most megírnám, és a telefon reggel elküldené.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
bozarjoska #16632 üzenetére
Biztosan van hozzá köze, mert nálam eltűnik Dalvik alatt.
(#16633) blod001
Ezt nem is tudom mi. Honnan csúsznak be? -
blod001
tag
A feloldásnál azt az animációt is eltünteti, ahogy becsúsznak az ikonok. Nálam.pl ez lagolt be rendszeresen.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
bozarjoska #16620 üzenetére
Találtam én is egyet
Ha kikapcsolod az akku beállítás alatt a rendszer-animációt, akkor a bal felső sarokban rögzül az óra és nem tűnik el a kezdőképernyőn sem (MIUIHU). -
Fejvadi
nagyúr
válasz
markussandor #16626 üzenetére
Igen az az utolsó v6 és ha ráteszed a v7-et, utána csak egy Wipe Cache is elég.
-
markussandor
senior tag
az utolsó fejlesztői V6-os az 5.8.9-es?
ha felteszem a legfrissebb v7-et, kell factory resetet csinálnom? -
Fejvadi
nagyúr
válasz
mizoli #16616 üzenetére
(#16617) Ájvé
Józsi írta, hogy erre jó ha kikapcsolod. Másra nem.
"Animáció léptéke, ezt kapcsolja ki az akkunál, legalábbis hiába állítom nagyobbra nem változik."
"A gyorskapcsolóknál van változás ha ki van kapcsolva akkor nincs animáció."(#16618) FANaticpass
Én is a MIUIHU-ra szavatok.(#16620) bozarjoska
Már ez is valami.
(#16622) s4tch
Sok örömöt a gyermekhez Mester!!(#16624) Tomi_Ohl
Néha velem is oszd meg, mert rettenetesen aggódom, vajon elég melegen öltözöl e kisfiam -
s4tch
veterán
válasz
mizoli #16616 üzenetére
Ez mondjuk gyerekes szülőknek (~4 hónapja nekem is) egyáltalán nem haszontalan, ha működik. Így egy csomó fölösleges képet át kell lapozni, ha akarok mutatni a piciről egynél több képet valakinek. Persze megoldható simán, de aki nem foglalkozik túl sokat a telefonjával (és lássuk be, a döntő többség ilyen), annak ez jól jön.
-
Ájvé
veterán
válasz
FANaticpass #16618 üzenetére
MIUIHU egyértelmű.
-
FANaticpass
tag
melyiket érdemes felrakni?
Stabil Multi ROM v Multi ROM v Magyar ROM?
-
-
calamites
őstag
Milyen lett a heti miuihu?
Érdemes frissíteni? -
Fejvadi
nagyúr
Igen, amit te mondasz az a fejlesztőiben állítható. Azt kerestük, hogy amit az akku beállításnál lehet kikapcsolni, az milyen animációt kapcsol ki? Én esküszöm semmit nem találok.
(#16612) bozarjoska
At ROM hiba. Pár ROM-ban én is találkoztam vel a v6 vége felé. Az utolsóban talán már nem volt, de nem emlékszem mikor tűnt el nálam. Lehet amikor feltettem a v7-et. Nálam akkor jött elő, ha a telefont bekapcsoltam vagy újraindítás után egyből fel akartam oldani. Ha vár az ember akkor nem jön elő."Animáció léptéke, ezt kapcsolja ki az akkunál, legalábbis hiába állítom nagyobbra nem változik"
Akkor teljesen mindegy ki van e kapcsolva vagy sem. -
bozarjoska
őstag
válasz
zolikaDB #16602 üzenetére
Nem a bekapcs gombbal van a hiba az működik rendesen, hanem feloldom és felhúzom a képernyőt akkor egy pillanatra felugrik a kép majd vissza. És csak másodikra harmadikra sikerül felhúzni.
Animáció léptéke, ezt kapcsolja ki az akkunál, legalábbis hiába állítom nagyobbra nem változik.
-
cikasz
őstag
Valaki nem nézte véletlenül a Tomb Raider GO-t? 10 percet játszottam rajta tegnap és olyan meleg lett a telefon tőle, hogy nem bírtam fogni! Inkább kiléptem belőle mert féltem, hogy elolvad a teló!
-
k.kristof
őstag
Az újabb CM12.1 nightlykon is előjön nálam a SoD, de már nagyon-nagyon ritkán, egy-két naponta. Balaton körbetekerésnél jó volt, amikor az Endomondo elvesztette az aktuális workout adatait, szerencsére egy pihenő közben történt, újraindítás után az addigi szakaszt elmentette, és indítottam egy újat.
-
s4tch
veterán
Animációkat a fejlesztői lehetőségek között kell kikapcsolni.
-
zolikaDB
veterán
válasz
bozarjoska #16597 üzenetére
Akkor neked is a bekapcsolo gomb kakilódik be, mint Tominak es nekem. A kozepet nyomd, ugy OK tobbnyire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest