-
PROHARDVER!
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
batabe #16473 üzenetére
Ez jó hír, akkor gyorsan javították.
(#16483) Keil Walker akkor mégis jobb így
bozarjoska elvileg van angol fórum, de ott nem foglalkoznak a telefonunkkal. Úgy néz ki, kb 2-3 hetente jön frissítés. Nekem is angol pár app, nem tudom miért, Meizun magyar.
cimp nekem is tetszik, de olyat olvastam, hogy csak kínai menürendszere van, ennek azért jó lenne még utánanézni. MIUIHU tuti nincs a tévére.
-
cimp
senior tag
xiaomi tévét vett-e már valaki? Én azt nézegetem már egy éve. Nagyon tetszik.
-
bozarjoska
őstag
Tomi
Flyme-nek van valami angol fóruma is? Milyen gyakran jönnek frissítések, javítások stb. hozzá? Nekem fele magyar fele angol, ez lesz javítva? Amúgy egész fasza ez a rom csak ez a sok engedély kérés idegesítő
Köszi! -
batai15
félisten
Amugy csak veletlen olvastam be most a topikba.
En tovabbra is nyitott vagyok egy jo telefon beszlegetesre de kb te vagy aki ellensegekent kezel azota. -
batai15
félisten
válasz
Fejvadi #16482 üzenetére
A seruleshez koze nincs. Egyebkent is minimalis volt nem szetvert. Ketto en dolgom ha most ezen ekkorat buktam.
De latszik hogy nehezen viseled mert nem en allito . Ismez valotlan dolgot csak ugy mint a multkor. Foleg mar hogy nem vagyok mi fan igy sokkal jobban szeretel rajtam ercelodni. Fogadd el hogy eladtam majd mas lesz. Ense jarlak le. Te magad mondtad hogy nagyot buktal mikor vettem toled szoval halgass. Nekem muszaly volt eladni. Ha nem erted meg az a te bajod. -
petrson
senior tag
Biztos van itt sokaknak tapasztalata az AliExp.-es rendelésekkel. Kaptam egy tracking számot, a China Post ezt írja:
2015/08/18 08:41:37 [Guangzhou] hagyott üzenetre Air TerminalElég rég óta ott dekkol, ilyenkor mit lehet tenni? Várjak?
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
batai15 #16475 üzenetére
Olvass vissza. Semmit nem írtam amíg nem olvastam 3 hozzászólásban is a nevem, csak azért, mert te másik márkát akarsz venni, amit én nem szeretek. Had legyen meg nekem is a saját véleményem akkor. Nem szerencse kérdése, csak nem kell eladás előtt sérülést okozni. Amennyiért te eladtad az a vicc kategória, jó balekot találtak benned.
(#16476) havri1
Elég jól fogynak az Mi4-ek. Minden nap keresik nálam és heti 1 a minimum amit meg is vesznek, pedig az ára is felment. Én csak segítek eladni, nem az enyémek, újak. -
s4tch
veterán
válasz
Keil Walker #16478 üzenetére
Dettó. Fel se tűnt.
-
bozarjoska
őstag
válasz
Nálam is ugyanaz a helyzet mint havri1-nél, ha nem mondod amúgy észre se veszem
-
havri1
félisten
válasz
Nekem a nap az angol (Yesterday stb), de az idő az most magyar..
-
Keil Walker
aktív tag
A hivásoknál és sms-eknél nálatok is angolul írja, hogy hány perce vagy napja volt a hívás/sms? Pl.: 11 mins ago.
Minden más magyar. Miui V7. -
havri1
félisten
válasz
batai15 #16475 üzenetére
Akitől én vettem itt PH-n, 30 napja hirdette, senki jelentkező nem volt rá. (Mi4- fehér, garis még)
Nehéz eladni, mert igazából a vevőközönség elég szűk.
Csak az vesz ilyen készüléket, aki jobban átlátja, és van benne egy kis fanatizmus is..
Nem ismert, sokak számára "csak egy kínai telefon". Ameddig ez a szemlélet, nehéz eladni. -
Fejvadi
nagyúr
2 nap alatt elvitték az Mi3 16 Gigásat 62-ért. 13 hónaposan, de kifogástalan állapotban. Csak azért írom, mert egy kedves fórumtárs itt hüppögött, hogy ez mekkora vacak márka, mert nem tartja az árát. Szerintem elég jól tartja.
-
-
cimp
senior tag
Sziasztok!
Sürgős segítség kellene! Nagy a baj! Asszony telefonját frissítettem az 5.8.22 -re, és most az értesítési sávon (felső sáv) nem jelenik meg a nem fogadott hívás jelzése. Pedig ő megmondta, hogy ami jól működik azt nem szabad elpiszkálni. De attól tartok ennyivel nem úszom meg. Hallgathatom még egy darabig ha nem tudom visszaállítani.
-
blod001
tag
A legutolsó MIUIHU van fent, de nem sikerül ART módba állítanom a telefont. Hiába állítom ART-ra újraindul, de nem történik semmi, nem fordítja az appokat.
-
lacora5
tag
Sziasztok! A temaknal csupa csirkelab az osszes felirat, de ha az alkalmazasokbol torlom az adatokat, akkor megoldodik egy pillanatra es magyar lesz, majd ujra visszajonnek a kinai irasjelek Miui V7 alatt. Erre valaki tud valamit? Elore is koszi.
-
k.kristof
őstag
válasz
batabe #16459 üzenetére
Folyamatosan crashel nálam is, újraindítottam kísérletképpen a telefont, de semmi változás.
Személy szerint én a Firefox for Androidot használom, ha már PC-n is Firefox a fő böngészőm. Chrome csak azért van, mert az egyik pizzériából csak Chrome-ot használva lehet weben rendelni
-
k.kristof
őstag
OTA frissítésnél hogy őrizhetem meg az Xperia billentyűzetet CM-en? Reggel felraktam a 0826-ot, és újra kellett flashelni a billentyűzetet, gondolom a beállításaim és szótáram is oda lett vele.
-
∂яσнυη
senior tag
Ha már iOS téma...
Kíváncsi voltam, hogy mennyire lehet belőni a dolgokat iOS-es feelingre. Még van mit finomítani, de már így is egész jó.
Egy pár app ikonja nem passzol. Tudnátok esetleg Xposed modult vagy egyéb appot amivel kitudom cserélni? Ikonfájlokat/ikonokat hol találok? Csinált már valaki ilyesmit?
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
berzser67 #16435 üzenetére
Na jó akkor elárulok még egyet, ami még jobban sikerült szerintem.
Gold iOS Elite, szintén ingyenesEz az alap és mixeltem.
A másik iOS tárcsázóját adtam meg, mert az szebb.A Mixelés azt jelenti, hogy beállítom alapnak, de pl. a tárcsázót más témából veszem. Vagy más téma ikonjait adod meg.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #16438 üzenetére
Az első hibát akkor kettőnek néztem.
Holnap vagy holnapután ha lesz időm, mindenképp felteszem.k.kristof ES file managerben oldalsó menüben bekapcsolod a rootot (utána root jogot adsz neki a Biztonság appban), aztán a systemet írhatóvá teszed (root kapcsoló mellé kattintva megnyíló menüben), utána csak megnyitod a fájlt és átírod a pár sort.
vampire17 akkor csak a stabil (vagy egy custom) ROM marad.
-
vampire17
addikt
válasz
blod001 #16441 üzenetére
van egy program, a neve BES12 Client
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rim.mobilefusion.client
Ez lehetove teszi, h titkositott csatornan a ceges levelezeshez kapcsolodjak. Ez az egyetlen hivatalos ut, h a ceges leveleim elerjem.
A gond, h az app ellenorzi, h rootolt e a telo es ha igen, akkor nem engedi a csatlakozast...
-
vampire17
addikt
Sziasztok,
Tudtok valami megoldast, hogy hogyan tudnam unrootolni a telefonom? (MIUIHU V7 5.8.22)
talaltam valami update.zip-et, de nem vagyok benne biztos h mukodik...
http://en.miui.com/thread-30520-1-1.html
-
mizoli
addikt
válasz
Tomi_Ohl #16437 üzenetére
Én csak 1 hibát írtam (képernyő sötét lesz), de attól használhatatlan az egész.
Hogy nincs FR rádió nem hiba, állapot
Majd megírom az XDA-n is (ha be tudok még lépni)
16 éves a fejlesztő? Az szép, nem egy hülyegyerekNincs kedved kipróbálni, hogy nálad is jön-e ez a hiba, mint nálam?
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #16431 üzenetére
Ezt a két hibát nem írta senki, érdekes.
s4tch a srác annyit csinál, hogy fogja a legutolsó CM forrásokat, meg a legújabb RR forrásokat és felépít egy ROMot. Másba nem nyúl bele. Védelmére legyen, hogy csak 16 éves.
boken ez tuti ROM hiba lesz.
k.kristof build.prop-ba.
És ne használj ondemand governort, inkább interactive-ot. -
mizoli
addikt
A RR build14 sem jó. Mint már írtam, gombok világítanak, értesítesi panel megy, képernyő sötét. És ez elég gyakran előjön. Kernel csere nem oldotta meg.
Éppen pár perce szállt el ismét, mikor a GPS-t akartam kipróbálni, de erre már nem került sor, ment a kukába.
FM rádió nincs benne, de a SpiritFM megy.Kár érte, mert teszik, és gyorsabb is, mint a kedvencem, de ismét ott vagyok, hogy abban minden megvan ami kell (összkomfortos), és minden jól működik
Várom a következő buildet
-
-
blod001
tag
válasz
Fejvadi #16423 üzenetére
Ez a téma tök menőn néz ki, köszi. Ha tudtok még ilyen igényesebb témákat, akkor ne tartsátok vissza.
Settings > Additional settings > Battery and performance > Manage apps battery usage. Ezt nem tudom rendesen értelmezni. Azok az appok, amik be vannak pipálva azoknál tiltja a netet, gps-t a háttérben vagy azoknál amiknél nincs kiszedve a pipa? Van értelme amúgy bekapcsolni? Nekem jelenleg amplify+powernap+greenify kombó fut, de még jó lenne mellé ez is.
-
k.kristof
őstag
válasz
Tomi_Ohl #16424 üzenetére
Sikerült kikapcsolnom, csak a Magyar QWERTZ helyett a QWERTZ kellett.
Valószínűleg SOD volt, egyszer csak megszűnt a hang, ahogy elvettem a telefont a fülemtúl, láttam hogy fekete a kijelző és nem kel fel, a bekapcsológomb pedig nem ébresztette fel, csak bekapcsolta. A környezeti kijelzőt kikapcsoltam már tegnap, ha jól emlékszem, mégis előjött a hiba.
A mai buildet még nem raktam fel, erre gondolsz, hogy ebben javították, vagy a 08.26-os lesz az?
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #16393 üzenetére
5.7.3-tól 5.8.22-ig csak MIUIHU-t használtam. Ők is csak az új animációk miatt ígértek gyorsabb működést, az meg már 5.7.26 óta benne van (stabilban nem volt, ahhoz hasonlíották, látszik a videón).
k.kristof ki lehet kapcsolni az ékezetes sort a billentyűzet beállításaiban.
Amint olvasom, SOD-od volt? Kapcsold ki a környezeti kijelzőt, ez az ideiglenes javítás, CM-ben asszem holnapra lesz javítva.
Ez amúgy a telefonok felén jön elő, mert nem mindegyikben ugyanazok a szenzorok.gyurex17 nem működő GPS-t honnan vetted? Se XDA-n se Telegramon nem panaszkodik senki.
morfondőr nekem se jönnek be, tedd fel az új verziót Xda-ról. Előtte töröld a már meglevő xperiakeyboard.apk-t. Már hónapokkal ezelőtt kértem a MIUIHU csapatot, hogy nézzék meg inkább ezt, de nem kaptam választ.
-
kew
senior tag
-
pozanos
tag
Sziasztok, azt vettem észre V7 alatt hogy a fekete BblackV6 téma kapcsolók nem működnek. Pl. az ébresztőt nem tudom kikapcsolni. Se a WiFit a beállításokban. Valaki tapasztalt hasonlót? Egy másik, kínai nevű fekete témának jók a kapcsolói.
-
k.kristof
őstag
Az előbb telefonáltam, és egyszer csak kikapcsolt a telefon. Szerencsére a másik fél elkönyvelte, hogy az ő oldalán lehetett a hiba, de akkor se tetszett.
-
morfondőr
addikt
MIUIHU-ban lévő Xperia keyboard-ra lehet más témát tenni? A 3 db material-os közül nem tetszik egyik sem
-
k.kristof
őstag
válasz
zolikaDB #16408 üzenetére
Eddig teljesen rendben van, a "Környezeti kijelző" beállítást kikapcsoltam, az értesítési függönyhöz hozzáadtam pár dolgot, amit MIUI-ban megszoktam (bár a néma üzemmód bekapcsolásához többet kell nyomkodni, de elviselhető).
Még ismerkedem vele, a sebesség rendben, az alkalmazásoknak eddig nincs baja, csak a Messenger omlott össze egyszer, de azóta rendben megy. Az Xperia billentyűzet kicsit más, mint MIUI-n, lehet beállítás kérdése, de vannak ékezetes betűk a felső sorban.
-
mizoli
addikt
válasz
∂яσнυη #16412 üzenetére
RR 2 kiadásban szokott lenni, egyik kiterjesztett particióra, másik stock particióra. Tegnap este csak ez utóbbi volt fenn. A sys1-re kell telepíteni. De sajna nem valami jó ez sem, 2 óra alatt 4x volt, hogy a gombok világítanak, értesítési terület működik, a képernyő meg fekete. Ma reggelre szintén ez volt.
Mindjárt kernelt cserélek, talán megoldja.GPS-t még nem néztem, FM rádió nincs.
Ezt most a RR alól írom
-
havri1
félisten
válasz
llaszlo #16407 üzenetére
Az a helyzet, hogy ez már kezd átmenni kötekedősbe, így ezzel kapcsolatban ez az utolsó hsz-em.
Szóval nem teljesen úgy van, ahogy állítod.
Állításod szerint, alapvetően a biztonsági protokoll miatt nem jelenik meg képernyőzárról indulva a fotó továbbküldése, de..! Ez csak abba az esetben van így (logikusan) , ha van képernyőzár.
Miband-em van kezdetek óta, ezzel oldom fel, így kb soha nem is zár le a telefon. Ha lezárna, akkor a képernyőzárról indulva a tárcsázó sem működne, pedig az működik. (Akár hiszed, akár nem, ez tény)
Hogy te is megértsd, (mert látom nehezen megy), tárcsázó működik, fényképező/kép/küldés nem. És mindezt Miband közelében, nem lezárt telefonon. ( kieg: ha a miband a készülék közelében van kijelző kikapcsolásakor, nem zár le, illetve ha mégis, azonnal felold hitelesítéssel, nem kér kódot/pint/ábrát)Továbblépve, ha a képernyőzárat kikapcsolom a beállításokban, akkor működik a telefonálás és a fényképekküldés is.
Bug
Másodszor: tehát azt állítod, hogy nálad névjegy küldésnél megjelenik a Viber, Hangouts, Skype vagy egyéb külső program is, vagy csak vaktában állítod? Mi az a "vagy 20 program", esetlegesen egy képernyőképet is tudnál mellékelni?
Mert nálam pontosan 6 azaz hat app van, mint lehetőség (nem " vagy húsz") . Egyedül a dropbox az, ami külső program közülük. -
∂яσнυη
senior tag
Valaki aki fent van még valami ötlet, hogyan tudom telepíteni az RR14-et? Első bekapcsolásnál MI logónál áll. CWM alól és MIUI 7 volt fent...
-
blackfly
tag
Abban tudtok nekem segíteni, hogy MIUI alatt a bluetooth headset sokkal halkabb (kb fele a hangereje) mint bármelyik 5.1.1.-es rom alatt. Rákerestem, de nem találtam semmi megoldást. Próbálkoztam viper4android-dal is de nem volt rá hatással. Ötlet?
-
llaszlo
veterán
válasz
havri1 #16383 üzenetére
Először is nem a névjegy megosztással volt problémád, hanem hogy nem tudod megkerülni a google biztonsági megoldását.
A névjegyeknél meg nálam vagy 20 appot feldob a megosztásnál. Ezzel se tudom, hogy mi a problémád. Még azt is ki lehet választani, hogy milyen adatokat osszak meg. Amiket kiválasztok azokból csinál egy vcf-et.
-
vampire17
addikt
Esetleg tudtok ajanlani egy olyan email klienst ami kezeli az Exchange levelezo protololt?
A lenyeg, hogy az Exchange-n belul is az EWS-t tudja kezelni (Exchange Web Services) Az ActiveSync nem jo, az nem elerheto cegen kivulrol.
harom appot talaltam, de mind a harommal vannak gondjaim
1. Mobile Access for Outlook OWA
Ezt hasznalom most. Van naptar es cimjegyzek, szepen kezeli a leveleket is, viszont a felhasznaloi felulete nem tul tetszetos es gyakran nem jelzi, ha uj email-t kapok.
2. Aqua Mail
Szep a felulete, van naptar is(ossze szinkronizal a google naptarral, nagy piros pont!), cimjegyzek viszont sajnos nincs, illetve nekem tul komplikalt az egesz, 1000+1 beallitas van, a felere nincs is szuksegem...
3. CloudMagic Email
Ez jonne be a legjobban! Szep felhasznaloi felulet, viszont nincs sem naptar sem cimjegyzek szinkron...
Ha ezen 3 app kozul esetleg ismertek olyat, ami tudja az Exchange EWS-t akkor kerlek osszatok meg
(Ui: sajnos a MIUI gyari email kliense, az andoidos Outlook, illetvel a Microsoftos OWA kliens szinten nem kezeli ezt a protokollt...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest