-
PROHARDVER!
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
válasz
DrKapocs #11311 üzenetére
Nekem a bankkártyám tartósan hozzá van rendelve a google play-es vásárlásokhoz, de a jelszókérést bekapcsoltam minden egyes vásárláshoz. Eddig sose volt semmilyen problémám.
Mivel kicsit én is tartottam megadni a kártyaszámom a google-nek, így okosan csak egy virtuális MasterCard (webkártya) számát adtam meg, amire itthonról átutaltam kb. 5000 Ft-ot abból elvásárolgatok a google playen egy jó darabig...
Szóval ezt javaslom, virtuális webkártya használatát, amit csak netes vásárlásokhoz használsz, és otthonról kényelmesen mindig csak annyi pénzt utalsz rá, ami éppen kell az aktuális vásárláshoz, vagy kicsit többet. Így nyugodtan vásárolgathatsz. De hangsúlyozom, nekem soha egy fillérrel sem vontak többet, és sose volt semmilyen gond a fizetéssel kapcsolatban..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen (140)
- iPhone 15 Plus / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (141)
- iPhone 13 / 128GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (138)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M Ryzen 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest