Hirdetés
- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
-
PROHARDVER!
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
4.8.1-el másnak megy rendesen a WSMTools/MiTools? Nálam iOs stílusú középre igazított óra elrendezés volt az állapotsávban, de 4.8.1 telepítése után visszaáll(a beállítás marad iOs stíluson) eredetire, és bármire állítom úgy is marad..
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
buca84 #11495 üzenetére
CWM-től ilyen tuti nem lehet. A "dalvik cache" törléstől se. A fogyasztási adatok törlés szintén nincs ilyen hatással a rendszer működésére. Én - még - Wajk féle ROM-ot nem próbáltam, de sokan használják, és ha ilyen komoly gond lenne vele, akkor már hallottunk volna róla.
"Felraktam a Watchdogot ..." - ez mi? Nem ismerem. Illetve van egy olyan, hogy "3G Watchdog", de az ugye teljesen másra van. Töltsd fel 100% este lefekvés előtt, majd reggel nézd meg, hogy hány óra alatt hány százalékot merült. Valamint nézz rá ezen programok valamelyikével (esetleg csinálhatnál az eredményekről egy-két "screen shot"-ot is): GSam Battery Monitor, Wakelock Detector-Save Battery
-
janakbacsi
őstag
Stock miui video lejatszot hogyan tudnek utolag felrakni wajk fele kitkat romra?
-
buca84
őstag
válasz
<Adamsky> #11456 üzenetére
Neked nem merül jobbna a teló az új CWM miatt?
Mióta felraktam az új CWM-et és visszaraktam újra Wajk 4.1.1 EX-t alig bír ki egy napot a teló. Este feltöltöm már reggelre lemegy 70%-ra. Melóból hazajövök már csak 50%. Felraktam a Watchdogot, de abban én csak normális fogyasztást látok.
Az lehet baj, hogy nyomtam egy Dalvick Cash törlést is és ez tartalmazta az akku adatait és most újra be kell állnia? Bár első használatkor is simént ment annó a 2 nap a telóval...
Esetleg próbáljak meg másik Wajk ROM-ot? WIUI_JB_Mi2_4_8_1?
-
válasz
muchacoado #11492 üzenetére
Lóf..... Pont egy olyan iphonet hoztunk magunkkal, egy ótvar tetű lassú a mi2 mellett.
2009-es telefon. -
tom81042
tag
válasz
muchacoado #11492 üzenetére
Viccelsz?
Kollegamnak van iphone 3gs, de az nagysagrendekkel lassubb mint az MI2S, a facebook szaggat mikor huzza lefele, meg varni kell mig a kepek betoltodnek, pedig ugyanazon a wifi-n van O is! A bongeszesrol meg mar ne is beszeljunk
-
tom81042
tag
válasz
tom81042 #11487 üzenetére
bebootoltam CWM-ben es nyomtam egy olyat hogy "fix permissions" , ez megoldotta. Igy se volt felvillano ablak, de igy magatol kapott automatikusan root jogot, es bekerult a tobbi koze.
nagyon fasza a menu gomb dupla katt-ra az alt+tab-olás! Igy mar tokeletesen, villamgyorsan hasznalhato a telo, megfeleloen kihasznalva a hardvert
Imadom, mikor a sok idiota mondja hogy fuj, szar az android, meg laggol, meg hogy az iphone meg a windows phone sokkal gyorsabbak
En meg 1-2 percig hasznalom a telot elottuk, es gyakorlatilag nincs olyan alkalmazas ami negyed - fél mp-nél tovabb tartana hogy teljesen megjelenjen. Teljesen villamgyors, akadas mentes minden, igaz nekem a developer optionsba le van veve 0-ra az osszes animation, es folyton performance modba vagyok. Mikor neha leveszem "conserve" -ra akkor azert szoktam pislogni hogy wtf, miert ilyen lassu
Szerintem a vilagon semmi szukseg nincs a kitkatre, amig minden alkalmazas tokeletesen es villamgyorsan mukodik. (a pages managert is updatelték, azota jo)
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Williamgrant #11488 üzenetére
Köszönjük!
-
HornedReaper
senior tag
2-3 hete OTA frissites nem latja az ujabb frissitest, de a legszomorubb, most jittem ra hogy az utolso frissites kitorolt az obb mappabol tobb gigabyte-nyi adatot, foleg jatekok adatait.. Mas is jart igy, kulfildi forumon olvastam. MIUI alatt nem szerettem volna backupolni, de ugy latszik kotelezo. Kis Sandisk OTA pendrive-val szemezgetek, sok szukseg nem lenne ra, de szerintem olcso (16GB 2500 Ft korul, 32GB 4500 korul).
USB 3-as pendibe-ok kb mennyivel gyorsabbak PC-n? -
Sziasztok Urak!
Pekingről dióhéjban annyit, hogy szerintem nagyon fárasztó az európai embernek, de voltak igen jó élmények is. Ha érdekel titeket, később szívesen mesélek, illetve válaszolok bárkinek a kérésére. Még egy útibeszámoló is lehet, ha igény van rá.
Xiaomi téma:
Voltam bent a Wajk által linkelt pekingi központi címen (majd töltök fel fotót a recepcióról, azt lehetett fotózni) a Xiaomi főhadiszálláson. Az ott tapasztaltakról később, a lényeg:
A xiaomi nem árul készüléket sehol. Bemutatóterme van, de ott is csak megrendeled a cuccot, és egy kínai címre 7, max 14 napon belül kiszállítják. A telefon értékesítő boltokban persze vannak eladó készülékek, de 4 helyből 3 tuti hamis volt, egyet én eredetinek gondoltam, de az meg drágább volt mint ha netről rendeltem volna Magyarországon. Kb. két hét múlva leszek újra Pekingben és elvileg mutatnak egy helyet ahol csak orig cuccok vannak, azt azért még megnézem majd.
Véleményem szerint mindenki akkor jár a legjobban a vételárat tekintve ha megrendeli az ibuygou és hasonló oldalakról (pl az ibuygou is blokkolt site itt Kínában :-)) ) és kicsit kreatívan kezeli a vám és egyéb kérdést. Amit innen érdekes lenne vinni, az a mi4, arra fogok hajtani.Most egy étterem fos netét használom, telefonról. Most ennyi tellett, pls ne írjatok több privit, mert nem tudok rá majd csak 2 hét múlva ránézni. Akkor meg írok bővebben és több infóm is lesz.
A fórumot ppróbálom időnként nnézni majd!
Kitartás! :-DÜdv: wg
-
tom81042
tag
válasz
bozarjoska #11428 üzenetére
na ez remek, mar eljutottak odaig hogy ilyen van?
Az a gond hogy nem tudom feltenni, mert root access-ért rinyál
Vagyula stabil jbl34 van, be van kapcsolva a root jog, a root browsernek meg is van adva.
De ez a WSM tools nem is kéri, csak kiirja hogy "unable to get root access" anelkul hogy megjelenne az ablak hogy akarok e root jogot adni neki.
Manualisan hogy lehet root jogot adni csak a wsm tools appnak?
-
Valaki amúgy rendelt már előrendeléssel ibuygou-ról?
-
bozarjoska
őstag
válasz
Milestone2 #11477 üzenetére
Lekapcsolták
-
válasz
37 fok van, 90% pára, rohadt nagy város, és elsőre nem tetszett neki. Én ennyivel tudom kiegészíteni
-
parkasz
senior tag
válasz
Ó, hogy én hogy irigylem.
Én is szívesen meglesném Pekinget.
Kíváncsi vagyok mit hoz szuvenyírnek
Én megelégednék egy mi3-mal is, ha jó áron van. A külseje amúgy jobban is bejön mint az mi4.
Csak az nem fér a fejembe, miért pakoltak 801-es snapdraont bele és miért nem 805-öt. -
Milestone2
nagyúr
válasz
muchacoado #11476 üzenetére
07.31-én írt délután, hogy megérkezett Beijing...
Azóta semmi hír... -
muchacoado
aktív tag
válasz
janakbacsi #11473 üzenetére
Visszaállitani backuppal felhasznalofiokot, uzenetkuldoket, asztal elrendezést nem érdemes.
Ha williamgrant hoz cuccokat, stipistop egy MiPad.
-
peanar
senior tag
válasz
Töröld a gmailes címed, amelyik a playhoz van rendelve, aztán add hozzá újra.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Ilyenbe még nem futottam bele, de egy kis guglizás után: How to Fix "Error retrieving information from server [RPC S-3]"
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
janakbacsi #11457 üzenetére
CWM-ből csak teljes mentést érdemes csinálni. Minden mást, a futó rendszer alól célszerű megtenni. Erre több program is van. Kezdetnek ott a "gyári" backup lehetőség. Szerintem Neked az kell. De én használom és szeretem a My Backup és Titanium Backup szoftvereket
-
janakbacsi
őstag
Wajk fele kk alatt nem tudok letolteni semmit play store-rol. Mi lehet a problema?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Barthezz2 #11469 üzenetére
Sajnos három kölyök mellett én mindig csak vánszorgok a TOP telefonok után, mindig csak akkor tudom megvenni, mikor már tulajdonképpen nem is TOP...ez van. Most az Antelife-n már 200EUR körül van a 16GB-os szürke Mi3, lassan talán meg tudnám venni, addigra már a Mi4 a TOP...az meg a másik kérdés, hogy kintről rendelni még mindig nem merek...
-
válasz
Milestone2 #11468 üzenetére
Jaja, én írtam. Már elsőre is bejött, aztán ahogy nézek róla videókat, képeket egyre inkább. De igen, no, az ára az kérdéses..
-
válasz
Milestone2 #11466 üzenetére
Én a Mi4-en agyalok, ha már váltok
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Barthezz2 #11465 üzenetére
Én olvasom ezt is (Mi2), meg a Mi3 rovatot is, reménykedem, hogy hamarosan lesz Mi3 olyan áron amit már meg tudok venni ("W.Grant kapitány" most van kinn Pekingben - vagy már vissza is jött- kíváncsi vagyok mit mennyiért lát esetleg hoz) de most egy kicsit kétségbe estem, hogy ennyire lehúzzák az eddig elégedett tulajok a 4.4-et...(persze nehéz így dönteni, okosnak lenni, mert elégedetlenkedők mindig vannak...)
-
válasz
Milestone2 #11464 üzenetére
Addig még nem jutottam..
-
Mi3 megkapta a 4.4-et, meg a Mi4 lockscreen-t. Kíváncsi leszek, vajon mi kapunk-e KitKat-et, meg v6-ot..
-
buca84
őstag
Urak! Lenne egy kis problémám a WeatherBZ-vel.
Tegnap romolgattam, de visszakerült Wajk 4.1.1 EX-e. Visszaállítottam mindent, de sajnos a WeatherBZ nem működik. Ha rákattintok a widgetre, csak felvillan a kép és egyből kilép. Újratelepítés után is.
Az lehet a baja, hogy új recovery-t raktam fel? -
buca84
őstag
válasz
katalin888 #11459 üzenetére
Én nem aggódnék, de minenki maga döntse el.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Szerintem arra gondolt, hogy a régi CWM alól tedd fel az új CWM-et, legalább is én így értettem. Egy a fontos, reco frissítés után az új recoba bootolj (advanced, reboot recovery) és csak utána systembe.
A másik kérdésed nehéz. Sok más telefonnal is szívunk azzal, hogy 4.4-re váltva valahogy nem akarnak működni az eddig bevált mentések...(4.3-rol felfele lépve)
-
balewi
aktív tag
válasz
Vagy Titanium-al, vagy a miui Mentés app-jával ments le mindent és a romot tisztán telepítsd a legújabb cwm-el. Így is megmarad mindened.
-
janakbacsi
őstag
válasz
<Adamsky> #11456 üzenetére
úgy érted, hogy cwm alól? azt már megcsináltam, hogy advanced restoreból csak a data-t tettem vissza, de nem indult el a készülék. tele vagyok direct dial-os ikonokkal és csoportokkal a kezdőképernyőn és nem szeretnék újra pöcsölni órákig míg beállítom őket. de lehet, hogy mégis meg kell tennem? nincs arra semmilyen megoldás, hogy ha feltettem az új kk-t, akkor egy régebbi cwm mentésből csak az adatot visszaállítsam? ez szomorú.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
buca84 #11453 üzenetére
Szerintem updater app.-ból nem fog menni. Mivel van már fenn CWM-ed, ezért csináld onnan. Úgy, mintha egy új ROM-ot tennél fel. Én is ugyanígy frissítettem pár hete a szintén 6.0.3.2-es CWM-et a 6.0.5.0-ra. Amire oda kell figyelni, hogy miután felment a következő reboot a recovery-re történjen, ne a rendszerre!
"if you come from any other recovery or from CWM pre-2014-07-08, DIRECTLY reboot into recovery again before doing anything else so the dualboot(even without TDB) hook's will be updated." - bővebben.
(#11454) janakbacsi
Kísérletezni lehet, de az eredmény erősen kétséges. Én a "backup - full wipe - ROM inst. - restore" folyamatot javasolnám. -
buca84
őstag
válasz
buca84 #11448 üzenetére
Nem tudom felrakny system2-re Wajk KK romját. Mert ezt a hibát kapom.
Customizing:
set_metadata_recursive: some changes failedNem megy tovább, csak a finishre tudok menni, majd visszamegy a recovery-be.
Az lehet a gondja, hogy régebbi recovery van rajta? recovery-clockwork-6.0.3.2
A KK-nek meg újabb kellene? -
DrKapocs
őstag
Ma a hvg.hu, Tech rovatában bemutattak egy anti theft programot, a neve Theftie.
(http://www.hvg.hu/tudomany/20140801_Elloptak_a_telefonjat_Keszittessen_selfie)
Gondoltam kipróbálom, korábban kérdeztem és próbálgattam, hogy esetlegesen melyik működhet MIUI alatt is tökéletesen. Ezt tényleg NE próbáljátok ki, igazi kálvária volt.Maga a program nem bonyolult, beállítgattam, megadtam neki minden jogosultságot, a telefonban lévő simet hitelesítettem, megadtam a master pin kódot, szóval semmi extra, alap, semmi bonyolult dolog.
Újraindítás után a benne lévő sim-et nem ismerte fel hitelesítettként, úgy vette, mintha kicseréltem volna (hozzá sem nyúltam); kajakra lezárt mindent. A korábban beállított master pint sehová sem lehetett beírni, a feloldáshoz, az értesítő sávban egy üres üzenetet helyezett el, ami csak a program nevét volt hajlandó kiírni, miközben a telefon folyamatosan riasztott... az appot nem lehetett törölni, a beállításokhoz sem engedett be, iszonyatosan belassult minden tőle, sms kódra nem reagált, stb. Újraindítás kínkeservesen, utána újra riasztott, de ekkor már be lehetett írni a master pint, de a a rendszeradminok közül nem tudtam törölni. Visszavettem minden jogosultságot tőle, legalább ez sikerült. A programba belépve sikerült az uninstall... lélekben pedig már készültem a teljes rendszer újrapakolására, de nem került rá sor. Kárt nem tett semmiben, adatokat nem törölt szerencsére, no dehát akkor is...Nem tudom, hogy a cikk írója kipróbálta-e vajon, vagy a MIUI-val nem működik együtt ennyire, de elnézést a kifejezésért, de egy kalap "krumpli" ez az app.
-
buca84
őstag
válasz
bozarjoska #11447 üzenetére
CWM-be vissza tudtam most lépni. Elkezdem elölről.
Amúgy jó ez a 4.4-es Wajk ROM?Viszont az előbb is meg most is ezt kapom kimentnek:
Customizing:
set_metadata_recursive: some changes failedEz gond?
-
buca84
őstag
Elkezdtem felrakni Wajk KK ROM-ját CWM-ből. Wipe-ok megvoltak, azonban már elég régóta Please Wait van. Meddig kell várni?
A default beállításokat választottam. -
buca84
őstag
válasz
katalin888 #11443 üzenetére
Hasonló hír volt már más kínai gyártóknál is.
A nagyobb cégek állhatnak a lejárató cikk mögött. pl Apple, Samsung.A Dual-SIM -es topikban kifejtették véleményüket az emberek erről.
-
katalin888
aktív tag
Mit szoltok ehhez?
-
Nemrég írtam, hogy több témánál van, hogy hiába látszik futó appok közt, vagy bárhol máshol, hogy egy adott alkalmazásnak van a témához passzoló ikonja, az desktop-on mégsem olyan. Jelentem, a múlt heti update óta már jó(csak eddig elfelejtettem megírni). Az eddigi témáim, amikkel baj volt is rendesen leváltják az ikonokat is.
Emlékszem hetekkel korábban volt ez a javítás a changelog-ban, emiatt csodálkoztam is, hogy nálam nem jó. Hát most ideért.Egyébként szörnyű, milyen témák vannak fent, sokszor pénzért. Komolyan, használja valaki úgy a telefonját, hogy virágszirom, anime figurák, smile-k, vagy fene tudja mik vannak az ikonok helyett? Szörnyen borzasztó, ha igen
Más: Rohadtul egyre jobban tetszik a Mi4. Attól félek ebből vásárlás lesz, pedig nem akartam még lecserélni..
-
DIEGO15
őstag
válasz
®abstract® #11439 üzenetére
Updaterrel összejött
-
DIEGO15
őstag
válasz
®abstract® #11439 üzenetére
Pedig megvolt. Nem lehet, hogy alatta a recovery régi? 3.8.23 óta nem tettem fel újabb romot. (MI-recovery 2.0.1)
-
DIEGO15
őstag
Bocs a szemetelésért, de ahogy látom senki sem online. Ott tartok hogy több romot is megpróbáltam feltenni, de mindig hibaüzenetet dob ki 98% nál.
-
DIEGO15
őstag
Esetleg van linke valakinek egy 3.8.23 multilang-hoz?
-
hriska
aktív tag
válasz
®abstract® #11433 üzenetére
Wajk romjai is jók,sőt....
De mivel stabilat kért,ezért írtam ezt...
Párom telefonján ez van,és semmi gond vele,fogyasztás is jó -
DIEGO15
őstag
Tudnátok ajánlani egy stabil magyar nyelvű romot, korrekt fogyasztással? Semmi extra nem kell. Most 4.1.1 JRO03L van fennt, elég régóta.
-
HornedReaper
senior tag
válasz
Williamgrant #11423 üzenetére
proxy-n keresztül esetleg?
Vagy piratebrowser-rel?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Hát sajnos ezt tudtuk Kináról.
Kíváncsi vagyok milyen érdekességekkel találkozol a pekingi MIUI Shopban... -
trebrona
nagyúr
válasz
-
Facebook letiltva, Google.com letiltva, ibuygou letiltva. Szép kínai világ...
-
<Adamsky>
nagyúr
Azért 5+ kattintás már elég hardcore lehet
Sőt, meg merném kockáztatni, hogy mondjuk egy mire beviszel egy 6 klikkes combo-t, addigra én már elindítottam ugyanazt a programot, vagy elkészítettem a képet.
Mind1, végül is 1-2$ talán megér, de 10$ szvsz. nem. Egyébként mi a különbség a 3 és a 4 "osztásos" között? -
fo_di
őstag
válasz
<Adamsky> #11419 üzenetére
1-10 kattintásig lehet beállítani hozzá parancsokat, én jelenleg 1-3-ig használom.
most úgy állítottam be, hogy 1 kattintás feldob egy menüt néhány gyakori programomról, 2 kattintás néma/hangos módba kapcsolja, 3 kattintás pedig megnyitja a kamerát.
az időzítés alatt azt értem, hogy milyen ütemben kell pontosan nyomogatni a gombot a több kattintásos parancsokhoz
a mikey-appot nézegesd, megmutatja, hogy mit tudsz beállítani hozzá -
<Adamsky>
nagyúr
Légy szíves adj néhány tippet (hátha megjön hozzá a kedvem) azzal kapcsolatban, hogy mit lehet ezzel csinálni.
"... a mikey app időzítését kell szokni ... " -- ezen mit kell érteni?Egyébként annyira várom már, hogy melyik gyártónak jut eszébe egy programozható gomb elhelyezés a készüléken.
-
fo_di
őstag
vettem a neten mikey-pótlékot, most éppen barátkozok vele, de jónak tűnik
ha valakit érdekel, 1,76 ausztrál dollár/db áron lehet venni itt, ami azért sokkal barátibb, mint az ibuygoun a legalább 10 dolláros ár
mondjuk az a műanyag tok nem jár hozzá, de egyébként jó, a gombja is rendesen jár, a mikey app időzítését kell szokni -
Wajk
addikt
válasz
janakbacsi #11416 üzenetére
nem mondhatni túl frissnek a rendszered
próbáld ki, hogy angolra állítod a rendszert, de ez csak egy tipp... -
buca84
őstag
válasz
Williamgrant #11414 üzenetére
Hülye kérdes-nem hülye kérdés. Google segített a válaszban...
-
-
buca84
őstag
A MIUI V5 4.7.25 már KitKat, ugye?
-
Wajk
addikt
válasz
janakbacsi #11409 üzenetére
pontosan melyik ROM?
Próbáld törölni a Kamera app adatait a Beállítások/Alkalmazások menüponton keresztül... -
-
Wajk
addikt
válasz
Williamgrant #11404 üzenetére
Mi3 WCDMA-t egyszerűen beazonosíthatod, ha Snapdragon van benne akkor WCDMA, ha Tegra akkor pedig nem.
Mi4-nél megint egyszerű a dolog, ugyanis még csak WCDMA-t kapni
Mi2-nél van a Mi2SC ami kapható és az működik minden hálózaton ha jók az infóim. -
janakbacsi
őstag
az előlapi kamerával nem tudok képet készíteni, amint átváltok rá a "camera has stopped" felirat jelenik meg. wajk wiui romja van a gépen. van reá orvosság?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Tudom én csak bejáró vagyok ebbe a topicba, de még engem is érdekel(ne), írtam privátot kedves Grant kapitány.
-
válasz
Egy Mi4-re még lehet én is befizetnék. Kintről is jársz majd ide nem? Csakhogy tudjuk, mit tudsz hozni
-
®abstract®
őstag
válasz
sok sikert nektek!
-
parkasz
senior tag
válasz
mi4, na az jó lenne.
-
Hozok, amit tudok, jó lenne a költségeket így picit csökkenteni. Egy haverral vagyunk, ha tudok, hozok be pár eszközt és ő is.
A kérdés továbbra is:
Milyen verziók vannak pl mipadból? Mi3 wcdma, mi2s, mipad, mikey, Piston amiket felírtam. Remélem egyértelműen független és EU 3G hálózatost tudok kérni. Ha lesz addigra, hozok mi4et is. :-DWajk, köszi!
-
Crytek
nagyúr
válasz
muchacoado #11398 üzenetére
Fűteni télre ide is jöhet.Nagyon benézték ezt az MiPadot csak a fikát olvasni a melegedés/ emiatti lassulás miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest