Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
Hát ez semmivel nem tette vastagabbá a telefont mint a szilikon tok. A kihajtás az valóban fura, de mikor telefonálok nincs kihajtva és tökéletes a hang. Nekem ez sokkal elegánsabb, mint a szilikon tok. Ízlésről azonban felesleges vitázni.
Mindenki használja azt, ami neki a legmegfelelőbb.
-
BSOD
senior tag
Több kollégám használ pingpongütőn ilyesmit. Én nem lettem ilyen mazo. Telefonáláskor nem tudtam hová hajtani az elejét. Opcionálisan le fogom fejteni az előlapot (varrva van) és van egy bőrbevonatos keménytokom. Sajnos még így is zavaróan mélyen vannak a gombok az oldalában, túl vastag.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Autós topik
- Október elején jön a Bye Sweet Carole
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- E-roller topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkalll
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest