Új hozzászólás Aktív témák
-
zolda
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem: 26-os stabil romot szerettem volna lecserélni a legfrissebb fejlesztői multi romra (5.12.24), amit a miui magyarország oldalon található linkről le is töltöttem. bemásoltam a belső tárhely gyökerébe, átneveztem update.zip-re, ellenőriztem is (md5), majd recoveryből (android 3e) próbáltam volna telepíteni, de "No file_contexts" figyelmeztetéssel megáll a telepítés. előtte persze csináltam cache és userdata wipe-ot, így mostmár az eredeti rendszer sem indul el (miután jó ideig vártam, és végül kivettem az aksit, mert semmire nem reagált...) ilyenkor mit lehet tenni? most épp ubuntu alaltt nézem, látja a telefont, de csatomár nem tudja (Unable to open MTP device '[usb:001,005]').
Előre is köszönöm a segítséget, és a tanácsokat, hogyan tehetném mégis fel a fejlesztői romot!
zolda
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest