Hirdetés
- Az AMD-vel fejlesztené igazán használható szintre a kvantumszámítógépeket az IBM
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Összefog a YMTC és a CXMT a kínai HBM fejlődéséért?
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Kindle
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Mini PC
- Az AMD-vel fejlesztené igazán használható szintre a kvantumszámítógépeket az IBM
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolda
tag
sikerült felraknom SP FlashTool-lal egy miui 6-os romot ez alapján. ha jól látom, ez nem multi verzió, mert csak kínai és angol nyelv van benne, illetve google play is hiányzik. tudnátok adni olyan 4.4 alapú rom verzióhoz (miui 6 vagy 7 mindegy) linket, amiben van google, és persze fel is lehet tenni... (magyar miui oldalon linkelt fejlesztőivel nem ment).
köszönöm! -
nimfas
addikt
Szia!
Én épp most estem át a recovery telepítésen, sőt már az új rom is fent van... és ezen nem furcsák a magyar ékezetes betűk
Menete:
Leszeded ezt: HM1W-TWRP-2.5.0.0-stas2z.zip [link] Ez a Recovery....
Leszeded ezt is: miuiandroid_multi_HM2013023_WCDMA_JHBCNBA13.0_jb-4.2.zip [link] Ez maga az új ROM
Mindkettőt rámásolod egy SD kártyára!
Telefon restart, még a MI ikon előtt nyomd folyamatosan a LE hangerő gombot, itt majd válaszd a recovery-t (lefelé hangerővel megy le, a felfelé hangerő az Enter gomb...)
Itt install from sd.. kiválasztod a fenti recovery file-t, és telepítés.... aztán várás.... aztán restart.. bejön a telefon... újra restart... újra lefelé gomb.... Recovery
DE már az új tipi-tapis jön be... itt tudsz mentést csinálni a jelenlegi rendszerről... érdemes
Aztán install... kiválsztod az új romot... és telepít. A végén egy wipe cache/dalvik.... reboot... fix root...
És kész is
Leírni tovább tartott mint megcsinálni...
-
herdsman12
őstag
Kimaradt pár válasz:
Driver letöltési link is van a másik fórumon.
USB hibakeresés bekapcsolás: Beállítások - A telefonról - Android verzió sorra tap 7x, vagy 11x, de majd írja, ha ok. Utána már látod a Fejlesztői lehetőségek-et.
A Factory, Recovery kapcsolásra keress rá, de biztos, hogy a készülék bakapcs és hangerő szabályzó gombjairól van szó. -
herdsman12
őstag
Gondolom az a helyes, amit cappa72 javasolt, de én a legegyszerűbb megoldást választottam.
Fentebb linkeltem vagyula barátunk írását a ROM és TWRP feltöltésről.
TWRP-vel készítettem full backup-ot és feltettem a legújabb ROM-ot, sőt azóta párszor vissza a régebbit, tehát működik.
Megspóroltam a driver telepítést és van backup is.
Sima Hongmin v25 az meg mi? -
Dominó85
addikt
Szia,
Aliexpress-ről rendeltem. Csinálok gyorsan pár képet róla, mert holnap reggel kolléganőm már viszi is el. Pontos linket a külföldi rendelések topikba tettem. SE svéd postával jött és 12 nap alatt ideért. A másik topikban félreírtam a 18 napot... Feladástól számítva 12. napon jött meg.Végre egy nem kamuzó eladót találtam, aki még aznap feladta a csomagot.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung S22 Ultra // 256/12Gb // PhantomWhite 45w töltővel
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest