Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Videószerkesztés
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
esox
senior tag
Használ valaki flip tokot telóhoz? Fóliát nem akarok, nem láttam még jó, nem tudom mennyire zavaró a mindennapokban egy ilyen flip tok. Tabletemen van, főleg mióta egy nexus 7 sz..rrá tört az első leejtéskor.
Ezeket néztem,esetleg valakinek van tapasztalata?Első kettőn gondolkodom...de már úton van egy gumi tok és egy alu tok, szóval lehet hogy lesz eladó tokom fekete színben

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Battlefield 6
- Google Pixel topik
- LEGO klub
- Telekom mobilszolgáltatások
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest