Új hozzászólás Aktív témák

• remington2

senior tag

válasz doc #52 üzenetére

"almát hasonlítasz a gyertyatartóhoz

.....nyilván elvárja az ember a Windowstól hogy stabilan, gyorsan, jól működjön, ha egyszer egy rakást pénzt kérnek érte (a nem abszolút fapad, amin elvileg már fut minden vistás program, a home premium 22000 pénz OEMben, dobozosból a csökevény home basic is 67000)

ugyanezt nem kérheted számon egy ingyenes alkalmazáson - garanciát ugyanúgy nem vállalnak rá, mint a ms sem (vagyis kiadsz 70e ft-ot, és SEMMI garanciát, felelősségvállalást, stb nem kapsz, ha károd lesz belőle, így jártál, beszoptad... ugyanezt egy párezres hajszárítóval próbálná meg eljátszani a gyártó, vagy bármilyen szolgáltató, iszonyatos balhé lenne belőle...)"

Akkort tulajdonképpen mi alapján lehet egyáltalán a linuxot megítélni?
    1. Mert ÉN nem mondhatom rá, hogy ******, mert hülye vagyok, ugye. (sarkítás)
    2. fizetős cucchoz nem mérhetem, mert a linuxot szent aszkéták fejlesztik, akik napfénnyel táplálkoznak, és úgy általában szent emberek.

Ezek mind olyan érvek, amelyeket már unalomig ismerek, és amit a linuxosok nagyon ügyesen kitaláltak annak érdekében, hogy saját rendszerüket még véletlenül se lehessen korrekt módon összehasonlítani bármivel. Aztán jön a teszt, ahol anyuka gépére felrakott linux milyen szépen megy, ahol egy ingyenesen fejlesztett cucc porba alázza a vistát, stb, stb, stb.

Ha meg arról van szó, miért is a win az uralkodó rendszer, jön a történelemóra, ahol előkerül, hogy így-úgy első, meg r*hadt ms elterjesztette, stb. Hogy esetleg nem olyan jó mégsem? ÁÁ, az lehetetlen.

Ugyanazok a körök, mindig újra.

Új hozzászólás Aktív témák