Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple asztali gépek
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
horror? en kimondottan szeretem a C++-t, jol hasznalhato, hatekony, rugalmas nyelv, a gnu build system kimondottan jol hasznalhato, szerintem a VS van elkepesztoen tulkomplikalva (mondjuk a gcc/make es tarsai windows alatt sokkal macerasabban hasznalhatok, Linuxon gyakorlatilag semmit nem kell csinalni, minden megy magatol)
azt mibol gondolod, hogy javaban vagy .netben konnyebb/gyorsabb valamit megirni? (arrol nem beszelve, hogy a .net nem nyelv)
az IDE tamogatas hogyan fugg a nyelvtol? mondjuk en vim-et hasznalok, nem szeretem a csilivili IDE-ket, amig mindenfele szinben pompaznak, de ketszer annyi ideig tart barmilyen kodszerkesztest megoldani benne mint vimben
(mindazonaltal kimondottan ugyes grafikus IDE-k vannak, viszonylag uj pl. a direkt Qt-hez kitalalt, de mashoz is hasznalhato QtCreator)abban teljesen igazad van, hogy bizonyos hibakat (pl. pointer-hibak, buffer overflow, stb) nyelvi szinten konnyebb C/C++ -ban megejteni mint mondjuk Javaban vagy C#-ban, bar az alatta levo retegben (.net, stb) nyilvan ugyanugy ott lehetnek (vannak) a hibak
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple asztali gépek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED monitor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(mindazonaltal kimondottan ugyes grafikus IDE-k vannak, viszonylag uj pl. a direkt Qt-hez kitalalt, de mashoz is hasznalhato QtCreator)