- Steam Deck
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
válasz
#32839680 #99 üzenetére
"Azt meg nem tudom megérteni hogy telepítésnél miért nem lehet választani, hogy most az érintőképernyőre készített, vagy a régi start menüs gui-t akarom-e használni annak megfelelően hogy mire telepítem"
szerintem ez itt a kulcsfontosságú eleme a dolognak... "attól függően, hogy mire telepítem"... az hogy mire telepíted nem feltétlenül van összhangban azzal, hogy a Microsoft milyen eszközökre szánta a rendszert... a Win8 igényli a friss, modern hardvert, touch-os egeret, esetleg érintőképernyőt (igen desktop gépen is)..."Egy 21-27 colos pc monitoron nem úgy kéne kinéznie mint egy 10 colos tableten"
nem úgy néz ki, egy rendes FullHD-s monitoron 6 sornyi csempe van, egy tableten 3"Ha el akarják tüntetni a desktopot ám legyen, de ne korlátozzák a programfutást csak metros appokra és ne csak a store-ból lehessen programot letölteni. És lehessen maximálisan testreszabni a Start képernyőt. Akkor azt mondom megérte leváltani"
esetleg ne nevezzék át Linuxnak? azzal, hogy csak a Store-ból (mint megbízható forrásból) letöltött appok futtathatóak, eléggé minimálsira (gyakorlatilag 0) csökkentik az esélyét annak, hogy a gépre bármiféle kártékony program kerüljön... arról nem is beszélve, hogy ezzel a warezolást is erőteljesen megnehezítik... a Start képernyő "maximális testreszabása" alatt pedig nemtudom mit értessz, de szerintem inkább tegyél le az ilyen jellegű vágyaidról, mert nem fog bekövetkezni... majd legfeljebb ha mégis akkor kellemesen csalódsz
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dolce Gusto
- Steam Deck
- Mesterséges intelligencia topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Mobil flották
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Óra topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest