Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
válasz
Dilikutya #76 üzenetére
én szinte csak a music/video beépitett metrósat használom,kivéve ha feliratos,vagy/és mkv-t nézek.Ekkor vetem be az XMBC-t /MHC-PC nekem nem jön be,biztos valami user error miatt, de képtelen vagyok beállitani hogy jó legyen.
a beépitett music/video egyszerű,mint a szög.
Azért akar bejelentkezni/ami egyébként le is tiltható/mert ha akarsz vásárolni az xbox musicról valamit,akkor ez szükséges
A másik dolog ugyanakkor az,hogy magyar ID vel nem fogsz látni a zenei kínálatból semmit...se pénzért ,sem ingyenesen... -
t72killer
titán
válasz
Dilikutya #76 üzenetére
"Miért nem lehet a beállításoknál kikapcsolni azt, amire nincs szükségem?"
Jajh, egyetlen komponens letilthatóságához (IE) évekig tartó pereskedésre és többmilliárd EUR-s büntetéssel való fenyegetésre volt szükség...
Amúgy le a kalappal a M$ előtt, a win8-ból nagyon sok komponens kivehető már tisztességes módon (DISM package remove, nem nlite-kategóriás mókolás).
Ezt a mediaplayeres akadást én nem tapasztaltam, fura - igaz, ettől függetlenül mpc-hc-vel játszok le filmeket, a wmp csak zenére van - zenéknél nem értem el az ingerküszöböt a régi jó winamp visszatelepítésére.
-
ielektros
senior tag
válasz
Dilikutya #76 üzenetére
"Nem nehéz, de jobb lenne, ha nem kéne. Miért nem lehet a beállításoknál kikapcsolni azt, amire nincs szükségem?"
Mert a szoftver tulajdonosa ugy gondolja, hogy szukseged van ra.
Ertelek amugy, nem errol van szo. Csak amit belefektetsz energiat az ellenkezesbe annak a felebol is megtudod emeszteni, hogy ez most ilyen.
Bar maga a start kepernyo nekem nem okoz fajdalmat. Tobbynire ha elinditom a gepem akkor azt azert teszem mert mondjuk hasznalni akarom. Bejon a start kepernyo es elsore altalaban en megyek olvasni az email-eket. Szoval akkor klikk a Thunderbird-re. Ott meg maris a desktopon vagyok. Bar ha mondjuk valaki jobban szeretí az asztalon kupacolni az ikonokat akkor jogos. En tobbnyire az asztalt csak aktivan akkor hasznalom amikor sok fajlt generalo tevekenyseget vegzem. Munka befejeztevel pedig letakaritom. De persze ez izlesek es ......
-
válasz
Dilikutya #59 üzenetére
Elvileg a WPF óta minden hardveresen gyorsított, sőt a DWM is az kellene hogy legyen. Azért csak kellene, mert egyik ismerősöm mesélte, hogy sikerült mediamarktban ugyanúgy becsíkosítani egy W8-cas tabletet, mitn ahogy xp-n be lehetett csíkosítani (az asztal nem frissül és az ablakok nyomot hagynak maguk után ha húzgálod őket).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Energiaital topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest