Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
válasz
Dilikutya #76 üzenetére
"Nem nehéz, de jobb lenne, ha nem kéne. Miért nem lehet a beállításoknál kikapcsolni azt, amire nincs szükségem?"
Mert a szoftver tulajdonosa ugy gondolja, hogy szukseged van ra.
Ertelek amugy, nem errol van szo. Csak amit belefektetsz energiat az ellenkezesbe annak a felebol is megtudod emeszteni, hogy ez most ilyen.
Bar maga a start kepernyo nekem nem okoz fajdalmat. Tobbynire ha elinditom a gepem akkor azt azert teszem mert mondjuk hasznalni akarom. Bejon a start kepernyo es elsore altalaban en megyek olvasni az email-eket. Szoval akkor klikk a Thunderbird-re. Ott meg maris a desktopon vagyok. Bar ha mondjuk valaki jobban szeretí az asztalon kupacolni az ikonokat akkor jogos. En tobbnyire az asztalt csak aktivan akkor hasznalom amikor sok fajlt generalo tevekenyseget vegzem. Munka befejeztevel pedig letakaritom. De persze ez izlesek es ......
-
ielektros
senior tag
Rengeteg ilyen beegetett infoval hadakoznak az emberek korulottem is. Baromsagok vastagon. Sajnos errol kicsit az MS is tehet. De mondjuk akkor is erdemes lenne az embereknek egy uj termek megjelenesekor utananezni MINDIG, hogy milyen fobb valtozasok tortentek a licenszelessel kapcsolatban. Tobbnyire amugy azok rikacsolnak akik akkor sem adnanak erte penzt ha 1500Ft-rol lenne szo.
-
ielektros
senior tag
koszonom, bar en mar tenyleg megszoktam es szeretem.. Mukodik hibatlanul, keresoja egyertelmuen gyorsabb es jobb, szoval igazabol nekem nincs negativ elmenyem. Bar azt hozzatennem, hogy desktop kornyezetben a Modern UI appok az valami vicc
. De mondjuk azt en mar nem lattam honapok ota. Nem is akarom.
-
ielektros
senior tag
válasz
killerjohn #36 üzenetére
Hasznaltad mar a Win8-at? Nem jo a Modern UI? Hasznalj desktop-ot. Csak semmi panik
Egyedul a start kepernyo amit megkell szokni. Nekem sikerult, es igazabol funkciobaratabb is lett igy. Annyi, hogy nem az a 15 eves menulista amit megszoktunk. Anno a DOS utan a Windows-t is szidta mindenkiVadmeggy: Masfel honap utan nem tudtak ezeket beallitani ugy hogy neked tetszen? Nemaaar. Az meg, hogy egy rendszer jelszot ker bejelentkezeskor az inkabb mar minimum mint problema, de amugy ki lehet kapcsolni azt is....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- BMW topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo IV
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest