Hirdetés
- Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HP nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
-
KAMELOT
titán
Ez a WIN 8 nekem nem jött be. WIN 7 ultimate 64bit-et használok. Minden megy stabilan és gyorsan.
Értelmét a váltásnak akkor látnám, ha gyorsabb lenne legalább 2x és valami újat is fel tudna mutatni. Gyorsítást viszont elérhetem egy SSD megvásárlásával is.
WIN 8 = WIN 7 - aero - start menü
Metro felület meg tabletre jó talán. -
Rickazoid
addikt
...elrontva egy felülettel, amit mobil érintőkijelzőkre szabtak.
Amúgy a stabilitása is erősen megkérdőjelezhető, nálam például nem tudja konfigurálni a frissítéseket (a "Modern" UI alatti programok frissítései meg le se töltődnek) és ahogy kerestem az okát... elég sok helyen írták ugyanezt a hibát, azok szerint néhol driverek okozták, néhol programok, néhol rendszerszolgáltatások.. az enyémnél még nem jöttem rá, de mivel minden egyes újrapróbálkozási kísérlet elvesz 20-25 percet az időmből (amíg konfigurál, majd újraindul, ismét konfigurál, aztán visszaállítja az eredeti állapotot, újraindul, megint konfigurál és megint visszaállít), feladtam. Ha lesz kedvem, újratelepítem, már ha az megoldja.
Igen, jogtiszta, hiteles forrásból származik és nem vírusos vagy férges. -
Rickazoid
addikt
Nekem a Posta és a Naptár is lassan indul el. De ami vicc, hogy ha elindítom és ellépek onnan, nem töltődik be, amíg vissza nem megyek rá és meg nem várom. Mintha nem futnának ténylegesen párhuzamosan más programmal. Lehet a "Modern UI" programjai nem érik el a valós multitasking képességét a Windows-nak?
Az áruházban meg rendszertelepítés óta van három frissítés, amit sosem sikerül letöltenie. Szerintem nem csak a 3rd party fejlesztőknek van még dolguk ezzel ahülyeséggelfelülettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Steam Deck
- Kecses és filléres Apple Watch klón a Redmitől
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Tesla topik
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256Gb Zöld, jó akkumulátor
- MSI Cyborg 15 A13VF 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- új Sony PlayStation 5 Slim 1 TB + DualSense kontroller
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest