- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Ötlettől a megvalósításig: használjuk a nyelvi modelleket új ötletekhez!
- Nem veszik el az Activision Blizzardot a Microsofttól
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Kevesebb bevételét adja át az OpenAI a Microsoftnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz
kiskaktusz #6 üzenetére
"Ez egy új startmenü, aminek új a dizájnja"
Pont nem az... egy különálló GUI (melyhez készíthető applikációk, ugye a cikk tárgya ez), amely tabletes felhasználási igényeknek megfelelően van kialakítva, és nem kötelező a használata.
A startmenü (szerintem) a tálca amire lehet bindelni shortcutokat (a'la Win7), desktop módnál az vette át a programindító helyét. (Meg a Charm bar-ról indítható keresés, ha nincs meg valami...)
Desktop felhasználásra Desktop mód, tabletre Metro.
-
kiskaktusz
addikt
Komplexebb probléma megoldására még mindig ott van a hagyományos desktop felület..
Sokan nem tudják mire való a MetroUI-s start.. Ez egy új startmenü, aminek új a dizájnja és még alkalmazásokat is lehet benne futtatni... De egy poweruser sem fog a butított metro-s IEvel böngészni, max csak tesztelgetés idejére.. -
Sanya
nagyúr
válasz
kiskaktusz #4 üzenetére
ha minden ilyen táblákon, vagy ikonokon lesz, akkor bajban vagyunk. Én szeretem rendesen beállítani és testreszabni mind a munkahelyi és az otthoni gépem. Ilyen metroUI főként amiatt jött létre, mert egyszerűsödnek a dolgok, amely egy darabig nagyon jó, míg nem találkozik az ember egy komplexebb problémával, amikor elfogy a beállítási lehetőség. No én ezt nem szeretem.
Mas feldobok egy win8-at virtuális gépbe s meglátjuk mit tudok vele kezdeni. -
Sanya
nagyúr
lesz metro mentes változata, vagy csak gyerekeknek szánt verzió jelenik meg ebből a windosból?
-
kraftxld
félisten
Ezekről a felbontásokról a notebook gyártókat is értesítették?
-
nvyktor
aktív tag
Várom a folytatást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A mai bejegyzéssel néhány részen át betekintünk az alkalmazásfejlesztés világába.
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7. generáció i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest