Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
raskolnikoff
őstag
válasz
arnyekxxx #624 üzenetére
A lényeg pont az hogy mikor nem hülyeségekkel mint pl panorámaképek, utazás stb akarom használni, az egész megmarad egy olcsó okostelefon szintjén (vagy drága, tök8). Ez a design nem nekem készült.
Jah amúgy igen, bevallottam, hogy talán még tetszene is, de így nem tudom elképzelni. Valamint azt sem, hogy azt a sok trükköt amit azért csinálok meg egy gépen hogy a felhasználáshoz egy biztos alapot biztosítsak, egyszerűen újra meg kell tanulni.
Kipróbálás céljából meg vegye meg a franc
Ez van, nem vagyunk azonos véleményen
-
raskolnikoff
őstag
Ennyi haszontalan baromsággal teletömni ezt a windowst...már a telómnál is fárasztanak a részvény meg minden hülyeségek. A PC elvileg munkagép nem egy olyan cucc ahol nézegetem a csempéimet meg az érdektelenebbnél érdektelenebb híreket, windóz áruház gagyi szutykokat...tiszta ifón meg android majmolás. Persze ezt ugy mondom hogy nekem is i4 van, de ott is mindent elraktam az útból ami nem kell.
Jah és start menü. Mire az öregemberek megértenék végre valahára egy PC kezelését előjönnek ezzel az izével...
Másrészről persze tényleg kiforrottnak tűnik, de persze csak tűnik. Nem csak a tableten látszik mennyire nyomi az egész. PCn is az.
Ami tényleg tetszik az az intézőbe integrált menüsor és még talán pár más dolog.
A design-nal nagyon melléfogtak. Alkalmazások csempe meg a windózfónos lista...istenem. A Vistában debütált aero legalább megütött egy mércét de ez valami katasztrófa.
Mindemellett talán elnyerné a tetszésemet ha saját magam kipróbálnám, de hogy egy ideig csak rabolná az időmet mire mindent felfedezek és személyre szabok, az 100%. Na ilyesmikre nincs ideje az embernek 2012ben itthon
Hát ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Microsoft új operációs rendszerét és annak újításait elemezzük cikkünkben. Vajon érdemes-e a sikeres Windows 7-ről utódjára váltani?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Háztartási gépek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- NBA és kosárlabda topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest