Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jarokanorbi
újonc
iasztok! Az lenne a kérdésem, hogy ha veszek egy eredeti w8-at és netán egy hónap múlva újra kell telepítenem az egészet akkor megtehetem? Vagy csak egyszer használhatom azt a telepítő kulcsot? Olvastam azt is, hogy egy időben, egy gépen lehet csak de lehet többször is használni. Most akkor mi az igaz?
Köszönöm előre is a válaszokat! Bocsánat ha hülyének tűnök...
-
Balar84
csendes tag
"Start menü - meghatározó eleme rendszereknek - Windows 8-ba meglepő módon nem került bele - Egyesek számára sokkoló lehet ez a radikális váltás"
Ezen a részen besírtam. Egy dráma szakkörös se fogalmazhatta volna meg szebben.
Vagy lehet csak én nem használtam kb semmire se a start menüt. Amúgy jó írás. Tetszett. Maga a win8 is jobban bejön mint a 7-es.
-
szatyi1
tag
válasz
CyberPunk666 #675 üzenetére
Nekem inkabb a D particio lenne fontos, a programoknak meg mind1, ujrarakom
. Amin van a Win7 ( C-particio) azt akarom csak format-olni. Win7 esen ezt kilehet vallasztani es azt nemtudom hogy a 8-ason kilehet-e, vagy automatikusan csinalja? Ezt szertenem megtudni
-
CyberPunk666
senior tag
Ha ilyen kérdésid vannak, akkor szerintem semmi esetre se tedd fel úgy, hogy közben bármi olyan adatod van a gépen aminek nem kellene elvesznie. Kérj meg valakit aki segít.
Amúgy lehet úgy frissíteni, hogy megtartasz egy csomó mindent, de nem javasolt, sokkal lassabb lesz. Szerintem keress valakit aki megmutatja neked és egy friss telepítést csinálj a biztonsági mentések után.
-
szatyi1
tag
...meg lenne egy kerdesem: most 2 particiora van felosztva a gepem, kikell valasszam en hogy melykre tegye a win8 at? vagy hogy mukodik?
Valaki aki tudja irja le reszletesebben. Megkoszonnem
-
szatyi1
tag
Sziasztok, azt szeretnem megtudni hogy ha felrakom a Win 8-at akkor megmaradnak a programok, jatekok,filmek.. meg minden?
Elore is kosz a valaszt.
-
bugyi89
csendes tag
Sziasztok
Nekem olyan problémám van hogy ha wifi-vel csatlakzok a nethez akkor működnek a mozaikokban is az internet van szinkronizálás....
De én mobilnetet használok, ha azzal csatlakozom akkor nem működik semmilyen mozaik, persze a netre fel tudok menni, a böngésző kifogástalanul működik.
Valaki tud nekem segíteni hogy mi lehet a probléma?Windows 8-at használok, már gyárilag telepítve volt a frissen vásárolt Sony Vaio-ra.
[ Szerkesztve ]
-
turbulencia8
őstag
válasz
littlemole #666 üzenetére
Classic Shell-lel is próbáltad?
-
-
Sziasztok!
az a kérdésem lenne, hogy a facebook messenger telepítési hibáját javították már ?
Tehát fel lehet telepíteni?Meg a CHESS Titans valamikor megjelenik rá?
Előre is köszi
-
littlemole
őstag
Kövezzetek meg de nekem tetszik a win8.
Kipróbáltam,upgradeltem ,megvettem. azt a 9000ft ot bőven megéri. A 30+ t már nem biztos hogy fizetném a váltásért.Furcsa volt elsőre de szerintem úgy kell kezelni hogy otthonra is kapsz egy jó nagy táblagépet mondjuk 24 colon.
Ha meg épp nem tetszik ,vagy a régi kezelőfelület kell, akkor átváltasz az asztalra.
A görgetést jobban is megoldhatták volna. a csempéknél. Opera mini t tettem fel win xp re és annál weboldalaknál csak megragadtad az egyik végét az egérrel majd szépen rántottál rajta egyet. Tisztára mint tableteknél az ujjal való húzgálás. Ezt beletehették volna.
Azt meg hogy mi hol van, és hogy kell csinálni meg kell tanulni sajna megint mert más, de nem annyiban hogy megtanulhatatlan legyen.
Nekem androidos telefonom is csak 6 hónapja van, és ott is meg kellett tanulni mit hogyan stb. De ma már hiányoznának azok a programok amit telefonon tableten megszoktam. Így ha épp otthon vagyok, akkor nem a telefon 4 vagy a tablet 8 as képernyőjén tudok keresgélni ami házon kívül fantasztikus, hanem a monitoron.
Szerintem win 8 jó irányba halad. Még lehet javítani, de mit nem.
Ha valaki még mindig win xp t használ akkor tegye. Mellesleg nekem is xp van a laptopomon mert az is elég rá ( 3.5 éves gép) -
VBenc
tag
Sziasztok.
Az enterprise verziót hol / hogy lehet megvásárolni?
-
KissP
tag
Tulajdonképpen amit eddig olvastam a win 8-ról az az, hogy egy továbbfejlesztett win 7, más kezelőfelülettel. Elvileg többet tud és ha megfelelő driver támogatottság van, akkor a játéktól a munkáig minden jól kell, hogy menjen rajta.
A kezelőfelület az ami megosztja a közvéleményt. Ezt tapasztalhatjuk itt a fórumban is. Nem a tudásával van baj, hanem azzal, hogy nem rendhagyó és szakított vagy 15-20 év hagyományaival. -
Zealot80
tag
Eszmeletlen ronda ez a csempes dolog, talan ez fog vissza leginkabb hogy win7-rol atalljak.Havernel lattam, mintha villaval tolnak ki a szemem ugy zavar hogy bal oldalon szepen van egy szabad sav jobb oldalon meg vegig csempe raadasul utolso felig jelenik meg. Tudom ez izles dolga, amiota win-t hasznalok igyekeztem elkerulni a "mindent a desktopra" tipusu ikonaradatot, most sincs 1db sem az asztalon, a valtozo csempek a remalmok szintjen rgadtak.
-
7
addikt
Elég lesz egymás marcangolásából, ha épp boxolni van kedvetek, rendezzétek le privátban!
-
CyberPunk666
senior tag
[moderálva]
A w7 5.8%on állt a netes mérésekben 2 hónap után, ami nem 7% feletti. A w8 1.77%on áll, érdekes ezt jól tudod, tehát rosszabb színben akartad feltüntetni a w8-t a saját igazad bizonyítására. innentől nem lehet komolyan venni, csak egy buta [moderálva] vagy.
Én elfogadom, hogy nem tetszik, de ezután a sok [moderálva -- ferdítés] után nem lehet adni arra amit mondasz. Amelyik adat nem neked ad igazat azt letagadod, megmásítod, légből kapott dolgokat állítasz be tényként.
ezek a 2 hónapos adatok, nyugodtan utánanézhetsz ezeknek a statisztikákat készítő oldalakon.
[ Módosította: 7 ]
-
#TOTTI
őstag
Ja, hogy rossz a Windows 8?! Mitől olyan rossz?! Elveszel benne?! Nem tudod beállítani amit más be tud?! Ha elakadnál nyugodtan kérdezz, bármely fórum rendelkezésedre áll. Rövid távon nem mellékvágány a Windows 8, de lehet, hogy 10 év múlva ezt majd ki tudod jelenteni, de most igencsak a fővágány és lesz is. Primitívre levetítve annyi történt, hogy Start menüt lecserélték egy menürendszerre, amihez hasonlót pl. telefonokon is használhatsz évek óta. Nagyon sok extra funkcióval, emellett pedig minden megoldható vele ami a 7-el, csak extrák lettek. Az embereknek kell a változás. Példálózhatnék neked, hasonló szituációkkal, de nem teszem, magadat kell meggyőzd, nekem ez nem célom!
Mondjuk magyar szokás panaszkodni, fórumban nem is igazán problémákat oldunk meg, hanem inkább csinálunk magunknak. -
Jakuu
őstag
Odzkodni a rossztol es az ujtol ket kulonbozo dolog. Te masik velemenyen vagy, de latatlanba kijelented hogy az a sok rendszergazda,szakember akivel napi kapcsolatba vagyok es forditva latjak a win8-at, biztos az ujtol odzkodik, mikozben szinte minden ujra vevok.
Azt is leirtam, hogy az elterjedest akadalyozza a gyors kiadas is a regi OS-hez kepest, de nem csak az.
A haladni a korral ez igy van , de ez igy pusztan kijelentve is egy eleg tag fogalom, mert az uj neha hoz nem csak haladast, hanem mellekvaganyokat is, amikbol rengeteg nem a jo iranyba halad es elsorvad. Rengeteg peldat lattunk mar erre. -
#TOTTI
őstag
Szerintem meg nagyon jó, rendszergazdaként annyi előnyös tulajdonsága van, ami megkönnyíti a munkát, talán nem használni kell tudni hanem mögé látni, én azt a "szakembert" nem veszem komolyan aki ódzkodik az újtól, ha jó, ha nem ez a jövő. Nincs ezen mit tovább ragozni. Minden megoldható vele, persze ha valaki csak a start menüig jutott mint hozzáértő az lehet, hogy el fog veszni! Más a világ mint anno Windows 7 előtt nagyon nagy volt a holtidő, használható op. rendszer nem volt kapható, XP életkorát is kihúzták a Windows 7 térhódításáig. Lényeg a lényeg, haladni kell a korral, mivel a technológia hatványozott sebességgel fejlődik az informatikusok(szívem szerint idézőjelbe tenném a szót) 95%-a nem képes követni ezt a tendenciát, sajnos ez elég sajnálatos.
-
Jakuu
őstag
válasz
CyberPunk666 #643 üzenetére
Pontosan gyengebb volt a startja. A piac 2.5x szazalekaval rendelkezett ket honap utan a Vista, mig a win 8 1.77-el. A Win7rol meg ne is beszeljek , mert az 7% felett allt ennyi ido utan.
Es hiaba akarod megmagyarazni, hogy nem humbug, mert igy szamoltak a tobbi windowsnal, mert arrol senki sem beszelt. Hanem a szamolasi rendszerukrol. Tehat azert humbug, mert az nem az a szam, hogy mennyi felhasznalohoz jutott el. Mint ahogy amiatt sem lehet ez a szam valos, mert rengetegen nem vettek meg az OP rendszert es nem legalisan hasznaljak.
Raadasul vedd le a szemellenzot es fejezd be ezt a te hazug vagy szovegelest, ha nem tudod elfogadni, hogy valaki mast mer allitani ami neked nem tetszik a draga hon szeretett win8-d miatt.
[ Szerkesztve ]
-
CyberPunk666
senior tag
Nem gyengébb, mint a vista, én is olvastam azt a hírt és ki is beszéltük, hogy a hivatkozott források archívuma alapján nem igaz.
A 60 millió azért nem humbug, mert az össze többi winnél is pontosan így számolták az eladott példányokat, mint ennél. Ráadásul az ms nem tudja, hogy amit ő eladott az eladták-e vagy nem. Meg mait tőle megvettek az neki már megvan pénznek.
W8-t használok otthon az asztali gépen, pedig ismerem a többi oprendszert és hozzáértőnek tartom magam. Szerintem jó.
Amúgy még a hamisított statisztikában sem rajtolt ötször rosszabbul, még a hamisító sem hazudott akkorát mint te.
-
Jakuu
őstag
Rengeteg ismeros hetekig nyustolte ezek kozott rengeteg szamitastechnikai szakember volt, majd tobbseguk visszatert mas op rendszerre. Pedig tobbnyire tobb rendszert is ismernek,mint Unix, Linux,Mac OS, Windows stb.
Tehat nem sutheto rajuk, hogy biztos odzkodnak az ujtol, vagy pedig biztos tul bonyolult nekik, azert nem tetszik rengeteg idegesito funkcioja.
A felhasznaloknak meg nem rohato fel, hogy a nemreg megvett win7-et nem akarjak levaltani es ismet fizetni.Nyilvanvaloan az is latszik, hogy az MS mar kinjaban mindent megprobal, hogy feltornasszak az eladasi mutatokat, es mar olyat is lattam, hogy win8-al upgradeval egy hardware (SSD) 10%-al olcsobb volt a termek, mint nelkule.
-
arnyekxxx
veterán
nekem 3 családi gépből 2-n már a 8 van, a 3.-on csak azért nem, mert a 10 éves, ujkorában is legaljakategóriás radeonhoz nem tudtam felfaragni az XP-s drivert. Azon a gépen marad a w7, faternak netezni az is jó, de az ujabb gépeken már a hátam közepére se kívánom vissza a 7-et.
-
Jakuu
őstag
60 millio, de azt tudni kell, hogy ez egy nagy humbug, mert az MS a viszonteladoknak kiszallitott termekeket is beleszamolja, amiket meg el sem adtak es ott hevernek a raktarak melyen.
Tehat ezek a termekek nem kerultek mind a felhasznalokhoz, de konnyen lehet, hogy meg csak a fele sem.A Win7-hez merten 5-szor gyengebben rajtolt , de meg a sikertelen Vista eladasaitol is elmaradnak.
[ Szerkesztve ]
-
aicon
senior tag
válasz
Blood Mage #638 üzenetére
Hatalmas eladási számokról lehet olvasni mindenfele az interneten, közben az ismeretségi körömben, úgy a rendszergizdák, mint a magánfelhasználók hallani se akarnak róla, mint ahogy nekem se kell.
[ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
Tableten örömmel használnám a win8at, de pc-n garantáltan nem szeretném látni
Kíváncsi vagyok, hogy mekkora teret fog tudni hódítani a win7 mellett..
[ Szerkesztve ]
-
>Deego..
senior tag
Érdeklődnék hogy az AMD új Grafikus drivere alkalmas e játszásra és megfelelően működik e a Catalyst?
AMD 7000 széria, 7770 es tagjával rendelkezem. -
Sebright
csendes tag
Sziasztok!
Azt jól tudom hogy ha Win7 alól frissítek és esetleg mégsem tetszene a 8as akkor visszarakhatom a 7est a telepítőlemezével? A programok vajon megmaradnak a visszaváltáskor is, vagy ez már elég esélytelen? Köszi a válaszokat! -
#TOTTI
őstag
válasz
joefasalasso #633 üzenetére
Mi volt a megoldásod?
-
#TOTTI
őstag
válasz
joefasalasso #631 üzenetére
Nem op. rendszer hiba lesz, hardver vagy driver, vagy beállítás.
-
joefasalasso
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy ASUS Maximus V gene alaplap és egy windown 8 pro "okosba".
Határozatlan időközönként 0,5 - 1 secenként tu-tu-tu hangjelzést ad ki a gép.
Az előző Win 7-nél nem jelentkezett a probléma.
Valaki találkozott már ezzel a problémával?
Köszi
-
istvansz2
csendes tag
Immár lassan 1 hete használom a Win8-at. Egy notebookkal adott Vistát frissítettem.
Abszolút megérte. Egyre több lehetőséget fedezek fel az új felülettel.
A PC a nappaliban van és normál használatra tökéletes az asztal a Start menü helyett Start képernyővel. Persze ezt is keveset látja az ember ha a gyakran használt alkalmazások oda vannak "pin"-elve a tálcára. Viszont ha megunom az asztal előtt ülést, fogom a vezeték nélküli billt. és egeret és hátraköltözök a kanapéra ahonnan sokkal kényelmesebb a modern felület használata.
Ez a két felület egy rendszeren nekem nagyon bejött. Gyakorlatilag egy PC+HTPC lett a PC-ből -
arnyekxxx
veterán
válasz
raskolnikoff #626 üzenetére
"A lényeg pont az hogy mikor nem hülyeségekkel mint pl panorámaképek, utazás stb akarom használni, az egész megmarad egy olcsó okostelefon szintjén (vagy drága, tök8). Ez a design nem nekem készült."
Ugye tudod, hogy egy azaz 1db kattintásra van a metro felület az oldschoolclassic desktoptól amin minden ugyanugy megy mint w7-en?
"Kipróbálás céljából meg vegye meg a franc"
Kipróbásához nem kell megvenni.
Ez van, nem vagyunk azonos véleményen
Ez így van, annyi kiegészítéssel, hogy én kipróbáltam és használom azt amiről a véleményem elmondom, nem csak a fantáziám alapján írok.
-
#TOTTI
őstag
válasz
raskolnikoff #626 üzenetére
Mennyi idős vagy, hogy az újra tanulás már problémát jelent?!
Ha olyan komoly trükkjeid vannak akkor nem ragadhatsz le egy Win7-nél, haladjunk kérem!
-
raskolnikoff
őstag
válasz
arnyekxxx #624 üzenetére
A lényeg pont az hogy mikor nem hülyeségekkel mint pl panorámaképek, utazás stb akarom használni, az egész megmarad egy olcsó okostelefon szintjén (vagy drága, tök8). Ez a design nem nekem készült.
Jah amúgy igen, bevallottam, hogy talán még tetszene is, de így nem tudom elképzelni. Valamint azt sem, hogy azt a sok trükköt amit azért csinálok meg egy gépen hogy a felhasználáshoz egy biztos alapot biztosítsak, egyszerűen újra meg kell tanulni.
Kipróbálás céljából meg vegye meg a franc
Ez van, nem vagyunk azonos véleményen
-
arnyekxxx
veterán
Azért nem lehet a PC-t teljesen leírni mint munkagép,
Persze, nem is ezt mondtam, csak az a kategórikus kijelentés, hogy a PC=munkagép, az nagyon távol van a valóságtól. Nekem is ez a munkaeszközöm, de a szorakoztatóközpontom is. Ez a "munkaezközként nem jó a w8" dolgot nem tudom felfogni, 99%-ban ugyanugy kell kezelni mint a w7-et, az 1% különbség meg a startmenü helyett modernscrren jön be ugyanazokkal az alapfunkciókal csak kibővitve. Aki rá tudott kattintani a startmenüben a word ikonjára, az rá tud ugyanerre kattintani metro-n is, ennél többet az emlegett "nehézfelfogású idősek" nem nyulnak a géphez.
nem kell mindenkit letorkolni ha más a véleménye, akár kipróbálta, akár nem...
Véleménye bárkinek lehet bármiről, de amig olyat véleményez amit csak képen látott, addig a véleménye pont annyira érdekes mint az a bizonyos ami mindenkinek van, mégse foglalkozunk a máséval (kivéve ha proktológusok vagyunk).
[ Szerkesztve ]
-
#TOTTI
őstag
válasz
arnyekxxx #619 üzenetére
Köszi, megnézem.
Informatikusként haladni kell a korral, naprakésznek kell lenni, nem verhetek zászlót a mai világban XP mellett, és a W8 totál W7 rendszergazda szemmel. Használatban pedig az, hogy kaptunk egy bővített start menüt nem hátrány. Ha úgy érzed nem éri meg azt a 30 eurót a frissítés akkor használd a korábban vásárolt Windows-od. W7 még koránt sem elavult, munkára tökéletes.
-
aicon
senior tag
Nézetek, vélemények ütközése...
Azért nem lehet a PC-t teljesen leírni mint munkagép, legfeljebb az otthoni felhasználók körében.
De ott vannak a cégek, programozók, video-audio stúdiócskák, stb. és még nagyon sok más terület.
Az idősebb generációnak pedig valóban sokkal nehezebb megszokni, áttérni az új dolgokra mint pl. a start menü hiánya.Van akinek tetszik az új rendszer van akinek nem.
Ez azért nem olyan nagy baj, nem kell mindenkit letorkolni ha más a véleménye, akár kipróbálta, akár nem...[ Szerkesztve ]
-
arnyekxxx
veterán
válasz
raskolnikoff #616 üzenetére
"A PC elvileg munkagép"
Volt 1982-ben. Most meg 2012 vége van.
"Jah és start menü. Mire az öregemberek megértenék végre valahára egy PC kezelését előjönnek ezzel az izével..."
Hány öregember ismersz aki nekiáll starmenüzni ahelyett, hogy az asztalon levő nagy kék E-re kattintana? És ha mégis, mennyivel bonyolultabb ehelyett:
levinni az egeret a bal also sarokba, katt, startmenü feljön, programikon kikeresése, katt
ez:
levinni az egeret a bal also sarokba, katt, metro bejön programcsempe kikeresése, katt?"Mindemellett talán elnyerné a tetszésemet ha saját magam kipróbálnám"
"Hát ennyi."
[ Szerkesztve ]
-
arnyekxxx
veterán
én ezt az X Trialt tettem fel: http://www.oldversion.com/windows/paint-shop-pro-10
Annyi vele a macera, hogy rendszergizdaként futtatva indul el a 30 nap, sima juzerként az első inditás után azonnal lejárt próbaidőszak miatt reklamál. -
#TOTTI
őstag
-
#TOTTI
őstag
válasz
arnyekxxx #615 üzenetére
Hát nekem most felment az X5 30 napos trial, de ez a 70€ teljesen korrekt. Úgyhogy ezt választom. Tényleg sokkal jobb és minden ugyanúgy, ugyanott megvan benne. De nekem ugyanúgy kifagyott, SP1-es frissítés után már tökéletesen működött. Az X sajna nem indul el. De majd lehet torrent-ezek le egy telepítőt, kíváncsiságból.
-
raskolnikoff
őstag
Ennyi haszontalan baromsággal teletömni ezt a windowst...már a telómnál is fárasztanak a részvény meg minden hülyeségek. A PC elvileg munkagép nem egy olyan cucc ahol nézegetem a csempéimet meg az érdektelenebbnél érdektelenebb híreket, windóz áruház gagyi szutykokat...tiszta ifón meg android majmolás. Persze ezt ugy mondom hogy nekem is i4 van, de ott is mindent elraktam az útból ami nem kell.
Jah és start menü. Mire az öregemberek megértenék végre valahára egy PC kezelését előjönnek ezzel az izével...
Másrészről persze tényleg kiforrottnak tűnik, de persze csak tűnik. Nem csak a tableten látszik mennyire nyomi az egész. PCn is az.
Ami tényleg tetszik az az intézőbe integrált menüsor és még talán pár más dolog.
A design-nal nagyon melléfogtak. Alkalmazások csempe meg a windózfónos lista...istenem. A Vistában debütált aero legalább megütött egy mércét de ez valami katasztrófa.
Mindemellett talán elnyerné a tetszésemet ha saját magam kipróbálnám, de hogy egy ideig csak rabolná az időmet mire mindent felfedezek és személyre szabok, az 100%. Na ilyesmikre nincs ideje az embernek 2012ben itthon
Hát ennyi.
-
-
azbest
félisten
válasz
arnyekxxx #613 üzenetére
közel 200 ezerért vegyen és tanuljon meg másik programot, csak hogy start menü helyett modern csempe legyen a képernyőn? ehh
Persze, ha valóban szüksége van komolyabb programra, akkor jogos a költés.
más: ingyen adja egy ideig az ms a media center licenszet a win8 pro-hoz, csak egy emailt kell megadni ahová a kulcsot küldhetik.
[ Szerkesztve ]
-
Frozenstar
csendes tag
Ronda, diszharmonikus az egész. Innentől nekem lehet jó..
-
#TOTTI
őstag
Régebbi Corel programom nem fut W8 alatt. Corel Paint Shop Pro X. Hibával leáll az elején.
-
poffsoft
veterán
válasz
turbulencia8 #607 üzenetére
Így van.
Egy bugot azért fogtam: Nvidia automatikusan frissülő vga driver (340.xx): reinstall lett belőle, 2* -
turbulencia8
őstag
Nem tudom, hogy használtál-e már Vistát (az emberek többsége hallomásból ítél), szinte egy az egyben win7 (SSD Trim nélkül persze). Kezdetben ott valóban komoly kompatibilitási problémák voltak, a SP2-nél már ezeket rég felszámolták, én határozottan jobban szerettem a Vistát, mint a 7-est. Azon kívül a W8 frissítés árát, ha figyelembe veszed - bár tört windows-nál tökmindegy persze.
A Win8 korántsem indult kompatibilitási hibákkal, csak az új felületen (ami eltüntethető) megy a viták jó része. -
Milan86
tag
válasz
turbulencia8 #604 üzenetére
Nem konkrétan felületre értettem hanem "ötletre".
Vista feeling lesz, ahogy jött úgy el is fog tűnni a süllyesztőben szerintem...[ Szerkesztve ]
-
Milan86
tag
Android béta kezelő felület kb. Koppintás szaga van, de nem nyert. Marad továbbra is a 7es. Több mint 2 éve hiba nélkül megy, nincs miért váltani, egy kezdetleges valamire ...
[ Szerkesztve ]
-
KissP
tag
válasz
turbulencia8 #600 üzenetére
Az enyém ha belegondolok már 10 éven túl jár.
Ha arra vetemedek, hogy kipróbálom akkor leírom a tapasztalatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Microsoft új operációs rendszerét és annak újításait elemezzük cikkünkben. Vajon érdemes-e a sikeres Windows 7-ről utódjára váltani?