Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabeska
addikt
Én azt nem értem, hogy miért vegyítik még mindig a "régi" és "új" dizájnt. Nyomok egy jobb gombot az asztalon, és rá kell nyomnom még valamire az előugró ablakocskában, hogy nyomjak egy frissítést, de a másodjára előugró ablak persze a régi kinézetű
Számomra érthetetlenek ezek a dolgok, bétától függetlenül. Azt is remélem, a start menüt lehet majd nagyobbra is venni, mert így sz@r sem fér el rajta, plusz eltüntetni a javasolt alkalmazások által elvett helyet róla, ha úgyis kikapcsolom a javaslatokat, akkor ne foglalja már el az amúgy is hangyaf@sznyi hely felét...
Szép álom, tudom
Ja, a tálca mindig összevont ikonjai, amitől szintén kivagyok. Legyen már szélesebb ha én úgy kívánom, könyörgöm. Az alapértelmezett felőlem lehet összevont a népnek, de had állítsam már át magamnak, ha gyorsan váltanék valamire, ne egy 5x5 miliméteres területen kelljen már trükköznöm az egérrel hogy rábökjek
Kicsit olyan érzésem van, mint amikor vettem egy iphone-t, aztán 3 hónap után azt mondtam hogy "elég, ez nekem nem kell"
Nem azért mert nem jó, hanem mert nekem ez nem gyere be. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 2600X, MSI 1060 Armor OC 6GB, 16GB DDR4 RAM
- Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Ghost of Yōtei Gold Limited Edition 3 év garancia
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Számomra érthetetlenek ezek a dolgok, bétától függetlenül. Azt is remélem, a start menüt lehet majd nagyobbra is venni, mert így sz@r sem fér el rajta, plusz eltüntetni a javasolt alkalmazások által elvett helyet róla, ha úgyis kikapcsolom a javaslatokat, akkor ne foglalja már el az amúgy is hangyaf@sznyi hely felét...
Szép álom, tudom
Kicsit olyan érzésem van, mint amikor vettem egy iphone-t, aztán 3 hónap után azt mondtam hogy "elég, ez nekem nem kell"
Nem azért mert nem jó, hanem mert nekem ez nem gyere be.