- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabeska
addikt
Én azt nem értem, hogy miért vegyítik még mindig a "régi" és "új" dizájnt. Nyomok egy jobb gombot az asztalon, és rá kell nyomnom még valamire az előugró ablakocskában, hogy nyomjak egy frissítést, de a másodjára előugró ablak persze a régi kinézetű
Számomra érthetetlenek ezek a dolgok, bétától függetlenül. Azt is remélem, a start menüt lehet majd nagyobbra is venni, mert így sz@r sem fér el rajta, plusz eltüntetni a javasolt alkalmazások által elvett helyet róla, ha úgyis kikapcsolom a javaslatokat, akkor ne foglalja már el az amúgy is hangyaf@sznyi hely felét...
Szép álom, tudom
Ja, a tálca mindig összevont ikonjai, amitől szintén kivagyok. Legyen már szélesebb ha én úgy kívánom, könyörgöm. Az alapértelmezett felőlem lehet összevont a népnek, de had állítsam már át magamnak, ha gyorsan váltanék valamire, ne egy 5x5 miliméteres területen kelljen már trükköznöm az egérrel hogy rábökjek
Kicsit olyan érzésem van, mint amikor vettem egy iphone-t, aztán 3 hónap után azt mondtam hogy "elég, ez nekem nem kell"
Nem azért mert nem jó, hanem mert nekem ez nem gyere be.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kinézetre sok dolog változik, de a nem látható fejlesztéseket sem hanyagolta el a cég.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest