- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabeska
addikt
Én azt nem értem, hogy miért vegyítik még mindig a "régi" és "új" dizájnt. Nyomok egy jobb gombot az asztalon, és rá kell nyomnom még valamire az előugró ablakocskában, hogy nyomjak egy frissítést, de a másodjára előugró ablak persze a régi kinézetű
Számomra érthetetlenek ezek a dolgok, bétától függetlenül. Azt is remélem, a start menüt lehet majd nagyobbra is venni, mert így sz@r sem fér el rajta, plusz eltüntetni a javasolt alkalmazások által elvett helyet róla, ha úgyis kikapcsolom a javaslatokat, akkor ne foglalja már el az amúgy is hangyaf@sznyi hely felét...
Szép álom, tudom
Ja, a tálca mindig összevont ikonjai, amitől szintén kivagyok. Legyen már szélesebb ha én úgy kívánom, könyörgöm. Az alapértelmezett felőlem lehet összevont a népnek, de had állítsam már át magamnak, ha gyorsan váltanék valamire, ne egy 5x5 miliméteres területen kelljen már trükköznöm az egérrel hogy rábökjek
Kicsit olyan érzésem van, mint amikor vettem egy iphone-t, aztán 3 hónap után azt mondtam hogy "elég, ez nekem nem kell"
Nem azért mert nem jó, hanem mert nekem ez nem gyere be.
-
szabeska
addikt
Ha valakit érdekel: beta channelre e hónap végén jön a 11.
-
szabeska
addikt
Valakinek van esetleg infója, mikor jön a 11 beta channelre is? Nézelődtem, de e hónaptól szeptemberig volt minden. Mekkora a különbség a dev channeles rilizekhez képest a későbbiekben stabilitást tekintve? (Tapasztalat érdekel, a hivatalos leírást már láttam
)
-
szabeska
addikt
Ha felteszem ezt a csodát 10 mellé, gépindításkor automatikusan felugrik az os választó ablak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Mass Effect
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Hobby rádiós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest