Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dr_ace
aktív tag
szerintem könnyen előfordulhat, hogy nem is ez a kontroller fog alapból járni a konzolhoz, hanem ez csak egy külön megvásárolható kiegészítő lesz (borsos áron). szerintem vagy járni fog hozzá vagy kapható lesz hozzá hagyományos kialakítású kontroller is, meg ne felejtsük el, hogy a wii remote-okat is kezeli ugye.
de ha tényleg nem ez a batár fog járni hozzá alapáron, akkor viszont elég nevetséges, hogy egy külön megvásárolható kiegészítőt még az előtt bemutatnak, hogy magáról a konzolról bármit is elárulnának... nagyon olyan szaga van a dolognak, hogy nem lettek készen időre a dolgokkal, ahogy szerették volna, de valamit muszáj volt bemutatni E3-n. -
Kumite
aktív tag
Engadget szerint meglepően könnyű a cucc, legalábbis sokkal könnyebb, mint amilyennek a mérete alapján tűnik. Kényelmes kézben tartani és jól is kezelhető.
Egy átvezető jelenet alapján megítélni a grafikai teljesítményt sem egy bölcs dolog... Főleg, hogy nem is pixeles, nem tudom Te ezt hol látod annak.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 Digital Edition 825GB megkímélt állapotban eladó
- új Sony PlayStation 5 Slim 1 TB + DualSense kontroller
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.80fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- 1db x Seagate Ironwolf Pro 10 Tb SATA3 merevlemez
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest