Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
radamsky
senior tag
Ha van egy termék ami ugy nézz ki sikertermék , és most itt a topikbeli termékről beszélek
és ha tudom hogy föleg gps-re kell akkor mit számit hogy 4 magos vagy 2 magos a szerkezett
wayteq 960-as pl 1 magos és müködikcéleszköznek jo akkor ennyi
hazajutok végre én is venni akarok egyett, amit sajnálok hogy a kamera ennyire pocsék
ja hogy tábletbe nem kell kamera?? hmm
én tudnám használni másra, akkár menetközbe felveszek videot, vagy akár mert gyorsan kell egy képet csinálni és már tudom küldeni haza
ezt mondjuk én kicsit sajnálom, de ez vanvan fényképezőgépem, nem ez a lényeg, hanem hogy pl az utat is tudom rögziteni, ugye fixen van a tartoba
ha stabilan tartja a gps jelet és nem omlik össze, akkor nekem már jo is, a többi csak ugymond ajándék
játszani én nem fogok vele, max nézek rajta filmet, meg lehet mobilnetezni és még sim foglalat is van hozzá, tökéletes, nekem valo
még a kamera lenne jobb, akkor elégedetten dölnék hátramint egy jolakott csecsemő
én tudnám mire használnimég a tarton filozok melyik a jo, meg hol tudom megrendelni
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen egeret válasszak?
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Napelem
- BestBuy topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest