Új hozzászólás Aktív témák

• Jassz

tag

Sziasztok!

2 napja vesztettem el a tabletszüzességem vele! Majdnem olyan jó mint az első volt, csak ezt 2 percnél tovább nyomogattam :D

A "narancssárgáknál" vettem GPS előfizetéssel 35ezer Nemzeti Valutáért. Az árról csak annyit, hogy volt kirakva tomtom navi ugyanígy europa térképpel szintén 35ezerért és az csak navi. Én a tokkal, sd kártyával, internettel, extra garival kcisit felturbóztam, de még így sem sok.

Nagyon elégedett vagyok vele, vettem hozzá telenor internetet is, és ezt a megtámasztós bőrtokot is.
    Akadásmentes teljesen a görgetés. Letöltöttem a Sygic navit is, leteszteltem kerültem egyet a városban és nagyon frankón működik. Jó a térkép, minden kis sarki bolt szerepel rajta, nem dobja el a jelet stb. Sd-kártyát is raktam bele, class6 samsung, 720p sorozat megy rajta szépen.

Könnyű és kicsi, ebben a bőrtokban is egy nagyobb kabátzsebbe vagy ilyen "biztonságiőr gatyába" is pont belefér. Kipróbáltattam a mi egyik őrünkkel :DDD
    Szóval annak pl. aki olyan helyen dolgozik mint én, hogy ideje van, de szigorúan monitorozzák az adatforgalmat, nagyon jó szolgálatot tesz. Kis helyen elfér, ha jön a főnök fél pillanat eldugni, lehet rajta kényelmesen internetezni , filmet nézni, rádiót hallgatni, mi kell még :D

Megnyomkodta két barátom is, mindketten őszintén meglepődtek hogy ennyi pénzért egy ilyen szerethető kis cuccot lehet kapni. Jó, nem egy nexus 5 vagy ipad , ami nekik van. Nincs fém, nincs értelmes kamera, nincsenek csúcsjátékok, de szerintem ez a tablet nem is arra van. Ez egy kiváló célszerszám szerintem.

Jelenleg éppen a 27-es monitorom előtt ülök, ide van támasztva a tabi és nézem wi-fin az olasz meccset a MindigTv alkalmazással ami ingyenes.

Nem is ragozom tovább, remélem tudtam segíteni annak aki esetleg a választáson gondolkodik.

Új hozzászólás Aktív témák