Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
Egy ismerősömnek ajánlottam ezt a tabot, de sajnos nem volt lehetőségem, hogy magam is szemügyre vegyem, mivel azóta elutazott és fél évig nem is tér haza.
Második készüléket keresek, de árban és minőségben nem találtam meg a számomra megfelelőt. Ha csak egy hangyányit apróbb lenne, azonnal lecsapnék rá, de még így is birizgálja a fantáziám. Valamiért nagyon szimpatikusnak találom. Egyébiránt attól tartok, hogy nem teljesen úgy funkcionál, mint ahogy azt elvárom tőle. Tulajdonosa voltam egy Huawei S7 Slimnek két éven keresztül. Kompromisszumokkal ugyan, de elfogadható szintet hozott. Elég határozottan kellett hozzányúlni, hogy érzékelje az érintést és nem is volt egy sebesség bajnok. Nem ismerem az MTK-val szerelt gépeket, lehet róluk hallani mindenfélét. A telefonom note2, a tabletem transformer tf300t, kíváncsi lennék ezekhez képest mit tud nyújtani.
Ja, és a GPS pontosság elsődleges szempont, Ingress mániás vagyok és ott nem árt, ha azt a helyet mutatja, ahol valójában vagyok. Valaki bepróbálná az alkalmazást, ha nagyon szépen megérem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Elektromos autók - motorok
- Eredeti játékok OFF topik
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Formula-1
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- iPad Pro M4 12, 9 Smart keyboard HU hibátlan
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- Jó állapotú Apple iPad 8 32GB GOLD ! 1 Hó Jótállás
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest