- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
Egy ismerősömnek ajánlottam ezt a tabot, de sajnos nem volt lehetőségem, hogy magam is szemügyre vegyem, mivel azóta elutazott és fél évig nem is tér haza.
Második készüléket keresek, de árban és minőségben nem találtam meg a számomra megfelelőt. Ha csak egy hangyányit apróbb lenne, azonnal lecsapnék rá, de még így is birizgálja a fantáziám. Valamiért nagyon szimpatikusnak találom. Egyébiránt attól tartok, hogy nem teljesen úgy funkcionál, mint ahogy azt elvárom tőle. Tulajdonosa voltam egy Huawei S7 Slimnek két éven keresztül. Kompromisszumokkal ugyan, de elfogadható szintet hozott. Elég határozottan kellett hozzányúlni, hogy érzékelje az érintést és nem is volt egy sebesség bajnok. Nem ismerem az MTK-val szerelt gépeket, lehet róluk hallani mindenfélét. A telefonom note2, a tabletem transformer tf300t, kíváncsi lennék ezekhez képest mit tud nyújtani.
Ja, és a GPS pontosság elsődleges szempont, Ingress mániás vagyok és ott nem árt, ha azt a helyet mutatja, ahol valójában vagyok. Valaki bepróbálná az alkalmazást, ha nagyon szépen megérem?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged