Új hozzászólás Aktív témák

• bostone

addikt

Egy ismerősömnek ajánlottam ezt a tabot, de sajnos nem volt lehetőségem, hogy magam is szemügyre vegyem, mivel azóta elutazott és fél évig nem is tér haza.

Második készüléket keresek, de árban és minőségben nem találtam meg a számomra megfelelőt. Ha csak egy hangyányit apróbb lenne, azonnal lecsapnék rá, de még így is birizgálja a fantáziám. Valamiért nagyon szimpatikusnak találom. Egyébiránt attól tartok, hogy nem teljesen úgy funkcionál, mint ahogy azt elvárom tőle. Tulajdonosa voltam egy Huawei S7 Slimnek két éven keresztül. Kompromisszumokkal ugyan, de elfogadható szintet hozott. Elég határozottan kellett hozzányúlni, hogy érzékelje az érintést és nem is volt egy sebesség bajnok. Nem ismerem az MTK-val szerelt gépeket, lehet róluk hallani mindenfélét. A telefonom note2, a tabletem transformer tf300t, kíváncsi lennék ezekhez képest mit tud nyújtani.

Ja, és a GPS pontosság elsődleges szempont, Ingress mániás vagyok és ott nem árt, ha azt a helyet mutatja, ahol valójában vagyok. Valaki bepróbálná az alkalmazást, ha nagyon szépen megérem?

Új hozzászólás Aktív témák