- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Videós, mozgóképes topik
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnade95
tag
HELP! Eddig ugye az volt a bajom, hogy a tárhely 3 hetente elszállt. A 2. szerviz után ez annyiban módosult, hogy immár amikor bekapcsolom, és kiírja, hogy "Belső tárhely előkészítése", abban a pillanatban lefagy. Ezt kétszer is csinálta, recoveryben data és cache parti formázása után semmi nem történt, csak ha a media partit is formáztam.
Namost, visszaküldtem ismét, hogy azért na, direkt olyan állapotában, hogy fagyjon, ami a probléma, 3 hét után most kaptam a mailt, hogy 48 óra alatt ők semmilyen elváltozást nem találtak. Direkt elmondtam nekik, hogy kb. 3 hét alatt jön ki a baj. Kvázi nem ismerik el a hibát, ami attól még létezik. Mi a bánatot tudok most kezdeni? Elvileg már úton van vissza, tán már otthon is van. Mi tévő legyek? Kezd már a fom tele lenni az egésszel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nintendo Switch 2
- Parfüm topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Házimozi haladó szinten
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged