Új hozzászólás Aktív témák
-
Rauros1
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni Tőletek!!!
egy-két hete vettem észre, hogy a tabletem (Wayteq xtab 70W) belső memóriája nem működik. (pl. nem működik miatta a gyári fényképező szoftver és a file-kezelő sem látja a memcsit.
Szerintetek mit tegyek? a szoftverfrissítés segíthet? az utolsó gyárilag kiadottat telepítettem rá pár hónapja..Vagy esetleg kimozdulhatott a RAM a helyéről?? A szétszedéshez tudnátok leírást adni? Arra már rájöttem hogy a 4db gumiláb alatti csavarokat kivettem de nem merem feszegetni a házat nehogy megrepedjen....
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv: Rauros1
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az első szélesvásznú tablet a WayteQ-től, mely új külsővel, kedvező árral, friss szoftverrel és kissé felemás hardverrel kínálja magát.
- Elfelejtettem a film címét
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ukrajnai háború
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- OLED TABLET Honor MagicPad 2 (2 hetes vásárlás)
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 05.11. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest