- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gamepad
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
oszlopos #2717 üzenetére
Értem, ez engem is zavar!
Más:
ha már itt tartunk, tudja valaki, hogy hogy lehet megoldani, hogy a gyári böngésző ne ajánlja fel, hogy belép a gmail fiókba egy gombnyomással? Mert ugye tudja a jelszót a Gmail progi miatt, és akkor bárki elé kerül a tablet, a böngészővel egy pillanat alatt belép a fiókodba. Mert pl. a Gmail progit még le tudod védeni egy jelszókérő applikációval, de azt, hogy a böngészőt mindig így keljen indítani azt kissé macerásnak tartom. -
SteveL
aktív tag
válasz
oszlopos #2703 üzenetére
A pattogás nem a lehűlés miatt van? Nálam csak akkor jelentkezik, ha viszonylag sokat használtam és felmelegedett a készülék. Szerintem a visszahűlő ház pattog. Ezen nem segíthet semmilyen rom. Ha nagyon zavar, beteszem az éjjeliszekrény fiókjába.
(#2704) spiritex
Az emailletöltés standby üzemmódban engem is érdekelne. Melyik az a program? Egyszer már megtaláltam itt a fórumon, de azóta nem találom a hozzászólást...
-
anglergab
addikt
válasz
oszlopos #1197 üzenetére
A stabil működéshez mindenképpen ajánlott wipe-olni a data partíciót ( = factory reset), a cache és media partíciókat. Figyelem! Ekkor minden személyes adat -- beleértve az appokat, azok adatait és a felhasználói adatokat -- törlődik.
Egyszer mindenképpen érdemes mindent wipe-olni, majd a jövőben elegendő csak az update.zip-et telepíteni a frissítéshez. Ha nem wipe-olod a data partíciót, akkor minden app és azok adatai megmaradnak, így ekkor nem kell újratelepíteni azokat. Nem ajánlott semmilyen app backup és task killer program használata.A háttérben futó appok száma a leghatékonyabban úgy csökkenthető, ha letiltjuk az általunk nem használt gyári appokat (Beállítások/Alkalmazások) és eltávolítjuk a szükségtelen, utólag telepített appokat.
-
kelzsoca
félisten
válasz
oszlopos #1197 üzenetére
A történet egyszerű, minden esetben erősen ajánlott tiszta és szűz rendszert használni, és ezt belakni.
Ha valaki a gyári frissítést követi, külön nem szükséges elvégezni a formázásokat, de vannak speciális esetek, ahol mondjuk nem szeretnénk,hogy a data partíciónk (rajta minden beállítás, alkalmazások stb..) formázódjon, ez esetben elegendő csak az update.zip-et felrakni.
-
kelzsoca
félisten
A root csomag mehet, de a tárhely cserére valószínűleg csinálni kell friss csomagot, azt ne használjátok vele.
(#869) thetan
Nincs.
-
spiritex
veterán
Ha küldesz egy privátot e-mail címmel akkor estére elküldöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Nintendo Switch 2
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali médialejátszót?
- LEGO klub
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- OTP Bank topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Motoros topic
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged