Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- Monitorkalibráló eszközök
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
Ha küldesz egy privátot e-mail címmel akkor estére elküldöm!
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
kelzsoca
félisten
A root csomag mehet, de a tárhely cserére valószínűleg csinálni kell friss csomagot, azt ne használjátok vele.
(#869) thetan
Nincs.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz oszlopos #1197 üzenetére
A történet egyszerű, minden esetben erősen ajánlott tiszta és szűz rendszert használni, és ezt belakni.
Ha valaki a gyári frissítést követi, külön nem szükséges elvégezni a formázásokat, de vannak speciális esetek, ahol mondjuk nem szeretnénk,hogy a data partíciónk (rajta minden beállítás, alkalmazások stb..) formázódjon, ez esetben elegendő csak az update.zip-et felrakni.
-
anglergab
addikt
válasz oszlopos #1197 üzenetére
A stabil működéshez mindenképpen ajánlott wipe-olni a data partíciót ( = factory reset), a cache és media partíciókat. Figyelem! Ekkor minden személyes adat -- beleértve az appokat, azok adatait és a felhasználói adatokat -- törlődik.
Egyszer mindenképpen érdemes mindent wipe-olni, majd a jövőben elegendő csak az update.zip-et telepíteni a frissítéshez. Ha nem wipe-olod a data partíciót, akkor minden app és azok adatai megmaradnak, így ekkor nem kell újratelepíteni azokat. Nem ajánlott semmilyen app backup és task killer program használata.A háttérben futó appok száma a leghatékonyabban úgy csökkenthető, ha letiltjuk az általunk nem használt gyári appokat (Beállítások/Alkalmazások) és eltávolítjuk a szükségtelen, utólag telepített appokat.
[ Szerkesztve ]
-
SteveL
aktív tag
válasz oszlopos #2703 üzenetére
A pattogás nem a lehűlés miatt van? Nálam csak akkor jelentkezik, ha viszonylag sokat használtam és felmelegedett a készülék. Szerintem a visszahűlő ház pattog. Ezen nem segíthet semmilyen rom. Ha nagyon zavar, beteszem az éjjeliszekrény fiókjába.
(#2704) spiritex
Az emailletöltés standby üzemmódban engem is érdekelne. Melyik az a program? Egyszer már megtaláltam itt a fórumon, de azóta nem találom a hozzászólást...
[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
válasz oszlopos #2713 üzenetére
De figyu, a pattogásnak semmi köze a wifi alvó módjához. Az egy teljesen más probléma. Az Advanced wifi csak arra jó és való, hogy ne szakadjon meg a net, ha kikapcsolod a kijelzőt.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
spiritex
veterán
válasz oszlopos #2717 üzenetére
Értem, ez engem is zavar!
Más:
ha már itt tartunk, tudja valaki, hogy hogy lehet megoldani, hogy a gyári böngésző ne ajánlja fel, hogy belép a gmail fiókba egy gombnyomással? Mert ugye tudja a jelszót a Gmail progi miatt, és akkor bárki elé kerül a tablet, a böngészővel egy pillanat alatt belép a fiókodba. Mert pl. a Gmail progit még le tudod védeni egy jelszókérő applikációval, de azt, hogy a böngészőt mindig így keljen indítani azt kissé macerásnak tartom.[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
válasz oszlopos #2811 üzenetére
Hi!
Gyári töltővel töltöd? Mert ilyen jelenség akkor szokott előfordulni, ha nem ad le elég áramot a töltő. Tehát mindenképpen kell az a 2A egy tablet töltéséhez.(#2810) dufy91
Ezt kifejtenéd kicsit bővebben?[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Video konvertálás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5